Jump to content

WWE RAW - 19 септември 2022


Recommended Posts

20220912_RawPreview_LashleyRollins_FC_To

Bobby Lashley and Seth "Freakin" Rollins battle for the United States Title

After stomping Matt Riddle, Seth “Freakin” Rollins continued to proclaim himself “The Face of Monday Night Raw,” drawing the ire of Bobby Lashley.

The United States Champion scoffed at Rollins for making such a statement without a title around his waist. Unamused, The Visionary told Lashley that he could take the title whenever he felt like it, but The All Mighty is always ready for a fight.

Who will stand tall with the illustrious title when Lashley and Rollins face off for the United States Championship? 

 

20220912_RawPreview_KOTheory_FC_Tonight-

Kevin Owens and Austin Theory to once again collide

The intense rivalry between Kevin Owens and Austin Theory could not be resolved following their impromptu match as KO once again interrupted Mr. Money in the Bank to poke fun at his recent string of bad luck.

After dropping Theory with a Pop-up Powerbomb and Stunner in their first encounter, Owens reiterated his opinion that Theory was floundering now that he was on his own. Owens enraged the former United States Champion before the two Superstars began brawling until they were pulled apart by WWE Officials.

Will Owens prove his point when they square off for a second time, or will Theory even the score?

 

 

  • Upvote 3
Link to comment

Мислите ли че Брей Уаят е белият заек? 

Иначе самото шоу беше топ каот качество и като интерес със сигурност! 

  • Upvote 1
  • Thanks 1
Link to comment
The-Resident-Ev!L
3 hours ago, johncena2 said:

Мислите ли че Брей Уаят е белият заек? 

Иначе самото шоу беше топ каот качество и като интерес със сигурност! 

Къде го видя тоя Заек?

Link to comment

Лично аз не съм доволен от края на мача между Лешли и Сет! Мача си беше ппв калибър, но защо, ЗАЩО ПОРЕДНА НАМЕСА?! КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА?! Всяка седмица едно и също откъм намеси, тц! Не можеше ли да се измисли някакъв сегмент преди мача, в който Ридъл да коства участието на Ролинс?! 

  • Upvote 3
Link to comment

Ролинс е от малкото, които могат да губят постоянно, но да продължават да са интересни. Принципно, да, ясно беше, че ще видим намеса, но на мен не ми пречи особено, защото развиха историята между Ролинс и Ридъл.

 

Явно ще видим Брей като "белия заек", каквото и да значи това. Дано този път е нещо по-удачно и не толкова "кринджаво".

 

Хиксовете си обича хийлските стейбъли, но за мен подобна доминация прави шоуто тегавичко за гледане. Поне градят по-добре Judgement Day и Damage CTRL, но се надявам фейсовете да започнат да дават по-сериозен отпор.

 

Теорията за поредна седмица е представян като смотаняк. Стига е, жИни мръсни. :D

  • Upvote 2
  • Haha 1
Link to comment

Нешка, той Ролинс хубаво е интересен, но с тия безсмислени загуби не става ли втори Кевин Оуенс?! Нямаше ли да ти стане бубата ако Ридъл го беше нападнал зад кулисите?! Без да някой от двамата да изглежда като путянци? От цялата работа кой излезе губещ?- Лешли! По-добре да го нямаше тоя мач. Ходи после ми разправяй за престиж на UStittle.. И в предния ми пост казах, че това си е мое мнение. Големия черен шампион няма нужда от такава победа! Една Лив Морган я направиха на две стотинки, че е тапнала, а сега какво е по-различното за Лешли? Какво пречи на публиката в следващото шоу да го освирка, че не е бил чисто?

  • Upvote 3
Link to comment
batistaheel

Изгледах RAW с малко закъснение, но го изгледах. Супер мач между Лашли и Ролинс, но за изхода нямаше друг начин как да запазят Ролинс, за да не падне чисто, пък и намесата на Ридъл (и след това на Ролинс в неговия мач), доразви враждата им. Проблемът с Лашли е, че се води като главния шампион на червеното шоу, а продължава с рандом мачовете, вместо да построят вражда около титлата, която да кулминира на ER. Би било интересно да направят 5 от 5 мачове, другата опция е да го набутат Лашли във враждата между Ролинс и Ридъл и да направят тройна заплаха за турнира.

 

JD продължават с доминацията. Мисля, че това е правилният подход, не градиш стейбъл за да ги джобиш, иначе няма смисъл от това. Доминик вече ми е любимец, публиката го направи хийл номер едно, брутално го освиркаха. Интеракцията с баща му по време на мача също беше добро. Леко му завиждам на Доминик, искам мен Рипли да ме гушка. :D Би било супер яко и AJ Styles да се присъдени към JD, но предвит факта, че е фейс е малко вероятно. Ролинс също би бил силно попадение като още един член, а може би трябва да помислят и за някоя друга кечистка. Като Лекси, но за това ще поговоря по-късно. 

 

Пълна доминация на Damage CTRL. Това е правилния подход, не градиш стейбъл за да ги джобиш. Надявам се Бейли да грабне и титлата, защото Бианка зацикли. Нищо интересно около нея. Тука загубата ще ѝ се отрази добре и ще затвърди доминацията на отбора на Бейли. А като отборни шампионки могат да ходят и в Смака и да направят вражда с Ронда и Шейна, а Раузи със сигурност ще си върне титлата. 

 

Лекси всякаш се завърна на това шоу, силен мач с Бейли, но подяволите какво стана с яката и дупара. Нарочно си пусках нейни стари клипове, абе всякаш няма голяма разлика и ве пак не е тя. Може би трябва да направи heel turn, в тази роля тя е по-силна. 

 

Сашка Бенкс Васева май изобщо няма да се върне. Ок, не е болка за умиране, вече свикнах, че я няма.

 

Какво стана с 24/7 титлата, даже забравих кой я държеше? 

 

 

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...