Jump to content

AEW Dynamite - 14 септември 2022


neshev

Recommended Posts

1,175,000 зрители за епизода. Най-гледаният епизод от септември 2021 насам и петият най-гледан епизод в историята на шоуто като цяло.
 

Link to comment

Много добри мачове имаше и на тоя Dynamite 😎

 

Opener-а ме изкефи максимално. Мокс и Гевара имат страхотна химия помежду си и стиловете им си пасват перфектно. За мен Сами заслужава само поздравления за начина, по който изнесе срещата. Много добро селване на всичко, което направи Мокс. Това е от най-добрите телевизионни мачове за тая година. 

По принцип бях скептичен към пуша на Сами Гевара още от началото на AEW, но с годините момчето доказа, че е бил правилният човек, на който да заложат. В момента може да мине спокойно за upper-mid carder и е страхотен хийл. 

Другите мачове също бяха много добри, включително разни мидкард неща като Джънгълбой срещу Джей Литъл. Хубаво е, че Джънгълбой го издигат лека по лека, това момче има потенциал и публиката го харесва. Сега, не казвам, че ще стане голяма звезда, хеле пък с тоя си cartoon образ на Маугли, но е добро попълнение за всяко шоу. 

Swerve и Дундьо все повече се затвърждават като топ отбор и беше ОК, че им дадоха победа срещу Луча Брадърс. В началото не ги взимах насериозно, но и те почнаха да си намират мястото. Особено хийл изпълненията на Суърв радват. Ще видим как ще се представят идната седмица, но очаквам добър мач. 

МЕ беше много качествен олд скуул мач между Джерико и Даниелсън. Въобще доказаха, че това са хората, на които трябва да се гради AEW, а не разни филмарчета, които са се взели насериозно. От един момент нататък нещата трябва да са с отношение на професионалисти, а не на фенбойчета. 

Първият мач между Мокс и Даниелсън ми е един от любимите тая година, да не кажа и най-любимият. Очаквам и вторят им сблъсък да е поне качествен, ако не на същото ниво. Предполагам, че Моксли ще вземе титлата и ще враждува с MJF, което не е никак зле, стига един път завинаги MJF да бъде приет като хийл от публиката. В момента е малко странно как се пъне да вади кофти реакции, докато всичи чиърват за него :D . 

 

Link to comment

Титлата тоя път отива при Титаниел Браян, 100% гаранция! Стига е джобил на Мокслита, Джериковци и Хангмановци, време му е да се окичи със златото.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...