Jump to content

Jake Paul срещу Anderson Silva - 29 октомври 2022

neshev

Recommended Posts

Абе не ми е мечта да го сгънат, ако си ги е извоювал победите, а не му лягат, нека си бие. Даже донякъде го уважавам, не е съвсем без умения и поне на хартия, участва в легитимни боксови мачове. Брат му е друга работа, много правилно се насочи към кеча.

Искам просто да го видя срещу редови боксьор, който ще е мотивиран да го бие. Андерсън Силва не е съвсем това, но определено е най-сериозното му препятствие дотук. Съжалявам, че не се получи с Томи Фюри, там вече бях почти сигурен в загубата на Пол.

1 hour ago, VSB said:

Абе не ми е мечта да го сгънат, ако си ги е извоювал победите, а не му лягат, нека си бие.

Че на коя битка досега са му легнали? Това, което съм гледал, всичко ми се стори честно. Просто се бие с хора, които може да бие.

Иначе Андерсън все пак успя да бие малкия Чавес, който дори в най-лошия му ден е с класи над Пол.

Абе не съм сигурен, но са ми съмнителни тия свършили емемейци, търсещи големия чек. С Аскрен особено ми миришеше, макар че пък и него по принцип си го няма в бокса, доколкото знам.

Просто се завъртяха големи кинти и ми е трудно да повярвам, че ще оставят балона да се спука толкова бързо. Що да не продължи да се помпа, ако трябва и по втория начин.

• 1 month later...

Такива битки по 4 рунда трябва ли да се вземат на сериозно? И като цяло самото ппв влияе ли по някакъв начин на класациите за световните титли?

Малко off-topic, но какво се случва с онова момче Ryan Garcia, помня, че ги спукваше от бой, последно го гледах срещу Campbell и от тогава не съм чувал нищо за него, а по принцип си беше доста сериозен като боксьор :unsure:

Нищо, сега се говори, че ще има битка с Джервонта Дейвис.

Иначе Андерсън е култов. В интервю пред казал, че са го нокаутирали два пъти по време на спаринг и сега дава задна, за да не отменят битката. 😂

13 hours ago, Beks said:

Такива битки по 4 рунда трябва ли да се вземат на сериозно? И като цяло самото ппв влияе ли по някакъв начин на класациите за световните титли?

Сериозни са, просто са с по-нисък разряд. Обикновено, като дебютира някой в профи бокса, почва с 4-рундови мачове.

Щом са официални боксови срещи, биха могли да влияят, разбира се. Зависи вече даденият боксьор плаща ли си съответните такси на определена федерация.

Ютубър срещу пенсионер ММА легенда - колко на сериозно да го взимам. Остана ли човек, дето да си мисли, че мачовете на братя Пол не са нагласени? Равен с Мейуедър, направи единия :D Големи таланти, големо чудо. 

Имма лошото усещане, че Джейк Пол го взима... 

Ще бъде толкова неприятно да го слуша човек след това...

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Не трябва и да се чудиш дали го взима. Джейк си стана боксьор вече и Силва ще яде хурката. Коеф Пол да победи е 1.40. Просто като те тренират най-добрите треньори в света по бокс и вече влизаш в спорта леко по леко. Брат му си е все още некъдърник на ринга, а и едва ли да бъде нещо по-голямо който е треньор да дойде да го тренира. Жалкото е, че СМ ПЪНК може да завижда на тея двамата. По-голяма халка от пънк в бойни спортове не съм виждал

Добра битка направиха, очаквах Андерсън да победи, но годините явно са натежали. Краката му вече не го държат и работата му с глава няма нищо общо. Често преплиташе краката, дори нокдаунът беше по-скоро резултат от липсата на баланс. Все пак имаше своите моменти, в клинча го превъзхождаше, даже се изненадвам, че не опита да го пресира повече в хода на битката. 

Джейк Пол видимо се подобрява. Срещу истински боксьори надали ще го видим или, ако го видим, ще е срещу хора като Томи Фюри. Но за подобни битки, срещу застаряващи ММА легенди, мисля че е перфектен и с удоволствие бих гледал битка с Нейт.

Браво на Дядо Силва, че още го може! Еваларка. Джейки видимо не е готов за истински боксьор. Малко останах разочарован че не нокаутира Силва, ама явно толкова си може момчето. Добра битка иначе

Това емемейците или са много некадърни, или много продажни. И в двата случая - кур за тях.

От една страна се излагат жестоко, като лягат на разни ютуб звезди. От друга  - Бен Аккрен каза, че за тоя мач е взел повече пари отколкото за цялата си ММА кариера, така че ги разбирам. ММА звездите в повечето случаи не са някакви мултимилионери - да, взимат добри пари, но не са си уредили старините и внуците до девето коляно, както в други спортове. Така че колкото и да ми е криво ги разбирам, че ходят да правят подобни циркове. Да не забравяме, че и самият Флойд Мейуедър полегна за един такъв мач, така че явно има доста аванта там. 

Джейк Пол си призна, че шоуто е бил тотален крах. По негови думи е направило между 200 и 300 хиляди продажби, като го отдаде на спортната конкуренция и драмите около Андерсън. :D

Според мен си трябва някой като Диаз, да създаде малко интрига, защото Андерсън е прекалено лежерен. Но и там е леко филмец, защото Динята го държи с някакви клаузи и, ако иска, май може да бламира подобна битка.

• 2 weeks later...

200 и 300 хилки не са толкова зле като за циркаджилък. Доста от UFC PPV-тата правят подобни цифри. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...