Jump to content

Canelo Alvarez срещу Gennady Golovkin III - 17 септември 2022


neshev

Recommended Posts

Очаквам близка битка и отново съдийско рамо в полза на Канело. Може би този път не чак толкова фрапиращо като предните.

Link to comment

Ще ми се ГГГ да бие, но си одъртя, понякога проспива началото на мача, не знам как ще е.

Без съмнение много интересен мач за мен

 

Link to comment

Надали има човек, който да вика за Канело тук, с оглед какво се случи в предишните битки. Головкин за мен е по-добрият боксьор, но на този етап има доста въпросителни около него. И като добавим съдийският фактор, не виждам как ще му дадат битката. 

Link to comment

Първия мач си беше очевидно за Головкин. Вторият беше изравнен, но отново не виждам как Канело би. В тоя ред на мисли ми се ще Гената да му отвее тимберицата, но не ми се вярва. Годинките си текат и по всяка вероятност тоя път Канело ще е по-добрият. А и да не е, знаем, че ще получи едно рамо от съдиите. 

Между другото, при букмейкърите Канело е мега фаворит, като гледах.

Барем с 20 лв в шибания ДАЗН хванах едновременно AJ - Усик и Канело - ГГГ, че иначе щях да си сцепя гз от яд :D 

 

Link to comment

Не точно. Еднократно си платих за един месец, защото във въпросния месец се паднаха едновременно двете галавечери. :D

 

Link to comment

Не можах да го гледам , ама явно ГГГ е проспал началото и си е паднал. Жалко , но точно това очаквах. ЕГН-то не прощава, еби му мамата. :(

 

Link to comment

Бая тъп мач е било, май няма и да си направя труда да го гледам. Головкин ясно, но и Канело не е впечатлил. Така или иначе, 2-1 за ГГГ, печели трилогията.

Link to comment
53 minutes ago, VSB said:

Бая тъп мач е било, май няма и да си направя труда да го гледам. Головкин ясно, но и Канело не е впечатлил. Така или иначе, 2-1 за ГГГ, печели трилогията.

@gboy е виновен, като е платил на DaZN e прецакал мача. 

 

Link to comment

Битката не беше толкова зле, но с класи далеч от първите две. Головкин се боксира добре. Показа доста прилична защита и успяваше да парира доста удари, но офанзивата му беше ялова. Ако това е била целта, да вземе един добър чек, без да се вкарва в излишни премеждия, мисля че я изпълни. Канело имаше кардио за 8 рунда, после имаше сериозни проблеми с издръжливостта. Може би графикът му стана прекалено пренаситен и има нужда от една по-дълга почивка, в която да отстрани някои от проблемите и въобще да презареди батериите, както се казва. 


Самата трилогия по-скоро ще се запомни със съдийските скандали и цялостното протакване, отколкото със самия бокс, макар че първите две битки бяха извънземни от към умения. Цялостното ми усещане е, че Головкин е по-добрият боксьор и, ако се биеха пик срещу пик, Головкин щеше да спечели категорично. 

Link to comment
3 hours ago, HEIDENREICH said:

@gboy е виновен, като е платил на DaZN e прецакал мача. Точно обратното е, каунь! Ти кат спре да си плащаш и сега вече не искат да се раздават, няма кой да се бие за без пари! Ако не се беше държал като ром и си беше подновил абонамента, можеше и по-добре да е, ама от замунда - толкова!

 

Link to comment

Трилогията ще се запомни с най-неадекватните съдии EVER :angry:

Първият мач беше ясно, че е за Гената, но тогава си изсмукаха равенство от гъзЪ, само и само да не падне дЗлатното монЧе. Вторият беше по-близък, та имаха очи да дадат победата на мексиканеца, но е ясно, че и там Гената би.

Тука вече си личеше, че годинките си казват думата. Човекът е на 40, дейбЪ. Спортът си е за млади хора, а особено за бойните това важи с двойна сила. Не може на тия години да искаш от тялото ти да издържи подобно натоварване и да отнася удар след удар. Канело беше очевидно по-добрият тая вечер. Просто Генади изглеждаше като на забавен кадър, скоростта беше несравнима. Първите 8 рунда си бяха за Канело, как и да го гледаш. Евала на казаха, че не падна на пода, защото бая тесли отнесе.

В последните рундове нещата се поизравниха и Генади напомни на страшилището, което беше някога, но е спорно дали взе някой и друг рунд въобще. Как го измислиха накрая това 113-115 акъл не ми го побира. И коментаторите за това говореха, че просто съдийството е нелепо при тея мачове. Един рунд разлика, WTF.

Страхотна трилогия, уви с абсурдни резултати. 2-1 са си мачовете, Генади беше по-добрият боксьор и това е. Кур за реферите, два за ДАЗН.  

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...