Jump to content

UFC 278 "Diaz vs. Ferguson" - 10 септември 2022

neshev

Recommended Posts

Чимаев е пропуснал килата и май ще се мъчат са направят Нейт срещу Тони. Голямо шит шоу тази седмица.

Дано Динята го натири Чимаев да ходи да си духа на Кадиров и да го нечуем повече 😎

Cumshot Chimaev e долен боклук. Надявам се наистина да направят Нейт срещу Тони. Това ще е истински бой от две олд скуул копелета.

Чимаев да отива в MW.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Страхотно!

Cumshot Chimaev повече не трябва да види МЕ. Говореше се че с ако вземе този мач получава тайтъл шот - в никакъв случай. Първо с поведението си тази седмица показа че е боклук, затвърди мнението че чеченците са долна и проблемна сган и на всичкото отгоре ще дойдеш супер по-тежък на кантара отколкото трябва... Жалко за Холанд, че най-вероятно ще бъде смазан

Тони и Нейт и двамата са в края на кариерите си, но това е истински бой. Очаквам Нейт да вземе мача и да се оттегли победоносно от UFC.

Може и да са направили някоя врътка от UFC, защото Чимаев дори не се е опитал да направи килограмите. А и с оглед на случилото се, Чимаев срещу Холанд и Тони срещу Нейт са по-интересните битки.

От цялата се загуби фокуса, а именно, че това е последният мач на Диаз в ЮФС. Дейна трябваше да махна Чимаев от картата. И вместо битка в него да има някви хайлатс н Диаз...

Дано тъпия дивак загуби!

7 minutes ago, gboy said:

Леле, как ще се изкефя Кевин Холанд да го почупи и да го прати на майната му. :wank:

Трудна работа, самият той си призна, че не е тренирал борба и е щастлив да прилапа мазния чек. :D

Чимаев не заслужава повече да е в МЕ! Тва е на 100% Иначе ни очаква ебати битката. Две копелета които не ги е страх от кучешки бой. Направо не ми се иска някой да загуби от тях в този мач

Той по принцип Кевин Холанд много отдавна се видя, че няма манталитет за нещо повече от мидкард. Иначе имаше потенциал като атлет, но се паникьоса при първия по-голям мач. Общо взето и двамата са ми неприятни, но просто Чимаев ми е по-гнусния. 

Холанд горкичкия е толкова прост, че чак ми е симпатичен :D

Иначе, не мисля че има някакви шансове, в борбата хич го няма, Cumshot, го събаря и събмитва моментално. Единственият му шанс е някакъв светкавичен КО, но чеченската измет е корав и носи на удари.

Никога няма да простя на Конър, че позволи на Диаз да стане звезда. Чао мексиканска утайко, дано никога не се върнеш.

Аз се зарадвах за бате Нейт. Динята искаше да го преебе и да нахрани Хамзат с него, но в крайна сметка, Нейт си взе победата и сега ще кешира в бокса срещу Джейк Пол, а защо и да не направи трилогията с Конър, но този път в боксови правила. Битката с Тони беше доста странна. По едно време, Нейт ми се струваше на косъм да се предаде, държеше се за крака, обърна се по гръб, WTF. :D А пък Тони като паднаха на земята и Нейт го заключи, не се опита дори да се измъкне, а чинно се предаде. И двамата не са това, което бяха, но все пак показаха забавна битка.

Хамзат прегази Холанд, но трябва да се отчете на Холанд, че се бранеше добре, но просто разликата в класите на земя е огромна, а Холанд тренираше за коренно различен опонент. Малко путкенската от страна на Хамзат, защото тръгна юруш за поваляне, а май Холанд търсеше да се "докоснат". Но как да е, хората понамразиха Хамзат, защото е доста фалшив, но мен продължава да ме кефи. Пълен изрод е и гази мощно.

Китайчето беше преебано от смяната на опоненти, имаше сериозен шанс да бие Тони, но както и да е.

Доста странна седмица, но завършекът ми хареса честно казано.

10 hours ago, neshev said:

хората понамразиха Хамзат, защото е доста фалшив, но мен продължава да ме кефи. Пълен изрод е и гази мощно.

Не, прсто е удувително как си дава гъза за личен ПР на Кадиров, това дразни. Особено сега, по време на войната, когато страстите са толкова поляризирани. Преди беше просто поредната звезда, с която някой си богаташ е решил да се запознае, но сега, след всичко, което направи Кадиров, да продължава да му бъде личната хрътка е просто гнусно. 

Иначе като боец е уникален, няма спор. Поредното доказателство, че да си добър спортист не значи нищо повече от това. Поредната утайка с повече талант и дисциплина. 

Чимаев еба чернилка тотално, но Холанд и без тва излезна да загуби. Няма да е така лесно на Хамзат с топ 5 в дивизията, видяхме бразилеца как го затрудни и си беше доста близък бой тогава. Според мен ще вземе титла, но няма да гази години наред. 

Диаз и Тони легенди! Цирка в мача ми дойде малко в повече, но двамата знаят как да правят шоу. Тъпото е, че Тонката е на 50% от това, което беше, а беше машинка! Диаз може да бие всеки и може да загуби от всеки, но винаги мачовете му са топ! Жалко, че не стана световен шампион. Дано да видим интересни нещо от него извън Ufc

7 hours ago, Farest said:

Диаз може да бие всеки и може да загуби от всеки

Диаз може да победи всеки, стига опонентът му да е с 10 кила по-лек и да има проблеми проблеми с кардиото. Даже и тогава не е сигурно.

Аз съм шокиран как не беше разкървен. Сигурно от години не е имал бой в който да не му е лицето обляно с кръв на Диаз....

2 hours ago, Just a fan said:

Диаз може да победи всеки, стига опонентът му да е с 10 кила по-лек и да има проблеми проблеми с кардиото. Даже и тогава не е сигурно.

Ами сигурно е, Диаз е машина и на тези години! 

1 hour ago, Mariyan01 said:

Аз съм шокиран как не беше разкървен. Сигурно от години не е имал бой в който да не му е лицето обляно с кръв на Диаз....

Доста странно като срещу него беше Тони който буквално им късаше лицата, но в този мач лактите му не влизаха чак толкова

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...