Jump to content

AEW Rampage - 9 септември 2022


neshev

Recommended Posts

Един ден Дарби ще стане шампион и тогава ще мина да опикам целия форум, без да ме ебе в кой раздел съм. 🥳

 

Link to comment

Добро шоЛ си се получи.

 

Сами беше правилният победител, макар мачът да беше доста посредствен като за двубой между тия двамата. Очаквах повече спотове, но явно идеята беше да направят кратко и мазно хийл представяне Гевара. Това е един от най-добре изградените образи на AEW откакто стартира компанията, така че съм напълно ОК да му дават такива победи и да го бутат сред големите.

Самоа Джо ще има мач на Dynamite -  тъпичък сегмент, но пък се радвам, че пак е на ринга. 

Добро промо на Миро, дано го доведе до нещо вече. Бесен и мачкащ всичко туйнър би било добро развитие за нашия.

Каргейл започва да се подобрява на микрофона, макар че още е яко зле. Иначе, с малко по-добри промо умения, може спокойно да е звездата на женския кеч изобщо. 

МЕ беше уникален мач - дадоха им време и направиха много добри неща двамата. Харесва ми политиката на AEW да правят силни мачове в МЕ не просто като големи имена, но и като качествен кеч. Dax може и да не е обичайният мейн ивентър, но пък се раздаде докрай и се получи запомнящ се момент.

 

Напълно ОК съм с форматът на Рампейдж в последно време - един голям мач, няколко сегмента за надъхване за Dnamite следващата седмица и другото да е път на младите таланти. Едно второстепенно шоу трябва да е точно това. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...