Jump to content

Как трябва да постъпи Тони Кан с Пънк, Кени Омега и Бъксовете?


gboy

Кого да натири негово величество Кан?  

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

След снощи от AEW са отстранени CM Punk, Кени Омега и Young Bucks. Въпросното наказание е в следстиве на мелето, което се е случило в съблекалните след ALL OUT, предшествано от скандалната пресконференция на Пънк, в която нахрани всички.

Ето малко слухове около ставащото в AEW:

 

Преди време на една от срещите на компанията, Кени Омега е казал на кечистите, че той "не би наел 8 от 10 от тях".  Каква е била причината и дали изобщо е истина, никой не може да каже. Това нещо излиза от шоуто на Джим Корнет, който е изявен хейтър на AEW. Твъди се, че повечето са се смеели на това му изказване, но си остава въпросът колко е било на шега и изобщо било ли е. 

 

 

Пънк от известно време е в открит конфликт с Колт Кабана и Адам Пейдж, като непрекъснато разправя, че младите не искали да се учат от старите. На пресконференицята след ALL OUT заяви, че му е писнало да работа с хлапаци, които си мислят, че всичко знаят. 

 

По време на промотата си преди PPV-то шуут-на срещу Пейдж, като го предизвика, но съответно Адам Пейдж не излезе (като това няма как да знаем дали наистина е шуут или не, но така изглеждаше), както и нахрани жестоко и супер хийлски един пич от публиката, който тръгна да чантва "Колт Кабана". В общи линии го тролна, че е дебелак и не е правил секс през живота си. 

Така или иначе пикът на всичко това се случи след пресконференцията на ALL OUT, където Пънк и Бъксовете са се сбили в съблекалните и е станало тотално меле.

Въпросното е потвърдено от множество източници, но точно какво е станало не се знае. Някои от предположенията са следните: 

 

Бъксовете са отишли при Пънк, за да му искат сметка за думите. Според някои просто са отишли, според други "нахлули в съблекалнята". Пънк е ударил Мат, Ник се е опитал да се намеси, а Ейс Стийл (анонимникът, който надъхваше Пънк преди ППВ-то) метнал стол и ударил Ник по главата. 

 

Кени Омега извел кучето на Пънк, което в тоя момент лаело :blink:, след което се опитал да разкара Стийл от Ник Джексън, което довело до това Ейс да се сбие с Кени и да го издърпа за косата. :blink: 

 

Това обаче е версия на хора, близки до Бъксовете. Спорде тия на Пънк нещата не стояли точно така. Твърди се, че съблекалнята била разделена на две, но според слухове по-голямата част са на страната на Бъксовете и омега.

Има една версия, според която хора от AEW, които не са кечисти и разни такива и са неутрални, са видели какво се е случило и точно техните показания ще опреселят какво точно се е случило и какви ще бъдат наказанията. 

На последният Dynamite Тони Кан стрипна всички замесени от титлите им, като вече имаме нови шампиони по тройки и в момента се провежда турнир за определяне на новият AEW шампион. Освен това шапката на шоуто е сменена и никой от замесените кечисти не присъства в откриващите кадри. 

От това, което чух в разни подкасти, хората смятат, че Тони Кан е взел правилното решение и трябва да спре да бъде толкова мек с кечистите. Както и че това показва лидерство от негова страта. В същия момент обаче снощи публиката освирка Тони Кан, когато се появи на екрана със съобщението. 

Според вас какво трябва да е бъдещето на Пънк, Омега, Бъксовете и накъде трябва да тръгне AEW? 

 

 

Link to comment

В идеалния случай, всичките страни се разбират и почват да печатат пари, пренасяйки враждата им на екран.

 

Реалистично, CM Punk вероятно ще се оттегли от компанията. В момента няма "гръб" така да се каже и повечето му колеги не го харесват. Веднъж, когато се махне CM Punk, нещата ще се успокоят, но Тони Кан трябва да търси решение как да ограничи влиянието на Елита зад кулисите, защото и за тях има слухове, че са доста токсични и отмъстителни. В дългосрочен аспект, Тони Кан трябва да си върне контрола и да създаде ясна йерархия, в която да има разделение между кечисти и ОФИСА. 

Link to comment
ShiningWizard

Да връща Brawl 4 All и да ги пуска в Шуут мачове. Бъксовете срещу Пънкаря, Омега срещу Ейс Стийл, Тони Кан срещу песа на Пънк. 

Link to comment

Можем да си пожелаем Ричи Рич да се научи да си управлява компанията адекватно, но е по-реалистично да се надяваме на световен мир и бързо колонизиране на космоса.

 

Неадекватна шматка е и хората си казват "Тоя ЕНЕМИ е ебати киселия хейтър" и са прави. Но моя хейт, освен когато не троля, е доста обективен в повечето случаи и моите най-големи критики към Тонкича винаги са били, че управлява ужасно компанията си, че всичко положително което се пише от лакеи като Мелцер е един розов медиен балон, който някога ще се спука и че такива пиявици като Бъксове, Коудита, Джерико и всякакви подобни утайки, нямат място като ВП. 

Link to comment

То ... първо трябва да се разбере какво е станало, чак тогава да се говори генерално. Според мен са си виновни и двете страни. Пънк е ясен - нито му е работа да ги говори тия неща, камо ли ако пък първи е ударил Ник. Ама и другото не е ОК, ако се окаже, че Бъксовете са влезли в съблекалнята со се вратата. 

 

Джим Корнет е много прав за едно - като си VP, това означава, че не можеш да се държиш както ти падне. Шеф си в тая компания и не ти приляга да се държиш като поредния служител. 

А ако наистина правят такава токсична атмосфера, за каквато се говори, тогава пък хептен не е добра работата.

---- 

 

Като цяло никога не е било добра идея на действащи кечисти да се дават задкулисни роли. В исторически план знаем до какво води. Когато основаха AEW беше ОК, но очевидно вече не е кварталната федка, в която си буукваме каквото ни е кеф и сме една шепа приятели. Трябва си професионализъм и това е. В това отношение, ако тия неща се окажат истина - да ги изритва всичките и това е. Това винаги наранява компанията в краткосрочен план, но я спасява в дългосрочен. Както и обратното - ако ги запази, ще направят две-три шоута с тях, ОК, но е въпрос на време да гръмне всичко и да стане WCW 2. 

 

-----------
Впрочем, твърди се че е имало спешна среща на персонала и водеща роля са взели Джерико, Мокс и Браян Даниелсън, като специално Джерико е отнесъл много похвали за поведението си. Може и да се окажат по-добрите лидери в съблекалнята. 
 

 • Upvote 4

 

Link to comment

Пънк е най-горещото име в света на кеча. Не може подобна гавра с него.

Кан не може и няма да направи абсолютно нищо по въпроса.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Всички аут и да са за назидание за всеки, който се помисли за по-голям от компанията. След години, ако им дойде акъла в главите, Тонкича може да ги върне, ест. ако AEW съществува до няколко години, щото с това некадърно управление и подписване на де що мърда не знам колко ще издържи..

Link to comment

Сега е момента Тони да извади 10 - 15 милиона долара, за да подпишат с Брок Леснар, нещо което говоря от 2 години.

 

Ако Тонката ме беше послушал тогава, в момента AEW щеше да номер 1, и сега нямаше да се занимава с капризите на vanilla midgets в менструален цикъл.

Edited by jobber91
 • Upvote 4
Link to comment

Проблемът с лидерските качества на Тонката е очевиден от самото създаване на компанията. С Фулъм и другите му бизнес хобита не знам как е, но с AEW доказва стереотипа за татиното детенце, дето не знае как да меринджейства и мисли, че пожар се гаси само с пари и че всичко е смях и веселие. 
 

Сега е моментът да възмъжее и да смени кардинално поведението си и да тегли чертата на качването на главата му. Натиря ги всички и въвежда ред и носене на отговорност в компанията или подписва смъртната й присъда ако клекне и подходи по марксли. Всичко по-малко от уволнение и за 4-мата ще е позор и клякане за него. После авторитет надявам се и да не мечтае да има. 
 

Да, малко е токсично в дългосрочен план и да подхождаш кардинално, но тук буквално репутацията му е заложена на карта. И неговата лична, и на компанията. И отделно кечът е индустрия, в която е доказано, че изпуснеш ли юздите в ростера става страшно. Питайте Бишоф за залеза на WCW… 

 • Upvote 5
Link to comment
3 hours ago, Loop said:

С Фулъм и другите му бизнес хобита не знам как е, но с AEW доказва стереотипа за татиното детенце, дето не знае как да меринджейства

 

 

С това изобщо не съм съгласен. Всички мислехме, че си прави AEW, за да си играе на кечист и че ще е нещо като Дикси Картър, която умираше да се пльока на екран, но изобщо не се оказа така. AEW постигнаха невероятни неща за малкото време, което имаха. Как се държи и какво прави зад кулисите никой не знае, всичко са просто слухове, новини и стереотипи, които хората си изграждат. За мен AEW се развива страхотно до тук и продуктът им е невероятен. 

За другото имаш право - който е виновен да си събира багажа и да се маха, защото иначе ще става по-зле. 

Edited by gboy

 

Link to comment

Дейв Мелцер е казал следното в подкаста си: "Знам, че много хора в съблекалните искат Пънк да си тръгне. Ако ще остава в AEW, ще трябва коренно да промени отношението си, а това не мисля, че е възможно."

 

 

 • Upvote 2

 

Link to comment

Ако не са тъпи путки и сърдити чичковци, след шест месеца ще е изтекло достатъчно вода, че да си стиснат ръцете и даже да го обърнат на work.

 

Въпросът е, че Пънк, Кени Омега и Бъксовете трябва да превъзмогнат егото си, което е трудната задача.

 • Upvote 3
Link to comment

Кан е наел външни хора, които да направят разследването на инцидента. Изглежда, като да има чОкане тоя път. 

 

В същото време в туитър е написал, че това е бил един от най-любимите му Dynemite-и тая седмица и шоуто се е получило много добре. Благодарил и на феновете и е казал, че е доволен от това, как AEW се представя с рейтингите и с доставянето на качествен кеч. 

Според мен това си е бил тънък намек "мога и без вас". :D Освен това Пънк така или иначе е аут от 6 до 8 месеца, така че не виждам кой знае каква драма в отстраняването му - няма скоро да се върне. Освен това не виждам и да правеше нещо кой знае какво на екран, само дето половината ростър му се дразни. 

 

 

 • Upvote 4

 

Link to comment

Пънк си отива и върти кавали на Хънтър дa го вземе. Предвиждам завръщане и победа на Royal Rumble.

 

CM Punk vs The Tribal Chief - WrestleMania Main Event!!!

 

Book it HHH!!

 • Upvote 2
 • LMFAO 1

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Появиха се спекулации, че Йънг Бъкс са казали, че могат да подпишат с WWE, като им изтече договора с AEW. Отново е в графата "една жена рече".

 

Става въпрос, че те не са се свързали с някой от компанията, ами го били споделили на "талант" от WWE. Като дори се стигна до там, че двамата са го мислили това и преди скандала с Пънк. 

 

Тук големият проблем в тоя слух е, че бъксовете имат договорни отношения с AEW чак до края на 2023-та,  а дотогава я камилата, я камиларят. 

 

-----

Има няколко извода от цялата работа. Очевидно вече AEW е фактор и звездите на AEW могат да бъдат звезди и в WWE, както се видя с Коуди Роудс. Другият е, че някои хора в тая компания са си повярвали твърде много.

Йънг Бъкс, ако отидат в WWE, могат да забравят да си мъкнат приятелчетата и да се влачат по една сюрия народ с тях, дето да пръскат и снимат и не знам си какво. Нещо ми се струва, че няма да им дадат и да си правят косплейчетата и гимиците. А ако толкова са се взели на сериозно и Кан им резне клона, най-много да го духат из мидкарда на седмичните шоута на WWE. 

Edited by gboy

 

Link to comment

Бе КАН да ги уволнява всички бе, ебах ги в майната! Има сума ти талантлив народ в AEW, които плачат за ефирно време и развитие. Компанията ще пострада много повече, ако Кан не направи пример от такива селски изпълнения, трябва на целия ростър да им стане ясно, че такива олигофрении не вървят и компанията е над всички. Преди няколко години, когато обявиха AEW и стана ясно, че Бъгсовете, Коуди и Омега ще са с ръководни роли, имах лошо предчувствие. За мен е малоумно да се дава корпоративна власт на активен кечист, защото всеки път когато въпросното име получава пуш и повече ефирно време, хората ще си задават въпроси и ще възникват съмнения. Отделно че така се създават предпоставки за задкулисни конфликти. Последиците вече са налице, първо Коуди се помисли за много велик и им сра в устата още при първия случай в който не стана на неговата. Махна се по най-неблагодарния и предателски начин, защото нека си го кажем честно, без AEW и Тони Кан, Коуди никога нямаше да се завърне в WWE като звезда... може би като Звезден прах. Бъгсовете също се мислят за много велики, но в WWE най-вероятно няма да оцелеят, защото не са наполовина звездите за които се мислят, а с циркаджийските изпълнения и спотфестове там топ име не се става.

Edited by Suffer-H
Link to comment

В момента е трудно да се прецени кое е истина и кое фишек. Когато Пънкаря напусна WWE също имаше доста истории, които целяха да омаскарят WWE, тъй че тази, че Елитът искат да се махат от AEW, също може да е такава.

 

Към момента, най-достоверна ми изглежда теорията, че Пънк е заплашил AEW със съд и затова има такова затъмнение от страна на AEW. 

Link to comment

Съвсем сериозно го пиша това.. защо не  драснете едно писмо от името на форума до AEW? Видимо сме на едно мнение, че компанията е над всички и всичко.

Link to comment
 • 2 weeks later...

Wade Keller спекулира, че Пънк няма да се върне в компанията и AEW ще откупят договора му.

 

Само спекулации, но май натам вървят нещата.

Link to comment
The Olimpic Hero
19 minutes ago, neshev said:

Wade Keller спекулира, че Пънк няма да се върне в компанията и AEW ще откупят договора му.

 

Само спекулации, но май натам вървят нещата.

 

Имаш предвид, че ще му платят неустойка? 

               

Link to comment
 • 3 weeks later...

Нови драми в AEW.

 

След кратки разпри в Twitter, Andrade е потърсил сметка на Sammy Guevara, като дори е ескалирал нещата във физическа саморазправа, в резултат на което, Andrade е бил отстранен за неопределено време. За Sammy няма наказания, защото той не е отговорил на Andrade и не е тръгнал да разменя удари с него.

 

Та, да, поредният случай, в който има някакво напрежение между кечисти и просто ги оставят да си "уредят" сметките. :lol: В случая, мълвата е, че Andrade иска да бъде освободен от договора му и да отиде в WWE, затова е инициирал цялата свада, но засега няма никакви наченки, че тази тактика ще е успешна. 

Link to comment
 • 2 weeks later...

Слуховете са, че скоро ще получим развръзката, която по всяка вероятност ще бъде - Пънк аут от компанията, а Елитните ще се завърнат на позициите си.

 • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...