Jump to content

AEW Dynamite - 7 септември 2022


neshev

Recommended Posts

Ами... тва е положението. В крайна сметка никой не е по-голям от AEW и ТК, подобни сътресения могат само да бъдат в плюс long-term.

 

Най-доброто в ситуацията ще е да го обърнат на storyline, най-лошото ще е това наистина да е бил бенефиса на Punk. Кофти работа, The Elite са сърцето и душата на компанията, а CM Punk им е най-големият draw, а от това губят единствено феновете. Дано намерят решение.

 

Липсваше си MJF, деба. Очаквах малко повече обаче, дръпна си стандартното му промо. 

 

Моментът на вечерта за мен беше промото на Mox. Първата голяма изненада в AEW, човекът който носеше компанията на гърба си по време на пандемия и общо взето мега пич. :beer:

 

The Acclaimed официално се превърнаха в модерните New Age Outlaws. В толкова стакната отборна дивизия да получаваш подобни реакции се изисква талант. Аз лично бих им дал титлите, въпреки че още им е рано.

 

Нелошо шоу, продължавам да съм фен. В едни по-добри времена щяхме да гледаме 6+ месечен кървав feud с MJF и Punk, Ospreay/Kenny, FTR/YB и всякакви подобни изродщини, но явно не ни е писано :D 

Link to comment

Целият хайп по триос титлите умря. Турнирът се превърна в едно голямо нищо.

 

Колкото и да се опитаха да закърпят положението и четиримата липсващи са основните лица на компанията. Надявам се, че The Elite поне ще се върнат.

- Пънк контузен за 6-8 месеца, едва ли ще се завърне въобще;

- Малакай е освободен, но не както WWE троловете, защото е недоволен, а заради лични причини, cancel-нал си е всички indy участия и ще се прибере при семейството си;

- Току що излезе, че Крисчън също е контузен за 6-8 месеца;

- Jeff Hardy я се върне някога, я не;

- Thunder Rosa контузена/спекулира се, че иска да бъде освободена;

- Без Бъксовете и Омега ростера както беше стакнат, започва да рехавее откъм star power;

 

Тонката доказа, че е слаб под напрежение и сега с този измислен турнир е ясно какво ще се случи - след като заложи на един най-големите си козове и не успя (CM Punk), време е Тонката да изгърми и другия - Браян.

 

Моксли е скучен като шампион, нека е малко далеч от титлата, дано не я вземе пак. От друга страна история между Браян и MJF ще е доста интересна (като добавим и двете фракции), а и така MJF пак ще има големият си момент и взимане на титлата от един от най-големите в бизнеса.

Както писах и в другата тема - възможно най-голямата тъпотия стана и AEW го изяжда, Kenny, YB & Punk си имат и ще си имат пара винаги. Доста ги върна в развитието на компанията и не виждам как ще излязат чисти. Прави ми впечатление, че го играят все едно нищо не се е случило, което е тъпо. Вече шансовете за work са нулеви. Лошото е, че след като изгърмят Даниелсън, другите ME са Mox и Jericho, които сме гледали вече доста.

Link to comment
12 minutes ago, Bobotsi said:

Контузен ли е или е в комуна?


Suspended докато не мине през комуна/rehab за няколко месеца, а отделно го съдят.

Link to comment

Шоуто беше ТОП 😎 За мен AEW абсолютно доставиха тая седмица и доказаха, че Пънк, Бъксовете и който и да е там не е по-гобям от компанията. И така и трябва да бъде. Мачовете бяха страхотни, сегментите бяха страхотни, МЕ беше мач та дрънка. Това е AEW, а не на Пънк личния кенеф, където да сере по който му падне. 

 

Мачът за триос титлите беше ППВ класа и много се радвам, че Death Triangle взе поясите. Братята и Пак могат да правят страхотни мачове и като стилове много си пасват. Спокойно могат да изнесет тройната дивизия на следващото ниво, ако им дадат време. Пък и майната му - тройните мачове са си луча атракция и точно Луча звезди трябваше да са първите носители на титлите. 

 

Турнира за AEW пояса също е измислен добре, не виждам какво му е. И мачът между Браян Даниелсън и Адам Пейдж стана страхотно, както и стипулацията за Джерико - Даниелсън 2 идната седмица. Точно с такива СМИСЛЕНИ мачове шоутата стават интересни. А не с рандом срещи без причина и без интрига. Сега на Рампейдж Сами и Дарби ще доставят 100%, тия двамата маниаци винаги са интересни.

 

МЕ-тът беше много добър мач в стил инди кеч и се радвам, че оставиха тия двамата младоци да закрият шоуто. Така се правят звезди, а не да ги джобиш на старите кучета. Dragon Slayer е десет пъти по-оувър отколкото беше преди месец само. Още няколко такива сегмента и мача и пичът ще си бъде самостоятелна звезда. 

Хубаво е, че дадоха микрофона и на Уордлоу - ще се докаже, сега му е времето. 

 

А MJF е най-интересният човек в кеча в момента. Сегментът с Мокс беше 10/10, както и промото на Моксли накрая изкърти. 

 

Тони Кан ще допусне най-голямата грешка, ако тръгне по гъза на звездите си или по чантовете на публиката (която иска всякакви глупости докатоне ги получи, после разправя, че не ги е искала). За по-малко от пет години направи невероятна федерация във време, в което кечът не е на мода и на хората им е писнало от него. Направи федерация, в която всички са добре дошли, в която можеш да видиш звезди от Мексико, от Япония, от TNA, от ROH ... от където се сетиш. Това беше мечтата на pro-wrestling феновете, за които кечът не започва със Скалата и не свършва с Роман Рейнс.

 

AEW си има всичко и може без всеки. Кечисти се издигат и залязват, колкото и самите те да си мислят, че са незаменими. Видяхме, че няколко добри фюда превърнаха MJF от абсолютния анонимник в най-голямата звезда. Утре ще стане нещо интересно покрай хора като Хангман Пейдж, Суърв, Хуук или някой от другите и те ще станат оувър за месец. Такъв е бизнесът, колкото и да им е криво на някои. Звезди изгряват и падат. Кан трябва да си продължи напред и да не духа на никой, иначе тежко му.

 

Link to comment

Най-смешното нещо е как AEW плашеха, че вече са голяма алтернатива за WWE кечистите.

А по-голяма алтернатива от WWE без Винс Макмеън няма в момента.Най-добрите 2-3ма от AEW ще са в WWE до няколко години и компанията им ще остане с пенсионери и много надценени кечисти.

9MLnN5Y.gif

Link to comment

Шоуто е имало средно 1,035,000 зрители и така трети път под ред успяват да направят над 1 милион. В демографската група 18-49 са 3.8, което  най-високото им постижение от много време насам. 

 

За сравнение - RAW от 5 септември има 2, 094, 000 зрители и 0.58 за 18-49.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...