Jump to content

NJPW Royal Quest II - London

DjiDjo

Recommended Posts

Royal-Quest-2-logo.jpg

2 дни. 
Confirmed to appear : Jay White, Okada, Will Ospraey, ZSJ, Naito, Takahashi, Ishii, FTR. 
Ще ъпдейтвам топика като има повече инфо. Освен това ще ходя на шоуто, така че ако има интерес може да напиша някакво ревю. Първия Роял Куест ми беше първото не-инди шоу и беше доста як.

Защо не можаха да ги направят един месец по-късно. :( Ноември съм в Лондон за няколко дена и перфектно щях да си запълня едната вечер с това. Сега единственият ми вариант е някакво random RevPro шоу. Meh.

3 minutes ago, nWoHulkster said:

Защо не можаха да ги направят един месец по-късно. :( Ноември съм в Лондон за няколко дена и перфектно щях да си запълня едната вечер с това. Сега единственият ми вариант е някакво random RevPro шоу. Meh.

Ходя и на revPro, но определено бих препоръчал Progress. Веню-то е много по яко, и има определено уникална атмосфера. Освен това Simon Miller е супер хост. Не знам, кои дни ще идваш, но шоутата обикновенно са последния или пред-последния уикенд всеки месец. 

• 2 weeks later...

Явно съм индианец ама не ми дава да си едитна оригиналния пост.  Обявиха мача на ФТР за първата вечер:

NIGHT 1

IWGP TAG TEAM CHAMPIONSHIP
FTR (Dax Harwood & Cash Wheeler) (c) vs. Aussie Open (Mark Davis & Kyle Fletcher)

• 2 weeks later...

Утре вечер ще пусна ревю и ще пусна някоя снимка или видео.

NJPW Royal Quest II: Night 1 (10/01/22) – Full Card 

• Will Ospreay vs. Shota Umino
  • IWGP Tag Team Championship: FTR (c) vs. Aussie Open 
  • BULLET CLUB (Jay White, Karl Anderson, Doc Gallows & Gedo) vs. Hiroshi Tanahashi, Tama Tonga, Jado & Hikuleo 
  • Tomohiro Ishii & Kazuchika Okada vs. Jonah & Bad Dude Tito 
  • Tetsuya Naito, SANADA & Hiromu Takahashi vs. Zack Sabre Jr., El Desperado & DOUKI
  • Gideon Grey & Great O’Khan vs. Ricky Knight Jr. & Michael Oku 
  • Kanji & Jazzy Gabert vs. Alex Windsor & Ava White 
  • Dan Moloney vs. Gabriel Kidd

NJPW Royal Quest II: Night 2 (10/02/22) – Full Card 

• Zack Sabre Jr. vs. Tetsuya Naito 
  • BULLET CLUB (Jay White, Doc Gallows & Karl Anderson) vs. Hiroshi Tanahashi, Hikuleo & Tama Tonga
  • Kazuchika Okada vs. Bad Dude Tito
  • Tomohiro Ishii vs. Jonah 
  • FTR, Shota Umino, Gabriel Kidd & Ricky Knight Jr. vs. Will Ospreay, Aussie Open, Gideon Grey & Great O’Khan 
  • IWGP Women’s Championship Tournament First-Round Match: Jazzy Gabert vs. Ava White 
  • Hiromu Takahashi & SANADA vs. Young Guns 
  • DOUKI & El Desperado vs. Michael Oku & Robbie X 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...