Jump to content

AEW Dynamite - 31 август 2022


neshev

Recommended Posts

Това би трябвало да е мега силно шоу, което да хайпне предстоящия ALL OUT. Не знам точно какво се гласят да измислят за Моксли, но трябва да е нещо добро, защото рандом мач за титлата ще бъде тотален ташак. Надявам се на завръщане на MJF и яко work сегменти - ако може нещо да измислят, че ще си тръгне с титлата и ще ходи по други федки и разни такива, би било яко. Просто да бавят нещата с него още и още няма смисъл - ясно е, че е всичко нагласено, но изглежда добре, сега е моментът. А може и Пънк да търне покрай цялата работа, защото натам отиват нещата.

 

От МЕ очаквам да е добър спотфест и за мен това трябваше да е финала на турнира. Към тоя момент очаквам самият финал да е най-скучния възможен мач, след всичко, което видяхме дотука. Ясно, че от другата страна ще е ПортокалО и Бест френдс (за които никой не го е еня). За мене беше супер издънен турнир в това отношение. Просто потоците са нереално различни като класа. То, ако трябва да съм честен, предпочитам тръст-а да бяха продължили, по-забавни са ми от ДаркОрдър, които са тоталните джобъри.

 

Хагър - Даниелсън ще е добра прелюдия към мача на турнира между Джерико и най-добрият в света 😎 Като цяло доста добра вражда направиха, много се кефя. Това, че Сами се скара с Еди, е тъпо, обаче пък стана добре, че разкара латиносите от фюда между BCC и ДжерикоЛизачите. Така ми харесва повече. 

 

Дано да стане яко шоу и да има изненади, стискам палци :sleep:

  • Upvote 2

 

Link to comment

Това трябваше да е финалът на trios турнира, убийствен мач! Предполагам, че просто NJPW не искат една от главните им звезди да job-и на чужда компания на PPV-то и ги разбирам. Аз пък смятам, че Dark Order с Hangman ще продължат и така ще има много повече история в мача.

 

Историята с Punk честно да си кажа - не я разбирам вече втора поредна седмица. Никой не я разбира, всички теории отидоха на пух и прах. Защо дадоха free TV мач? Явно Punk си е здрав, има някакви наченки на хийл, но как по дяволите ще обърнеш Punk heel в Чикаго? Дори и да бие с триста намеси, low blow, хващане на въжетата и каквото и да е - публиката ще избухне - така че това май отпада. Най-логично ми идва след някаква 30 минутна класика, Пънкаря да удари GTS и тъкмо да тушира Моксли, MJF-ката да се намеси. От една страна това, че не е предвидимо е супер, всички се чудят какво се случва, има съспенс и неочаквани неща, но пък от друга - някои от действята са напълно нелогични.

 

Всички други вражди получиха развитието си, доволен съм. Тъп дебют за Big Cass, иначе изглежда внушаващо, а малкият мазен афро-американец събра добро стейбълче.

 

Но ALL OUT ще е факаните 5 часа с ФАКАНИТЕ 14 МАЧА, вие луди ли сте? Първо, хората в залата ще са умрели точно за най-готините мачове, второ кой ще ги гледа всички тези мачове наведнъж. Дори аз сигурно ще го гледам поне на два-три пъти.

Чакаме MJF, The Elite първи триос шампиони, някой дебют в Ladder Match-а и класика от Пънк и Моксли.

 

 

  • Upvote 2
Link to comment

meh :dry:

 

Значи ся, не че да мърморя нали, ама това с Пънк беше тотален ташак като за преди ALL OUT. Значи, тръгнал той да се отказва, щото се изпочупил ... обаче излиза някакъв, дето не сме го виждали през живота си, и почва да му дрънка как нямало да се предава, а-у ... и изведнъж нашият направо изригва! Ми не ме изкефи особено. Да, публиката там му се кефи, то е ясно, но за мен това си беше посредствен сегмент в най-добрия случай. 

 

Още повече, изобщо не знам дали наистина Пънк не е контузен, чуват се супер разнопосочни неща ... Въобще тоя мач ще го бива ли или ще е някаква мъка за гледане? Пък и нали го гледахме ПРЕДИ СЕДМИЦА и Моксли му еВа мамата? Въобще не ми се връзват нещата и хич не ме кефи как се разви тоя фюд. Иначе промото на Моксли беше А класа, даже в Чикаго му се кефеха, нищо, че нареждаше любимецът им.

Като цяло съм 50-50 - от една страна, това е топ мач за компанията, от друга - не мисля, че това беше най-добрата вражда, която можеше да се получи.

 

----

 

Иначе шоуто беше много приятно, но не се случи нищо наистина голямо. Предполагам, че подписването на Пънк се води WOW момент ... сигурно е така, просто за мен беше разочарование. Исках MJF, исках нещо различно, което да не е очаквано. 

 

Омега и Оспри би ми било много по-интересен мач отколкото трио титлите, в които са замесени Елита. Турнирът се получи много силен в единия поток, но в другия изглежда джобърски. И лошото е, че на финала ще изглежда като нещо generic. Защото с Адам Пейдж или без него - Dark Order са си low card атракция. Оринд Касиди и Приятелите също. И сега ще трябва да ги гледам срещу Елита - еми, не съм много надъхан. Всеки от мачовете в този поток на турнира беше по-интересен и с повече стар пауър.

 

Другото, което не ме кефи, е че напълниха ALL OUT с мачове по тройки. То на мексиканските шоута няма толкова, а за там е традиция. Всеки втори мач е с някакъв сборен отбор от куцо и сакато, само и само да участват. Това не е нещо, което да сложиш на голямо шоу.

 

Двете вражди, които много ме кефят и се получиха добре, са Джерико - Даниелсън и Кейдж - Джънгъл бой. Класически вражди, които се изградиха много добре и на които искам да видя мачовете. 

Това, че обявиха Еди Кингстън vs Иши от нищото си беше WTF момент. Иши си е легенда и може би трябваше да отделят един сегмент за тая среща. Би било доста по-интересно от това, да гледам тотално безсмисления angle, в който 7 фуут бонака се върна от нищото и размята някакви джобъри. 

Не знам какво се случва зад колисите, обаче напоследък буукингът стана доста хаотичен и за мен не можаха да подредят добре нещата за ППВ-то си. Ще го гледам, разбира се, и съм сигурен, че ще направят интересни работи. Но можеха доста по-надъхващи сегменти и мачове да бъдат буукнати. 

  • Upvote 2

 

Link to comment

Съгласен съм, че тоя анонимник въобще не трябваше да се меси в промото на Пънк, който трябваше сам да си изригне без някой да го надъхва. А иначе за MJF отдавна съм предсказал, че го пазят за All Out. Пънк ще спечели титлата, може би след хийл търн, a МJF ще се появи и ще закрие шоуто. Друг вариант е да оставят turn-a на Пънк за финален shocker, а MJF да се появи на следващия Dynamite и да му прецака празненствата.

  • Upvote 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...