Jump to content

AEW Dynamite - 31 август 2022


neshev

Recommended Posts

Това би трябвало да е мега силно шоу, което да хайпне предстоящия ALL OUT. Не знам точно какво се гласят да измислят за Моксли, но трябва да е нещо добро, защото рандом мач за титлата ще бъде тотален ташак. Надявам се на завръщане на MJF и яко work сегменти - ако може нещо да измислят, че ще си тръгне с титлата и ще ходи по други федки и разни такива, би било яко. Просто да бавят нещата с него още и още няма смисъл - ясно е, че е всичко нагласено, но изглежда добре, сега е моментът. А може и Пънк да търне покрай цялата работа, защото натам отиват нещата.

 

От МЕ очаквам да е добър спотфест и за мен това трябваше да е финала на турнира. Към тоя момент очаквам самият финал да е най-скучния възможен мач, след всичко, което видяхме дотука. Ясно, че от другата страна ще е ПортокалО и Бест френдс (за които никой не го е еня). За мене беше супер издънен турнир в това отношение. Просто потоците са нереално различни като класа. То, ако трябва да съм честен, предпочитам тръст-а да бяха продължили, по-забавни са ми от ДаркОрдър, които са тоталните джобъри.

 

Хагър - Даниелсън ще е добра прелюдия към мача на турнира между Джерико и най-добрият в света 😎 Като цяло доста добра вражда направиха, много се кефя. Това, че Сами се скара с Еди, е тъпо, обаче пък стана добре, че разкара латиносите от фюда между BCC и ДжерикоЛизачите. Така ми харесва повече. 

 

Дано да стане яко шоу и да има изненади, стискам палци :sleep:

 

Link to comment

Това трябваше да е финалът на trios турнира, убийствен мач! Предполагам, че просто NJPW не искат една от главните им звезди да job-и на чужда компания на PPV-то и ги разбирам. Аз пък смятам, че Dark Order с Hangman ще продължат и така ще има много повече история в мача.

 

Историята с Punk честно да си кажа - не я разбирам вече втора поредна седмица. Никой не я разбира, всички теории отидоха на пух и прах. Защо дадоха free TV мач? Явно Punk си е здрав, има някакви наченки на хийл, но как по дяволите ще обърнеш Punk heel в Чикаго? Дори и да бие с триста намеси, low blow, хващане на въжетата и каквото и да е - публиката ще избухне - така че това май отпада. Най-логично ми идва след някаква 30 минутна класика, Пънкаря да удари GTS и тъкмо да тушира Моксли, MJF-ката да се намеси. От една страна това, че не е предвидимо е супер, всички се чудят какво се случва, има съспенс и неочаквани неща, но пък от друга - някои от действята са напълно нелогични.

 

Всички други вражди получиха развитието си, доволен съм. Тъп дебют за Big Cass, иначе изглежда внушаващо, а малкият мазен афро-американец събра добро стейбълче.

 

Но ALL OUT ще е факаните 5 часа с ФАКАНИТЕ 14 МАЧА, вие луди ли сте? Първо, хората в залата ще са умрели точно за най-готините мачове, второ кой ще ги гледа всички тези мачове наведнъж. Дори аз сигурно ще го гледам поне на два-три пъти.

Чакаме MJF, The Elite първи триос шампиони, някой дебют в Ladder Match-а и класика от Пънк и Моксли.

 

 

Link to comment

meh :dry:

 

Значи ся, не че да мърморя нали, ама това с Пънк беше тотален ташак като за преди ALL OUT. Значи, тръгнал той да се отказва, щото се изпочупил ... обаче излиза някакъв, дето не сме го виждали през живота си, и почва да му дрънка как нямало да се предава, а-у ... и изведнъж нашият направо изригва! Ми не ме изкефи особено. Да, публиката там му се кефи, то е ясно, но за мен това си беше посредствен сегмент в най-добрия случай. 

 

Още повече, изобщо не знам дали наистина Пънк не е контузен, чуват се супер разнопосочни неща ... Въобще тоя мач ще го бива ли или ще е някаква мъка за гледане? Пък и нали го гледахме ПРЕДИ СЕДМИЦА и Моксли му еВа мамата? Въобще не ми се връзват нещата и хич не ме кефи как се разви тоя фюд. Иначе промото на Моксли беше А класа, даже в Чикаго му се кефеха, нищо, че нареждаше любимецът им.

Като цяло съм 50-50 - от една страна, това е топ мач за компанията, от друга - не мисля, че това беше най-добрата вражда, която можеше да се получи.

 

----

 

Иначе шоуто беше много приятно, но не се случи нищо наистина голямо. Предполагам, че подписването на Пънк се води WOW момент ... сигурно е така, просто за мен беше разочарование. Исках MJF, исках нещо различно, което да не е очаквано. 

 

Омега и Оспри би ми било много по-интересен мач отколкото трио титлите, в които са замесени Елита. Турнирът се получи много силен в единия поток, но в другия изглежда джобърски. И лошото е, че на финала ще изглежда като нещо generic. Защото с Адам Пейдж или без него - Dark Order са си low card атракция. Оринд Касиди и Приятелите също. И сега ще трябва да ги гледам срещу Елита - еми, не съм много надъхан. Всеки от мачовете в този поток на турнира беше по-интересен и с повече стар пауър.

 

Другото, което не ме кефи, е че напълниха ALL OUT с мачове по тройки. То на мексиканските шоута няма толкова, а за там е традиция. Всеки втори мач е с някакъв сборен отбор от куцо и сакато, само и само да участват. Това не е нещо, което да сложиш на голямо шоу.

 

Двете вражди, които много ме кефят и се получиха добре, са Джерико - Даниелсън и Кейдж - Джънгъл бой. Класически вражди, които се изградиха много добре и на които искам да видя мачовете. 

Това, че обявиха Еди Кингстън vs Иши от нищото си беше WTF момент. Иши си е легенда и може би трябваше да отделят един сегмент за тая среща. Би било доста по-интересно от това, да гледам тотално безсмисления angle, в който 7 фуут бонака се върна от нищото и размята някакви джобъри. 

Не знам какво се случва зад колисите, обаче напоследък буукингът стана доста хаотичен и за мен не можаха да подредят добре нещата за ППВ-то си. Ще го гледам, разбира се, и съм сигурен, че ще направят интересни работи. Но можеха доста по-надъхващи сегменти и мачове да бъдат буукнати. 

 

Link to comment

Съгласен съм, че тоя анонимник въобще не трябваше да се меси в промото на Пънк, който трябваше сам да си изригне без някой да го надъхва. А иначе за MJF отдавна съм предсказал, че го пазят за All Out. Пънк ще спечели титлата, може би след хийл търн, a МJF ще се появи и ще закрие шоуто. Друг вариант е да оставят turn-a на Пънк за финален shocker, а MJF да се появи на следващия Dynamite и да му прецака празненствата.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...