Jump to content

AEW Rampage - 26 август 2022

neshev

Recommended Posts

Супер нелепа победа на Дарк Ордър , трябваше House of black да продължат. В момента няма кой да е на финала срещу Омега и Бъксовете - или Ордъра, или Best Friends с Оринджа. Много тъпо развитие на иначе добър турнир с яки мачове.

Уордлоу със скуош над добър олд скуул хийл, който никой не знае и не е чувал ... Сегментче за публиката, но добре се получи. 

За Пънк никакъв сегмент не беше това, не знам каква му е била целта, ама каквато и да е - не се получи.

Абсолютен филър беше тоя Рампейдж. Вярно, че е второ шоу а-у, ама то пък хептен нищо не стана. 

Очаквам скоро да го резнат това предаване, не толкова заради рейтингите, защото са в гаден slot, но заради това, че въобще нищо не се случва на ивентите.

14 hours ago, gboy said:

Супер нелепа победа на Дарк Ордър , трябваше House of black да продължат. В момента няма кой да е на финала срещу Омега и Бъксовете - или Ордъра, или Best Friends с Оринджа. Много тъпо развитие на иначе добър турнир с яки мачове.

Има слухове, че ще вкарат Adam Page в триото на Dark Order и това е идеята на цялото занятие. Да видим Adam Page срещу Kenny Omega и YB отново. А пък така и развиха историята между House of Black и Sting/Darby и... МИРО! :lol:

Абе, хора, може и да си въобразявам, но ми се струва, че в wikipedia още преди два дни видях, че Dark Order продължават към полуфинала, възможно ли е това? :blink:  Нямаше времетраене за победата им, беше празно поле, но иначе я бяха отчели преди рампейдж. 

5 hours ago, gboy said:

Абе, хора, може и да си въобразявам, но ми се струва, че в wikipedia още преди два дни видях, че Dark Order продължават към полуфинала, възможно ли е това? :blink:  Нямаше времетраене за победата им, беше празно поле, но иначе я бяха отчели преди рампейдж. 

МАСОНИ БРАТО!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...