gboy Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Супер нелепа победа на Дарк Ордър , трябваше House of black да продължат. В момента няма кой да е на финала срещу Омега и Бъксовете - или Ордъра, или Best Friends с Оринджа. Много тъпо развитие на иначе добър турнир с яки мачове. Уордлоу със скуош над добър олд скуул хийл, който никой не знае и не е чувал ... Сегментче за публиката, но добре се получи. За Пънк никакъв сегмент не беше това, не знам каква му е била целта, ама каквато и да е - не се получи. Абсолютен филър беше тоя Рампейдж. Вярно, че е второ шоу а-у, ама то пък хептен нищо не стана. Link to comment
BiZkiT Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Очаквам скоро да го резнат това предаване, не толкова заради рейтингите, защото са в гаден slot, но заради това, че въобще нищо не се случва на ивентите. Link to comment
neshev Posted August 28, 2022 Author Share Posted August 28, 2022 14 hours ago, gboy said: Супер нелепа победа на Дарк Ордър , трябваше House of black да продължат. В момента няма кой да е на финала срещу Омега и Бъксовете - или Ордъра, или Best Friends с Оринджа. Много тъпо развитие на иначе добър турнир с яки мачове. Има слухове, че ще вкарат Adam Page в триото на Dark Order и това е идеята на цялото занятие. Да видим Adam Page срещу Kenny Omega и YB отново. А пък така и развиха историята между House of Black и Sting/Darby и... МИРО! Link to comment
gboy Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Абе, хора, може и да си въобразявам, но ми се струва, че в wikipedia още преди два дни видях, че Dark Order продължават към полуфинала, възможно ли е това? Нямаше времетраене за победата им, беше празно поле, но иначе я бяха отчели преди рампейдж. Link to comment
krriiissss Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 5 hours ago, gboy said: Абе, хора, може и да си въобразявам, но ми се струва, че в wikipedia още преди два дни видях, че Dark Order продължават към полуфинала, възможно ли е това? Нямаше времетраене за победата им, беше празно поле, но иначе я бяха отчели преди рампейдж. МАСОНИ БРАТО!!! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.