Bobotsi Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 (edited) Дойде време и за елиминационната фаза на играта! Тя ще протича по следния начин: Преди началото на всеки сблъсък, чрез пост ще обявявам неговото начало и ВСИЧКИ потребители от форума ще имат 24 часа на разположение да гласуват. Както знаете не е нужно да сте участник в играта за да дадете своя вот. За участващите е почти задължително да гласуват, но те няма да имат право да подкрепят себе си в съответните мачове. Нямта право да променяте гласа си след като го дадете или да редактирате съответният пост! След като изтече времето, продължава участникът с повече гласове. Важно: В случай на много слаба активност срока за гласуване може да бъде удължен! За да бъде честно към играчите, това ще бъде обявено предварително през деня, а не в последния момент. Когато гласувате не сте задължени да се обосновавате с километрични постове, но е желателно да се аргументирате, защото в противен случай ще се изгуби интереса в играта. Насърчават се всякакви тактически обяснения за отбора, провокативни въпроси към участващите в даден двубой (по темата) и дискусиите като цяло. Имате право да пишете в темата по всяко време, не само когато гласувате. Използвайте въображението си и гледайте максимално реалистично на играта. Ако имате въпроси, ще бъда на разположение да ви отговоря. Ще открием играта с двубоя на MJ23 и The Olimpic Hero! VS MJ23 с треньор Сър Алекс Фъргюсън (4-3-1-2): Spoiler Майк Менян Паоло Малдини Матиас Замер Тиаго Силва Джузепе Бергоми Кларънс Зеедорф Лука Модрич Франк Рийкард Руй Коща Роберт Левандовски Алфредо Ди Стефано The Olimpic Hero с треньор Юрген Клоп (3-1-2-3-1): Spoiler Едвин Ван Дер Сар Сол Кембъл Диего Годин Синиша Михайлович Дженаро Гатузо Щефан Ефенберг Красимир Балъков Диего Марадона Алесандро Дел Пиеро Ривалдо Златан Ибрахимович @Bobotsi @baikiro @kabakov @THE ENEMY @Just a fan @The Olimpic Hero @Mariyan01 @neshev @MJ23 @The Big Red Machine @raquishi @Rock @brayan_lotusrenault @StoneColdFaN @Suffer-H @BAITO6O Edited August 26, 2022 by Bobotsi Suffer-H and Rock 2 Quote Link to comment
neshev Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Гласувам за цирковата трупа на Олимпийския герой, по-класни/познати за мен играчи, макар че схемата ми се струва леко тролска. Bobotsi 1 Quote Link to comment
Suffer-H Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Гласувам за @MJ23. Не виждам философия в отбора на Олимпик, разпасана команда от индивидуалности. Първо, Юрген, никога няма да сглоби такава трагична схема... не е чак такъв наркоман. Второ, при атаки на противника, отзад ще е разграден двор. С трима централни в защита, кой ще се връща да покрива фланговете? Централният полузащитник Ефенберг, или атакуващият халф Балъков? Може такива да са им инструкциите, де да знам... факт е обаче, че тези роли са неудобни за тях. Отбора на MJ ще го съсипе само на контри. Просто няма как да гласувам за тактическа постройка от сорта на тези, с които преди години експериментирах във Football Manager и ме думкаха с по 7-8 гола. MJ23, Himler, Bobotsi and 2 others 4 1 Quote Link to comment
kabakov Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 От към играчи отборът на Олимпик пръска, НО... както каза съфъ-ра - тотален миш-маш и тролска схема. Няма никаква свръзка между тримата ( ? ) в защита и четиримата в атака. Глас за MJ23. MJ23, Bobotsi and Suffer-H 2 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Гласувам за MJ23 въпреки че не искам хахах. Играчите на Олимпик са по-добри от на Емджейката, но отбора ми изглежда адски не балансиран. Фланговете му са празни и ще бъде изнасилен там с тази система и тези играчи. Не виждам просто този отбор под ръководството на Клоп. При емджейката виждам един баланс, което много ми харесва с много наситена халфова линия. Въпреки че при него не виждам как отбора би играл на контри защото нападението не му е толкова бързо, а срещу отбора на Олимпик най-вероятно така ще се играе. Та заради по-подредения отбор гласувам за Емджейката MJ23, Bobotsi and Suffer-H 2 1 Quote Link to comment
Suffer-H Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 3 minutes ago, Mariyan01 said: Въпреки че при него не виждам как отбора би играл на контри защото нападението не му е толкова бързо, а срещу отбора на Олимпик най-вероятно така ще се играе. Та заради по-подредения отбор гласувам за Емджейката Няма нужда да му е бързо нападението, когато несраща им има гола ливада. С два-три бързи паса всичко е решено kabakov and Bobotsi 2 Quote Link to comment
brayan_lotusrenault Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Гласувам за MJ. Отбора на Олимпик наистина прелива от star power, но според мен Левандовски и Ди Стефано биха били сериозен проблем за хора като Диего Годин и Сол Кямбъл. Освен това халфовата линия с Модрич, Зеедорф и Рийкард е страхотна. Ако тези играчи играеха заедно в прайма си, щяха наистина да са заплаха за всеки един отбор. Bobotsi, MJ23 and Suffer-H 2 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted August 26, 2022 Author Share Posted August 26, 2022 Имам въпроси към @The Olimpic Hero. Това ли беше първоначалната ти визия за отбора или като изтрезня и видя каква си ги надоробил, реши да ги подредиш колкото да влизат в правилата? Интересно ми е и кои ще вършат работата в защита по фланговете? Suffer-H 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 (edited) Глас за ЕмЖе от мен. Пресата на Клоп водена от Ибрата? Нема шанс. Също така няма бекове, които са основна част от стила на игра, който той изповядва. Edited August 26, 2022 by Just a fan MJ23 and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Доста добра схема на Ем Джей за контри. Принципно ако отборът на Олимпик направи някакво менгеме в средата, като всички халфове пресират заедно, може да има спорадичен успех, но за целта очаквам някаква форма на тики-така, което с толкова футболисти обичащи да задържат топката за себе си ще е трудно. Дел Пиеро и Ривалдо оригиналните им позиции може да не са на крила, но и двамата биха се справили. Ривалдо играеше и на крилото в Депортиво, а и в националния също доколкото помня, така че тази позиция не му е съвсем чужда. И двамата са добри в правенето на асистенции и могат да центрират. Ибрата пък е сходен на Левандовски в много отношения. Златан е по-голямото леке, но Лева е непостоянен.Да имаш Ди Стефано в отбора в подобна схема, срещу този отбор на Олимпик, ми се вижда добро решение. Алфредо е бърз и способен да прави пробиви с топката и може да вкарва от почти всякакви позиции, докато Лева го виждам повече при центрирания на контрите, или да отклонява към Ди Стефано, или да се опитва сам да заковава с ножици или с глава. И в крайна сметка по-класните, разиграващи играчи, способни да се отбраняват, но и да изнасят топката са в отбора на Ем Джей. Модрич и Рийкард са халфове които сър-а би обожавал да има във всеки един свой отбор, а Зеедорф също е пич с доста високо футболно IQ. Подобен тип отбор е повече по мой вкус, а и Фергюсън би го използвал максимално добре като оръжие срещу подобна "хеви метъл" команда на Клоп. Глас за Ем Джей. Bobotsi, MJ23 and Rock 2 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Глас за MJ23, отборът му има философия. Bobotsi and MJ23 1 1 Quote Link to comment
raquishi Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Безмислено изглежда да коментирам, съгласен съм с предишните мнения - глас за MJ23. MJ23 and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Няма да е футболна игра в BWC, ако Olimpic не отпадне в първи кръг. The Olimpic Hero, MJ23, yaripim and 2 others 5 Quote Link to comment
Bobotsi Posted August 26, 2022 Author Share Posted August 26, 2022 Олимпик с нищо не ме убеди, че фифа трупата му е по-добра. Глас за MJ23. MJ23 and Suffer-H 1 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Отборът ми може да вкара на всеки по 6-7 гола на мач, кавали такива! Подиграхте се с труда на момчетата и в момента плачат в съблекалнята, а Дон Диего тъкмо беше спрял наркотиците, а сега от мъка изшмърка няколко линии... brayan_lotusrenault, Bobotsi, THE ENEMY and 1 other 4 Quote Link to comment
raquishi Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Дали пък емджейката не е платил на съдийската бригада в тунела, за да свирят тенденциозно и да развяват пакетчета бял прах по дон Диего? Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Гласувам за MJ23. Отборът му е много по-балансиран и с ясна идея, въпреки че на Олимпика има повече стар пауър. Просто с тая схема с трима бранители и без крила при Клоп особено и неговата суперпреса хич не ми се връзва. На ЕмДжей има баланс между защита и атака, а особено тройката му халфове е перфе. Даже с тези играчи и ромб ще пасне в центъра, като Рийкард да е дефанзивния полузащитник и съвсем ще заспи. Bobotsi 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Глас за MJ23. Нулева логика в състава на Олимпийския. Само един наркокартел на терена и толкова. Айде, адиос. Bobotsi 1 Quote Link to comment
Rock Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 MJ23 и от мен, просто липсва хармонията в отбора на Олимпик и това би било решаващо. Bobotsi and Suffer-H 2 Quote 10xWWE PC 1xTNA PC 5xUniversal PC 8xTag Team PC 1xMITB Link to comment
Bobotsi Posted August 27, 2022 Author Share Posted August 27, 2022 След 12 на 1 гласа @MJ23 отстранява @The Olimpic Hero! Съвсем скоро очаквайте съставите за вторият двубой. За съжаление не съм си в София и те няма да имат същите картинки. След два дни ще едитна следващия пост, за да е по-пригледно. MJ23 and Suffer-H 2 Quote Link to comment
Bobotsi Posted August 27, 2022 Author Share Posted August 27, 2022 Пеле Томас Мюлер Хенто Бест Анри Еузебио Платини Яя Туре VS Иниеста Шави Дешан Бускетс Коул Адамс Бекенбауер Тюрам Алба Масчерано Фърдинанд Саньол Буфон Тер Стеген ROCK SUFFER-H @Rock с треньор Пеп Гуардиола (4-3-3): Spoiler Пеле Пако Хенто Джордж Бест Мишел Платини Яя Туре Дидие Дешан Ашли Коул Тони Адамс Франц Бекенбауер Лилиан Тюрам Джанлуиджи Буфон @Suffer-H с треньор Боб Пейсли (4-3-3): Spoiler Томас Мюлер Тиари Анри Еузебио Андрес Иниеста Шави Ернандез Серхио Бускетс Жорди Алба Хавиер Масчерано Рио Фърдинанд Вили Саньол Марк Андре Тер Стеген (Извинявам се ако има грешка при форматирането, но съм от телефон) Напомням че можете да гласувате дори и да не сте участник в играта! @Bobotsi @baikiro @kabakov @THE ENEMY @Just a fan @The Olimpic Hero @Mariyan01 @neshev @MJ23 @The Big Red Machine @raquishi @Rock @brayan_lotusrenault @StoneColdFaN @Suffer-H @BAITO6O Ще се радвам @Rock и @Suffer-H да споделят тактическите си планове, както и защо техният отбор е по-добрият! Suffer-H and Rock 2 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 На телефона схемите ми изглеждат, все едно имам проблем с очите или имам шизофрения. Bobotsi 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted August 27, 2022 Author Share Posted August 27, 2022 25 minutes ago, Mariyan01 said: На телефона схемите ми изглеждат, все едно имам проблем с очите или имам шизофрения. Ако си от Chrome има опция "настолен сайт". Така браузарът ти ще изглежда като от комп. Предположих че повечето хора са от компютри, затова ги нагласих така. В краен случай имате написани и схемите, и списъка с играчи, тъй че не вярвам да е чак такъв проблем. brayan_lotusrenault and Mariyan01 2 Quote Link to comment
Suffer-H Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 (edited) Да направя малко уточнения по схемата на игра, че така пордредени може да се получи объркване. Мюлер няма да бъде на върха на атака, неговата роля е на фалшива деветка и ще играе изнесен по-назад от Анри и Еузебио. При изграждането на атаката ще се връща да помага в халфовата линия, докато Анри ще се придвижва в центъра на атаката. Еузебио е с по-свободна роля и може да се движи свободно в наказателното поле и дясното крило. За него знам малко, защото е единственият в състава ми, който не съм гледал на живо, но е всеизвестно, че той един от най-великите голаджии и таланти за всички времена. От кратките докуметалки и highlights които съм гледал, правя заключение, че е не просто обикновен голмайстор, а много интелигентен играч, с поглед на терена, дрибъл и пас. Та кактко казах, основната роля на Мюлер е да помага в изграждането на атаката, пича е номер 2 по асистенции, след Меси и е логично да играе зад двама класни нападатели, да отваря пространства и да търси завъшващият пас. Анри от своя страна, когато освободи лявото крило, ще получи подкрепата на по офанзиво ориентираният Иниеста, който се чувтва конфортно да атакува по левия фланг, около ръба на наказателното поле, къде ще получава подкрепата на бързоногия Жорди Алба по тъча. От другата страна е Вили Саньол, който съм имал възможност да гледам, но толкова отдавна и толкова малко, че и той ми е като Еузебио... нямаше как и двамата не са ми първи избор. Все пак е бек от класа, дълги години титуляр за Байерн, част от тима спечелил дубъл през 2001-ва, с ШЛ и Бундеслигата и човекът заменил Лилиян Тюрам в националният отбор на Франция. За останалите, какво да се каже? Това малко или много е постройката на Барса от времето на Пеп и идеята и манталите на игра е същият. Висока преса, задушаване на противника и контрол дан мача. Затова и в центъра имам доказана доминантна халфова линия. Докато тези тримата бяха заедно, нямаше отбор който да ги надиграе. Отзад, в центъра на защитата имам доказан стълб като Фърдинанд и маестро като Хавиер Масчерано, който се подвизава и като дефанзивен халф и умее да изнася бързо топката, освен това е тича като ракета, което е необходимо качество при изнесена напред защитна линия. На вратата е Тер Стеген, който ми бе сред фаворитите от началото, защото е един от най-добрите sweeper keeper-и... отново, много важна роля за такъв тип схема. На скамейката имам играчи, които могат да заменят всяка една от позициите, но и също позволяващи тактически промени и смяна на схемата. Единственият въпрос е, дали това е подходяща схема за треньор като Боб Пейсли? Смятам, че легендарен треньор като него е способен да се адаптира с времената и ако водеше клуб днес, например клуб като Барселона, може да се очаква нещо подобно от него. Edited August 27, 2022 by Suffer-H Bobotsi, brayan_lotusrenault and Rock 2 1 Quote Link to comment
brayan_lotusrenault Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Давам глас за колегата фен на Барса-Suffer-H Suffer-H and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts