Jump to content

AEW Dynamite - 24 август 2022


neshev

Recommended Posts

МЕ  си е за топ ППВ, идея нямам защо го гърмят така. Доколкото знам как стоят нещата в AEW - ще направят добър мач и просто накрая ще изпукат някоя стипулация от кумова срама, колкото да не завърши чисто. Тъпо, ако питаш мене. Това трябваше да си е сблъсък, който за първи път да видим на турнира през септември. 

 

Джерико и Гарсия ще е интересен сегмент, но и аз мисля, че му е рано на Гарсия да търнва фейс. 

 

Надъхан съм и за стария гъз срещу младите гъзчета - добра вражда стана там.

 

За Рики Старкс и размитият му фюд не ме ебе изобщо. 

  • Upvote 2

 

Link to comment

 

Punk heel turn coming soon :wank:

 

Не очаквах толкова доминантно Mox да спечели, но това е по-добрия вариант, за да изградят възможно най-пълноценно heel turn-а.

 

 

Link to comment

Да не стане само като heel turn-а на Cody. :happy:

 

Фен съм на такива ходове ала Goldberg срещу Brock, където гледаме бърз squash. Тук дори е още по-ефектно, защото нагласите бяха едва ли не за едночасова класика. Макар че при AEW е леко форсирано, защото не ползват DQ-та и прочие, та реално предпазиха Punk с тази загуба, използвайки това, че беше контузен и не е в оптимална форма.

 

Иначе като отявлен хейтър, искрено се забавлявам със случващото се зад кулисите. Сбирки с ростера, дрязги backstage, недоволни кечисти. Ясно е, че част от това се използва и в истории, но е неизбежно с подобен roster, като големина, да няма недоволни и ще е интересно как Тонкича ще навигира, защото като чели загуби основното си предимство като "Fed bad" алтернатива.

 

SAVE US MJF е ситуацията в момента. Интересно е дали ще се опитат да филмират с още една идея, като пропусне и All Out. Чисто от тролска гледна точка ще е култово, но вече ще изгубят търпението на хората.

Link to comment
6 minutes ago, gboy said:

@neshev Какво толкова е ставало бекстейдж?

 

Eddie Kingston е отстранен, защото е тръгнал да се саморазправя със Sammy Guevara, след като Sammy го е обидил промо. Това беше потвърдено от самия King, който се е покаял за действията си. 

 

Thunder Rosa обяви, че е контузена, което доведе до направата на нова interim титла, но според някои източници, Rosa не е контузена, а има сериозни пререкания с Britt Baker, заради което са решили да я извадят от екран. 

 

CM Punk също си е набрал heat, защото го обвиняват заради Colt Cabana, който беше натирен в ROH. Твърди се, че Punk е бил под въпрос миналата седмица и е недоволен от AEW.

 

И вече вчера, Tony Khan е събрал персонала за да обсъдят комуникацията в компанията и критиките от бивши и настоящи кечисти, че комуникацията в компанията е тегава. Също са обсъждали и това, че WWE са се опитали да се свързват с AEW кечисти и да ги примамват.

 

Общо взето в това. Възможно някои неща да са work, но с този грамаден ростер е напълно естествено да има недоволни. 

  • Upvote 3
Link to comment

Тъндър Роса и Кингстън, с цялото ми уважение, ама и с тях, и без тях. Виж, с Пънк е друга работата, но той винаги си е бил чешит и не очаквам да няма скандали с него, пък където и да е. 

 

Като цяло мисля, че са нормални неща това, във всяка голяма компания ги има. 

 

Link to comment
pizzashack666

ПичУФе, AEW не гледам от месеци, само едно бих казал - слушайте повечко Джеймс. И. Корнет. Ауф Виедерсехен.~!  h__h

  • Upvote 1
  • Haha 1
Link to comment
37 minutes ago, gboy said:

Тъндър Роса и Кингстън, с цялото ми уважение, ама и с тях, и без тях. Виж, с Пънк е друга работата, но той винаги си е бил чешит и не очаквам да няма скандали с него, пък където и да е. 

 

Като цяло мисля, че са нормални неща това, във всяка голяма компания ги има. 

Пънк е нерелевантен от едно 5 години...

Link to comment

ВАТ ДА ФАК?! Каквато и да е причината, лично мен не ме изкефи как се развиха нещата.

Приемаме, че Пънк все още е контузен както са репортите:

- Тонката не иска публиката в Чикаго да полудее след като Пънк е скуошнат (въпреки че това е big balls move и можеше да стане супер) и затова издърпа мача седмица по-рано.
- Не мисля, че тази загуба по някакъв начин навреди на Пънк, винаги могат да кажат, че е било прекалено рано, не е бил готов и т.н.

- Защо Пънк скача от третото въже при ентрънса си, ако е контузен?

- Мишкуване е да не казваш, че Пънк е контузен само и само за да се продаде залата и да има ВЕЧЕ достатъчно много PPV buys, имаше достатъчно време да се билдне някаква вражда за Моксли, който също е draw.
- Защо един път не се пречупиш и не използваш от тъй наречените WWE пособи - DQ, отброяване, no contest, vacant-ване на титла или каквото и да е друго?

- Градена е по-голямата картинка, в която както MJF обясни в едно от промотата си - Punk е с маска и когато започне да губи, ще видим истинската му страна, а именно мазен --> съвсем скоро ще видим heel Punk, който ще гони Моксли, ще се оправдава с контузията и т.н.

- По други репорти Punk ще е готов за следващото PPV - Full Gear (можеше съвсем спокойно там да се случи този мач), а дотогава Мокс да си стои interim. Разбира се, винаги го има варианта с овакантяването.

- Седмица преди PPV-то нямаме мач за световната титла, вярно Моксли изглежда много силен, но какво от това, когато нямаш претендент. Който и да сложат другата седмица ще е все тая, защото знаем, че няма да спечели.

- Нещо голямо с MJF най-после?

Глупостите за backstage проблемите им вярва само нешев, кой знае кое е вярно и кое не. Както ги пишат тези неща, в другия момент Punk си качва снимки и пише, че е щастлив. Проблеми с Колт Кабана си има винаги, дори и преди Пънк.


Иначе Dynamite-а бе един от най-силните, нахвърлям главните впечатления:

- Danielson vs Jericho е супер, предполагам Garcia ще прецака Браян, наистина не е готов за face run.

- Това с Thunder Rosa дойда от никъде, жалко е, че дори трябваше да го направят с backstage сегмент, не разбирам защо и как. Слаба шампионка, но просто няма кой в компанията, само DMD-то може да оправи нещата, но твърде скоро беше тя.

- 1 седмица преди PPV-то се сетиха, че няма мач за отборните титли, тотално без никаква история го вкараха. Това ме дразни много на моменти, защото в същото време има midcard вражди като тази в Gunn семейството и Christian/Jungle Boy, които се развиват добре и им се обръща внимание на всеки епизод. Сетете се и за титлите, бре.

- MCMG!!!

- Will Ospreay да идва в американска промоция и да става световен шампион, без значение коя от двете. Абсолютният THE MAN в момента по sell-ване и in-ring перформънс.


 

Link to comment

Хубавото на AEW е, че са с отворени врати и можеш да видиш хора и от други федерации, което си е култово. Изкефих се и аз на MCMG, супер фен съм им от едно време в TNA. Да ги видя в AEW ще е супер и се надявам да не е еднократна поява.

 

Същото важи и за Уйл Оспри - страхотен кечист, който се надявам да стане постоянна атракция в компанията. Той отдавна се доказа в Япония и е една от най-големите инди звезди в момента. Фактът, че му дадоха победа и го хайпваха толкова много тая вечер, говори че може и да дойде в AEW скоро. Стискам палци да стане това.

 

-----

 

Тая работа с Пънк и Мокс беше меко казано странна ... Изглеждаше като нещо, скалъпено набързо, но идея си нямам какво и защо ще последва. Поне не е клиширан фюд със сигурност. Ако наистина има проблеми с Пънк бекстейдж, може и да го дръпнат за малко, за да се разберат, преди да го пуснат на екран. Не бих се изненадал, адаша Кан би трябвало вече да е разбрал за какво става дума в тоя бизнес, след като Коуди му завъртя такъв мазен хуй в гъза. 

 

Това, че Мокс е без опонент седмица преди ППВ-то е също WTF момент, но айде първа ще видим какво ще стане идната седмица и тогава ще мърморя. Може пък да има някакъв план зад всичко това.

 

-----

 

Таг тийм титлите си ги насират зверски според мен с тия тъпи вражди (ако изобщо може да се нарече фюд това) и с посредствени шампиони като Суърв и Дундьо, обаче айде, да речем, че го правят, за да дадат място на триос титлите. Има логика в това, пък и в момента повечето отбори са заети именно с този турнир, така че го оправдавам. Не знам доколко ме кефи, но да речем, че не ме и разочарова. Ако не друго, то поне засега мачовете са чук. И тука МЕ беше уникален като за free tv, между другото.

 

Даниелсън срещу Джерико и Кейдж срещу Джънгъл бой са страхотно развити и двете вражди. Просто по учебник. И за двата мача съм прилично надъхан, като се има предвид, че е мидкард все пак. 

 

  • Upvote 3

 

Link to comment

Моксли изглежда трагично! Олимпик вика, че Пънк не изглеждал като шампион и лице на компанията, но каво да кажем Дийн "клошаря" Амброуз, целия покрит в някакви рижави космаци. Отделно че промото му след мача беше пълен дроп! Пичът преиграва адски много с това крещене и пръскане на слюнка по камерата, толкова се напъваше, че щеше да се подриска още малко, целият стана червен като домат. Не ме кефят такива преигравания мене, откога крещено и ръмженето с пълно гърло се счита за добро промо? Особено когато изглежда толкова фалшиво и доставено от някакъв тотален боклукчия? Миналата седмица Пънк му изнесе промо лекция на Моксльо.

 

Не знам Пънк ще напуска ли, няма ли да напуска? Не знам и дали слуховте backstage са верни, но няма да се изненадам, щото е труден характер, с голямо его. Ако всичко се окаже вярно и кавалът си бие преждевременно камшика и от AEW, вече ще трябва да застана на страната на критиците му. Досега съм го защитавал, защото знаем как WWE третира звездите си 300 дни в годината и защото смятах, че заслужаваше повече, особено през лятото на 2011.

Сега обаче, ако се махне, какво ще му е извинението? Няма повод за същите оплаквания. Ето контузва се и не му се налага да се кечи, като дори му запазват и титлата. Тия драми с Хангман Пейдж трябва да се решават задкулисно, не да стават причина за shoot промота, 3 месеца по-късно. Рано или късно на КАН ще му писне и ще започне да коли и да беси... ако вече не е започнал и мачът снощи да е резултат от това.

 

 

Edited by Suffer-H
  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...