Jump to content

AEW Dynamite - 24 август 2022


neshev

Recommended Posts

МЕ  си е за топ ППВ, идея нямам защо го гърмят така. Доколкото знам как стоят нещата в AEW - ще направят добър мач и просто накрая ще изпукат някоя стипулация от кумова срама, колкото да не завърши чисто. Тъпо, ако питаш мене. Това трябваше да си е сблъсък, който за първи път да видим на турнира през септември. 

 

Джерико и Гарсия ще е интересен сегмент, но и аз мисля, че му е рано на Гарсия да търнва фейс. 

 

Надъхан съм и за стария гъз срещу младите гъзчета - добра вражда стана там.

 

За Рики Старкс и размитият му фюд не ме ебе изобщо. 

 

Link to comment

 

Punk heel turn coming soon :wank:

 

Не очаквах толкова доминантно Mox да спечели, но това е по-добрия вариант, за да изградят възможно най-пълноценно heel turn-а.

 

 

Link to comment

Да не стане само като heel turn-а на Cody. :happy:

 

Фен съм на такива ходове ала Goldberg срещу Brock, където гледаме бърз squash. Тук дори е още по-ефектно, защото нагласите бяха едва ли не за едночасова класика. Макар че при AEW е леко форсирано, защото не ползват DQ-та и прочие, та реално предпазиха Punk с тази загуба, използвайки това, че беше контузен и не е в оптимална форма.

 

Иначе като отявлен хейтър, искрено се забавлявам със случващото се зад кулисите. Сбирки с ростера, дрязги backstage, недоволни кечисти. Ясно е, че част от това се използва и в истории, но е неизбежно с подобен roster, като големина, да няма недоволни и ще е интересно как Тонкича ще навигира, защото като чели загуби основното си предимство като "Fed bad" алтернатива.

 

SAVE US MJF е ситуацията в момента. Интересно е дали ще се опитат да филмират с още една идея, като пропусне и All Out. Чисто от тролска гледна точка ще е култово, но вече ще изгубят търпението на хората.

Link to comment
6 minutes ago, gboy said:

@neshev Какво толкова е ставало бекстейдж?

 

Eddie Kingston е отстранен, защото е тръгнал да се саморазправя със Sammy Guevara, след като Sammy го е обидил промо. Това беше потвърдено от самия King, който се е покаял за действията си. 

 

Thunder Rosa обяви, че е контузена, което доведе до направата на нова interim титла, но според някои източници, Rosa не е контузена, а има сериозни пререкания с Britt Baker, заради което са решили да я извадят от екран. 

 

CM Punk също си е набрал heat, защото го обвиняват заради Colt Cabana, който беше натирен в ROH. Твърди се, че Punk е бил под въпрос миналата седмица и е недоволен от AEW.

 

И вече вчера, Tony Khan е събрал персонала за да обсъдят комуникацията в компанията и критиките от бивши и настоящи кечисти, че комуникацията в компанията е тегава. Също са обсъждали и това, че WWE са се опитали да се свързват с AEW кечисти и да ги примамват.

 

Общо взето в това. Възможно някои неща да са work, но с този грамаден ростер е напълно естествено да има недоволни. 

Link to comment

Тъндър Роса и Кингстън, с цялото ми уважение, ама и с тях, и без тях. Виж, с Пънк е друга работата, но той винаги си е бил чешит и не очаквам да няма скандали с него, пък където и да е. 

 

Като цяло мисля, че са нормални неща това, във всяка голяма компания ги има. 

 

Link to comment
pizzashack666

ПичУФе, AEW не гледам от месеци, само едно бих казал - слушайте повечко Джеймс. И. Корнет. Ауф Виедерсехен.~!  h__h

Link to comment
37 minutes ago, gboy said:

Тъндър Роса и Кингстън, с цялото ми уважение, ама и с тях, и без тях. Виж, с Пънк е друга работата, но той винаги си е бил чешит и не очаквам да няма скандали с него, пък където и да е. 

 

Като цяло мисля, че са нормални неща това, във всяка голяма компания ги има. 

Пънк е нерелевантен от едно 5 години...

Link to comment

ВАТ ДА ФАК?! Каквато и да е причината, лично мен не ме изкефи как се развиха нещата.

Приемаме, че Пънк все още е контузен както са репортите:

- Тонката не иска публиката в Чикаго да полудее след като Пънк е скуошнат (въпреки че това е big balls move и можеше да стане супер) и затова издърпа мача седмица по-рано.
- Не мисля, че тази загуба по някакъв начин навреди на Пънк, винаги могат да кажат, че е било прекалено рано, не е бил готов и т.н.

- Защо Пънк скача от третото въже при ентрънса си, ако е контузен?

- Мишкуване е да не казваш, че Пънк е контузен само и само за да се продаде залата и да има ВЕЧЕ достатъчно много PPV buys, имаше достатъчно време да се билдне някаква вражда за Моксли, който също е draw.
- Защо един път не се пречупиш и не използваш от тъй наречените WWE пособи - DQ, отброяване, no contest, vacant-ване на титла или каквото и да е друго?

- Градена е по-голямата картинка, в която както MJF обясни в едно от промотата си - Punk е с маска и когато започне да губи, ще видим истинската му страна, а именно мазен --> съвсем скоро ще видим heel Punk, който ще гони Моксли, ще се оправдава с контузията и т.н.

- По други репорти Punk ще е готов за следващото PPV - Full Gear (можеше съвсем спокойно там да се случи този мач), а дотогава Мокс да си стои interim. Разбира се, винаги го има варианта с овакантяването.

- Седмица преди PPV-то нямаме мач за световната титла, вярно Моксли изглежда много силен, но какво от това, когато нямаш претендент. Който и да сложат другата седмица ще е все тая, защото знаем, че няма да спечели.

- Нещо голямо с MJF най-после?

Глупостите за backstage проблемите им вярва само нешев, кой знае кое е вярно и кое не. Както ги пишат тези неща, в другия момент Punk си качва снимки и пише, че е щастлив. Проблеми с Колт Кабана си има винаги, дори и преди Пънк.


Иначе Dynamite-а бе един от най-силните, нахвърлям главните впечатления:

- Danielson vs Jericho е супер, предполагам Garcia ще прецака Браян, наистина не е готов за face run.

- Това с Thunder Rosa дойда от никъде, жалко е, че дори трябваше да го направят с backstage сегмент, не разбирам защо и как. Слаба шампионка, но просто няма кой в компанията, само DMD-то може да оправи нещата, но твърде скоро беше тя.

- 1 седмица преди PPV-то се сетиха, че няма мач за отборните титли, тотално без никаква история го вкараха. Това ме дразни много на моменти, защото в същото време има midcard вражди като тази в Gunn семейството и Christian/Jungle Boy, които се развиват добре и им се обръща внимание на всеки епизод. Сетете се и за титлите, бре.

- MCMG!!!

- Will Ospreay да идва в американска промоция и да става световен шампион, без значение коя от двете. Абсолютният THE MAN в момента по sell-ване и in-ring перформънс.


 

Link to comment

Хубавото на AEW е, че са с отворени врати и можеш да видиш хора и от други федерации, което си е култово. Изкефих се и аз на MCMG, супер фен съм им от едно време в TNA. Да ги видя в AEW ще е супер и се надявам да не е еднократна поява.

 

Същото важи и за Уйл Оспри - страхотен кечист, който се надявам да стане постоянна атракция в компанията. Той отдавна се доказа в Япония и е една от най-големите инди звезди в момента. Фактът, че му дадоха победа и го хайпваха толкова много тая вечер, говори че може и да дойде в AEW скоро. Стискам палци да стане това.

 

-----

 

Тая работа с Пънк и Мокс беше меко казано странна ... Изглеждаше като нещо, скалъпено набързо, но идея си нямам какво и защо ще последва. Поне не е клиширан фюд със сигурност. Ако наистина има проблеми с Пънк бекстейдж, може и да го дръпнат за малко, за да се разберат, преди да го пуснат на екран. Не бих се изненадал, адаша Кан би трябвало вече да е разбрал за какво става дума в тоя бизнес, след като Коуди му завъртя такъв мазен хуй в гъза. 

 

Това, че Мокс е без опонент седмица преди ППВ-то е също WTF момент, но айде първа ще видим какво ще стане идната седмица и тогава ще мърморя. Може пък да има някакъв план зад всичко това.

 

-----

 

Таг тийм титлите си ги насират зверски според мен с тия тъпи вражди (ако изобщо може да се нарече фюд това) и с посредствени шампиони като Суърв и Дундьо, обаче айде, да речем, че го правят, за да дадат място на триос титлите. Има логика в това, пък и в момента повечето отбори са заети именно с този турнир, така че го оправдавам. Не знам доколко ме кефи, но да речем, че не ме и разочарова. Ако не друго, то поне засега мачовете са чук. И тука МЕ беше уникален като за free tv, между другото.

 

Даниелсън срещу Джерико и Кейдж срещу Джънгъл бой са страхотно развити и двете вражди. Просто по учебник. И за двата мача съм прилично надъхан, като се има предвид, че е мидкард все пак. 

 

 

Link to comment

Моксли изглежда трагично! Олимпик вика, че Пънк не изглеждал като шампион и лице на компанията, но каво да кажем Дийн "клошаря" Амброуз, целия покрит в някакви рижави космаци. Отделно че промото му след мача беше пълен дроп! Пичът преиграва адски много с това крещене и пръскане на слюнка по камерата, толкова се напъваше, че щеше да се подриска още малко, целият стана червен като домат. Не ме кефят такива преигравания мене, откога крещено и ръмженето с пълно гърло се счита за добро промо? Особено когато изглежда толкова фалшиво и доставено от някакъв тотален боклукчия? Миналата седмица Пънк му изнесе промо лекция на Моксльо.

 

Не знам Пънк ще напуска ли, няма ли да напуска? Не знам и дали слуховте backstage са верни, но няма да се изненадам, щото е труден характер, с голямо его. Ако всичко се окаже вярно и кавалът си бие преждевременно камшика и от AEW, вече ще трябва да застана на страната на критиците му. Досега съм го защитавал, защото знаем как WWE третира звездите си 300 дни в годината и защото смятах, че заслужаваше повече, особено през лятото на 2011.

Сега обаче, ако се махне, какво ще му е извинението? Няма повод за същите оплаквания. Ето контузва се и не му се налага да се кечи, като дори му запазват и титлата. Тия драми с Хангман Пейдж трябва да се решават задкулисно, не да стават причина за shoot промота, 3 месеца по-късно. Рано или късно на КАН ще му писне и ще започне да коли и да беси... ако вече не е започнал и мачът снощи да е резултат от това.

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...