Jump to content

"Форумен куиз", сезон 5! Тема за записване и анкета с допитване

Допитване  

14 members have voted

1. 1. На каква тематика да бъде петият сезон на форумния куиз?

• На обща тематика(разнородни въпроси)
    • Само за филми
      0
    • Само за компютърни игри
      0
    • Само за кеч
    • Само за футбол
    • Само за музика
      0
    • Само за спорт
      0
  2. 2. Къде да се провеждат срещите от куиза?

• В Мирката
    • Във форумния персонален чат
    • В общия чат на форума

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 09/05/2022 at 05:18 PM

Recommended Posts

Quiz Time Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

Здравейте, уважаеми съфорумци! Вие определихте Форумния куиз да се завърне в BWC чрез вашия вот. Сега отново вие сте на ход, за да изберете и каква да бъде неговата тематика.

Очаквам потребители с традиционно добро представяне в тази игра като шампионите от предишните сезони @MJ23, @nabonid, @rawhide и @soundcloudrapper, както и медалистите @natopor4en, @THE ENEMY, @The Olimpic Hero, @Metzgermeister @Brutalnia, @HEIDENREICH и @Radox  да се запишат отново.

Регламентът и допълнителните пояснения около форумният куиз ще бъдат обяснени няколко дни преди сезонът да стартира официално. Срещите ще се провеждат в Мирката, форумният общ чат или във форумния персонален чат. За мен лично, Мирката е най-добрият вариант, защото при другите опции е възможно насичане и е силно вероятно някой участник да има проблеми и да бъде неправомерно орязан.  Както и в предишните сезони, вие ще се уговаряте със своите съперници за удобен час, в който да се проведе срещата между вас. Сезонът ще стартира в средата на месец септември. Имате време да се запишете за играта до 5 септември, 2022г. След това ще започне процесът на измисляне на въпросите за играта от мен. Можете да се запишете за сезона чрез глас в анкетата или с коментар в темата. ВНИМАНИЕ! Само гласовете на записани за играта участници ще важат в анкетата! Успех!:beer:

• Upvote 2
5 hours ago, Radox said:

Кат се запишете за мафия, тогава очаквайте некой да играе в това :)

Аз съм длъжен да те поканя в качеството ти на сребърен медалист от последния сезон на тази игра. Имаш да защитаваш МЕДАЛ:wank: Но разбира се, всеки е свободен да се записва където си поиска, аз не държа сметка на никого.

Пардон - бронзов медалист. Сребърния беше чичо Райх. Без да искам омаловажих постижението му.

Edited by The Best

Остава ви на разположение една седмица за записване в юбилейния пети сезон на куиза! Тъй като в анкетата мнозинството е гласувало за куиз на обща тематика, нека записалите се до момента ми изпратят три теми, в които смятат, че са силни. Аз ще съставя от тях въпроси за куиза. Най-добре е да ми ги изпращате на лични, за да присъства и елемент на изненада у противниците, но можете да ми ги напишете и в темата. Тагвам гласувалите в анкетата:

@neshev @Himler @wohov @Mariyan01 @Bobotsi @Metzgermeister @Triple H (HHH)

В този сезон на куиза ще има изненада - завръща се убедителен шампион от предишен сезон, който отново желае да завоюва първото място. Също така, искам да направя две обявления - след този сезон ще има мини сезон само с покани, който ще включва досегашните медалисти и шампиони, които желаят да се включат. От шести до десети сезон куиза ще премине в друга орбита. Ще пробвам да го направя междуфорумен! Ние в BWC се славим като най-интелигентната прослойка в България, така че ще е без проблем за най-умните от нас да победят представители на БГ мама, Тийнпроблем, Калдата, Гонг и други оцелели форуми в българското нет пространство:wank:

Edited by The Best
  • Wank 1

Играта ще започне най-рано на 12 септември. И в 1 кръг ще имате възможност да се разбирате кога да изиграете срещите в следващите три дни. Така че може с твоя опонент да се разберете за 15 септември, примерно.

Напомням на всички решили да участват, че трябва да ми предоставят трите си силни теми, за да измисля въпроси и от тях. Все още има хора, които не са ми изпратили нищо.

Увеличавам малко хайпа с изготвена вечна ранглиста на всички сезони от Форумния куиз до момента. Ето я и нея:

Вечна ранглиста на BWC куиза:

Име                              Т                    У        В Г              П Р З

1 The Olimpic Hero – 37т.                 4       106:133       12 1 10   

2 Soundcloudrapper – 29т.              2         80:55           9 2 2   

3 Metzgermeister – 29т.                   4         68:102         8 5 5

4  The Enemy – 23т.                         4         74:106          7 2 8

6 Natopor4en – 21т.                         4          85:121        5 6 8

7 Nabonid – 20т.                               1          36:33          6 2 0     

8 ShiningWizard – 18т.                     3         71:49           5 3 3

9 Bobotsi – 16т.                                4       78:81            4 4 8

10 Mariyan01 – 16т.                         4        65:85           3 7 5

11 rawhide - 15 т.                             1       38:21           5 0 1

12 Baikiro -  15т.                              2        31:47           4 3 1

13  MJ23 - 13т.                                1        33:34           4 1 1

14  HEIDENREICH - 13т.                  1       36:35           4 1 1

15 Brutalnia - 13т                             2       46:67           4 1 5

16  Radox - 11т.                                1       29:31          3 2 1

17 Socki - 9 т.                                   1       20:20           3 0 1

18 BrockLesnar - 9т.                        2      29:51            3 0 6

19 Dadoktor - 9т.                              2       42:52            2 3 4

20 Lemmon-714 - 7 т.                      1       28:28           2 1 2

21  Suffer H – 7т.                               1      18:22           2 1 2

22  The Best - 4т.                             1       10:20          1 1 1

23  Yaripim –  3т.                              2        23:37         1 0 5

24  neshev - 3т.                                1       13:17          1 0 2

25  Jack Bauer - 2т.                          1       12:18           0 2 1

26  BiZkiT - 1т.                                   1       13:17           0 1 2

27  TranceAddicted - 1т.                   1         7:23           0 1 2

28  Splin - 0 т.                                    1       12:18            0 0 3

Легенда: Т - точки; У - участия; В-Г- съотношение верни/грешни отговори; П Р З - победи/равенства/загуби

Няколко интересни факта: Олимпик оглавява вечната ранглиста на играта, но всъщност никога не е ставал шампион в нея. Потребителите, които не са пропускали сезон на играта до момента са: The Olimpic Hero, Metzgermeister, The Enemy, Natopor4en, Bobotsi и Mariyan 01.

• Upvote 1
  • Wank 1

И един интересен факт , който забелязах . Аз съм единственият участник без загуба в Куиза 

Истина е. Но си играл само в един сезон до момента. Имаш теоретична възможност да стигнеш първото място в ранглистата само след два сезона, ако спечелиш отново, а Олимпик не се запише/отпадне в групите.

Три дни до края на записването за сезона! Очаквам всеки, който иска да изпробва знанията си в определени от него и съфорумците му теми:beer:

Край на записването за сезона! Записаха се десет потребители. Те бяха разпределени на случаен принцип от рандъм генератор на две групи по пет човека. Ето какво определи жребият:

1572860247_Screenshot2022-09-04at20-12-22AdvancedRandomGeneratorsShell.thumb.png.65a6fa341d82bafb264ab027abb1e401.png

1 група:

@neshev

@Mariyan01

@wohov

@Metzgermeister

@natopor4en

2 група:

@Himler

@ivoc66

@Bobotsi

@nabonid

@Triple H (HHH)

Играта стартира на 12 септември. Тогава ще пусна и програмата за първи кръг в надпреварата. Сега стартира процесът на създаване на въпроси. Куизът ще бъде на обща тематика и ще се проведе в Мирката. ВНИМАНИЕ! Тъй като в минали сезони имаше проблеми с влизането в мирката и това накъсваше сезоните, сега ще влизате в два канала, създадени от мен за куиза. Проверих, че при тях няма проблеми с влизането. Те се казват така: #bwcquiz    #bwcquiz2 . Можете да влезете в мирк от тази тема, само ще промените името на канала от #wwe-bg на #bwcquiz. Може да опитате още сега, аз съм вътре в момента. 

Edited by The Best
  • Wank 1