Jump to content

AEW Dynamite - 17 август 2022


neshev

Recommended Posts

Бааа, CM Punk закри Моксли с това промо! И всъщност не каза нито една лъжа.

 

Да се надяваме, че за времето извън ринга Пънк е оправил формата си и ще изглежда по-добре в следващите месеци. Имат и пълната история със създаването на The Shied. Всички предпоставки за готина история и супер мачове. Следващата седмица със сигурност трябва да не завършва чисто мача (някакъв бесен brawl), а продължението на PPV-то може и да е gimmick мач.

 

Иначе този Dynamite беше повече от солиден, случиха се страшно много неща.

Garcia vs Danielson не е точно моят тип мачове, но няма как да кажа на бялото - черно. Добре беше, но още му е рано на Гарсия да минава от добрите. Иначе всичко върви към война между JAS & BCC.

 

The Acclaimed трябва най-после да се измъкнат от тази вражда с Ass Boys, да приключват в последен мач. Били Гън по-скоро помагаше на децата си да получават някаква реакция, сега трябва бая да го пребиват, че да докарват heat. Май ще потъват в бездната на Dark.

 

Cage/Jungle Boy е супер.

Защо и как обърнаха Омега и Сърнетата face-ове? Ужасно добре си играят ролята на мазни хийлове. Иначе самото завръщане не беше нещо уау, даже нямаше и тръпка кой ще им е партньор. Определено тия trios титли са направени точно за The Elite, не виждам кой ще ги спре.

Link to comment

Punk изкефи. Силно промо. Сипа с лопатата отгоре върху Moxley, Kingston и Hangman (което не знам дали беше нужно), ама определено силно промо само по себе си. Moxley отвърна добре също.

 


Топ момент №2 в шоуто: Scissor me, daddy ass! Mark-нах. :D

 

Радвам се и че Omega се завърна най-после. Бяха дали крачка назад в това отношение през последните месеци, но сега със завръщанията на Punk, Danielson и Omega определено засилиха звездната сила в шоуто. Чакаме MJF...

 

 

Link to comment

В нета плъзнаха слуховете, че Пънк е бил под въпрос дали ще се появи и, че има някакъв разрив между отношенията му с AEW и съблекалнята.

 

Леко филмец ми се вижда, с идеята да подготвят смарковете за heel turn-а му, но говорим за Пънк, най-голямата жИна в кеча (след Шон Майкълс).

 

Иначе ми хареса доста промото му. Нямам симпатия към Амброзията. Голям клошар излезе и още ми става смешно как се жалваше, че Брок не го бръснел за слива и отрязал всичките му идеи за боклучиви спотове. :D

 

Непонятно ми е как с хайпваните завръщания на Пънк и Омега, не могат да минат милиона. Нещо май стигнаха върха и тепърва ще копаят надолу.

Link to comment
The Olimpic Hero

Пънк да вземе да си боядиса брадата или да си пооправи изобщо вида, защото прилича на чичка - клошар. Вижте, не ме разбирайте поргрешно, всеки остарява, но когато си кечист/актьор/певец, абе да го кажем така, когато си в сферата на шоубизнеса, видът ти е важен. Не може да си кечист и да изглеждаш по този начин. А и CM Punk не е на 60-годишен, а е само на 43. Вижте Edge в WWE на 48 и го сравнете със CM Punk, какво да говоря повече. Но тук и Тони Кан е виновен, че не изисква от кечистите си подобни неща. Това ти е световният шампион, абсурдно е да изглежда така.

               

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...