Jump to content

AEW Dynamite - 17 август 2022


neshev

Recommended Posts

Бааа, CM Punk закри Моксли с това промо! И всъщност не каза нито една лъжа.

 

Да се надяваме, че за времето извън ринга Пънк е оправил формата си и ще изглежда по-добре в следващите месеци. Имат и пълната история със създаването на The Shied. Всички предпоставки за готина история и супер мачове. Следващата седмица със сигурност трябва да не завършва чисто мача (някакъв бесен brawl), а продължението на PPV-то може и да е gimmick мач.

 

Иначе този Dynamite беше повече от солиден, случиха се страшно много неща.

Garcia vs Danielson не е точно моят тип мачове, но няма как да кажа на бялото - черно. Добре беше, но още му е рано на Гарсия да минава от добрите. Иначе всичко върви към война между JAS & BCC.

 

The Acclaimed трябва най-после да се измъкнат от тази вражда с Ass Boys, да приключват в последен мач. Били Гън по-скоро помагаше на децата си да получават някаква реакция, сега трябва бая да го пребиват, че да докарват heat. Май ще потъват в бездната на Dark.

 

Cage/Jungle Boy е супер.

Защо и как обърнаха Омега и Сърнетата face-ове? Ужасно добре си играят ролята на мазни хийлове. Иначе самото завръщане не беше нещо уау, даже нямаше и тръпка кой ще им е партньор. Определено тия trios титли са направени точно за The Elite, не виждам кой ще ги спре.

  • Upvote 4
Link to comment

Punk изкефи. Силно промо. Сипа с лопатата отгоре върху Moxley, Kingston и Hangman (което не знам дали беше нужно), ама определено силно промо само по себе си. Moxley отвърна добре също.

 


Топ момент №2 в шоуто: Scissor me, daddy ass! Mark-нах. :D

 

Радвам се и че Omega се завърна най-после. Бяха дали крачка назад в това отношение през последните месеци, но сега със завръщанията на Punk, Danielson и Omega определено засилиха звездната сила в шоуто. Чакаме MJF...

 

 

  • Upvote 3
Link to comment

В нета плъзнаха слуховете, че Пънк е бил под въпрос дали ще се появи и, че има някакъв разрив между отношенията му с AEW и съблекалнята.

 

Леко филмец ми се вижда, с идеята да подготвят смарковете за heel turn-а му, но говорим за Пънк, най-голямата жИна в кеча (след Шон Майкълс).

 

Иначе ми хареса доста промото му. Нямам симпатия към Амброзията. Голям клошар излезе и още ми става смешно как се жалваше, че Брок не го бръснел за слива и отрязал всичките му идеи за боклучиви спотове. :D

 

Непонятно ми е как с хайпваните завръщания на Пънк и Омега, не могат да минат милиона. Нещо май стигнаха върха и тепърва ще копаят надолу.

  • Upvote 3
Link to comment
The Olimpic Hero

Пънк да вземе да си боядиса брадата или да си пооправи изобщо вида, защото прилича на чичка - клошар. Вижте, не ме разбирайте поргрешно, всеки остарява, но когато си кечист/актьор/певец, абе да го кажем така, когато си в сферата на шоубизнеса, видът ти е важен. Не може да си кечист и да изглеждаш по този начин. А и CM Punk не е на 60-годишен, а е само на 43. Вижте Edge в WWE на 48 и го сравнете със CM Punk, какво да говоря повече. Но тук и Тони Кан е виновен, че не изисква от кечистите си подобни неща. Това ти е световният шампион, абсурдно е да изглежда така.

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...