wascop Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Въпреки, че съм руска подлога - циганина ме дразни повече... Дано Усик го нокалтира. В първия мач беше по-бърз и по точен с ударите, дано тоя път го поцепи! Link to comment
Radox Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Олафеми Олашеми НАСРА срещу легендарния Курват, така че тука очаквам да напълни гащите още повече. Link to comment
MJ23 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 https://www.facebook.com/SkySports/posts/pfbid02DEkjBqiiVMRCVKM88hy2HZLUJe89KqTNL7Fjjkick7MdCC81aSF4Yn82xi2s7aqMl?__cft__[0]=AZV_AUTa8MtHpWfLPXx9CaaC82yfSsfbPtotiDJWB6UzssNP1-cKNhNPDCWUiL7w_KD-02AyZdI9-CY3NLiD50kH9OHQF9bWjIQoCdlo3AzUZTQ4N5qWL0qbIM8h4rjvqYAMNkBNCxA38j4LrW5Ro8PJgeRBYMbn6Knv-7vQnM0ikWZoo3URInFPShkKMq0krew&__tn__=%2CO%2CP-R От ден на ден Усик става все по - противен. А и с тия дрисни за "Украйна", дано Джошуа го бие, колкото и да не ми се вярва. Link to comment
neshev Posted August 19, 2022 Author Share Posted August 19, 2022 Надъхан съм, макар че интересът не ми се струва особено голям. И двамата нямат харизмата, че да надъхат масовката. Джошуа не беше толкова зле в първата битка, колкото го изкарват. Имаше своите моменти и взе 3-4 рунда. Но стратегията му не беше подходяща и треньорът му не можеше да му даде нужната насока. Тъй че е добра новина, че го смени, а Робърт Гарсия е доста титулуван, макар и в по-леките категории. Съмнявам се Джошуа да се впусне за нокаута, както се прогнозира. По принцип е възможно да го нокаутира, както направи с Кобрата и Кличко, които носят на удар, но е много вероятно да се измори, ако не успее, което ще намали значително шансовете му в късните рундове. Според мен ще търсят доста по-контролирана битка, Джошуа ще се опита да пресира, ще атакува тялото повече и ще вкарва повече в ударите. Лично на мен ще ми е интересно и дали в дадени момент ще устави Усик да води и да се пробва да го контрира, защото и там му се отваря възможност. Но въпреки, че очаквам Джошуа да има повече успех, Усик ми се струва фаворит отново. По-добрият боксьор е, по-адаптивен е и още в първата битка успя да вземе респекта на Джошуа, който въпреки че държи на удар, не успява да реагира добре, когато го ударят и често си разбива ритъма. И вече от Джошуа се чуват доста противоречиви неща, как имал проблеми с обратния гард, как много информация му се давало. Все неща, които не трябва да ги казва боксьор, колкото и да оценявам честността. Link to comment
Loop Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Интересен мач се очертава, за мен без много изявен фаворит. Аз по-скоро бих заложил на Джошуа. Доказал се е, че умее да си взима поуки и да се завръща след падение, сменил е треньор. Не е онова доминиращо чудовище, което някога се хайпваше, че ще бъде, но има всички шансове. Усик е добър, аз съм фен на съветската школа като цяло, но очаквам да е опиянен (не буквално) от цялата история за ъндърдог успеха му и особено емоционално около войната, което прогнозирам, че ще е в негов ущърб. Link to comment
HEIDENREICH Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 За мен по-интересно ще е как Трайчо ще наказва в ъндъркард-а. Броени дни остават до реванша между Олександър Усик и Антъни Джошуа за световните титли в тежката категория на бокса. Преди тях обаче на ринга в Саудитска Арабия ще се качи българин! Директно от районното в столичния кв. "Люлин" там излиза Трайчо Георгиев. За Трайчо Боксьора този спорт е удоволствие. Той работи на две места и тренира, когато може. И така до преди седмица, когато получава огромна възможност в кариерата си - да участва в най-значимата боксова вечер за годината. "Моят треньор - Аспарух Георгиев, ми обяснява "Трайчо, ще трябва да подгряваш Усик - Джошуа", което аз помислих, че е майтап.", споделя боксьорът. Статистиката на Трайчо е ужасяваща - три мача и три тежки загуби. Поканен е в Саудитска Арабия, за да се бие с дебютанта Рашид Беласа – милиардерски син със зоологическа градина в дома си и колекция от луксозни автомобили. "Работих в един ресторант, като охранител, след това в строителството - общ работник.", разказва българинът. За треньора Аспарух Георгиев притеснението преди мача идва от неприятностите на Трайчо със закона. Счупил носа на свой съсед и сега трябва да дава обяснение в полицията: "Ще разберем още днес, тъкмо да има време да реагираме - ако го заключат, да го изкараме поне за мача, пък после ще го върнем." Както и да завърши мачът в събота – Трайчо ще е сбъднал една своя мечта – да се докосне до най-великите в бокса. Link to comment
Just a fan Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ще го дават ли някъде или пак ще гледаме 144p стриймове? Link to comment
VSB Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Само по DAZN. Не виждам как Джошуа би могъл да бие. Освен Усик да е сдухал покрай войната, но той е със силна психика, едва ли. Има и здрава брадичка, може да удържи една по-агресивна игра на Джошуа, която пък ще направи англичанина по-открит и ще го умори бързо. 10 процента шанс давам на AJ. Очаквам този път Усик да го откаже и да не се стигне до съдийско решение. Link to comment
OyeaH Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 DAZN още ли е 20лв? Мачкай Обефеми!!! Link to comment
HEIDENREICH Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 За Усик съм , но не ме ебе особено кой ще бие. Само ми се иска да няма съдийски тесли и простотии. Ако боят е близък , на 99 % съм сигурен че ще го дадат на Джошуа. Link to comment
d0baTa Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Мачкай Трайчо! Видео на мача в началото на този стрийм: Треньора на Трайчо мега тегав: " Тоя ако не го биеш, спирай с бокса" 😀 http://kj.freestreams-live1.com/box/ Стрийм ако нямате DAZN Яко е да си от BWC! Link to comment
neshev Posted August 20, 2022 Author Share Posted August 20, 2022 Ебахти шашавата битка. Хъргович и грам не беше в час. Може би получи сътресение, но на моменти изглеждаше безидеен. Показа зверска брада и вкарваше все пак добри комбинации. Китаецът е доста корав, но няма нужното кардио. И двамата не изглеждат като заплаха и не са готови за битка за световната титла. Нямам си на идея какво ще дадат съдиите. Според мен е равен или леко предимство за хърватина. Рингът е тоталка. Ако е такава пързалка и за ME, ще е голямо фиаско. Link to comment
Mariyan01 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Ами голям боксьор е Усик, няма какво повече да се каже. Link to comment
prenti Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Черната маймуна да се пенсионира вече Link to comment
BAITO6O Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 интересно финално промо и действия от AJ след мача. Иначе Усик не беше в най-добрата си светлина, но се измъкна с класата си. Ще е добре да има мач с цигането Фюри. Link to comment
StoneColdFaN Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Моето желание беше Черния да бъде обруган. Така и стана. Равносметката от тазвечерния побой е следната - КоВрата да не се доближава изобщо до Усик, че ще осъмне с махната глава. Link to comment
raquishi Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 За пръв път гледам цял мач на Усик, и съм впечатлен - много удари уцели, и е много пъргав, бяга от повечето силни удари. AJ го уцели на няколко пъти с доста тежки удари, на които украинеца устоя. Нищо ново от AJ, никога не съм бил впечатлен особено от него. Исках той да се бие с Фюри, защото съм убеден, че Фюри ще го смаже от бой. Но сега вероятно ще гледаме Усик - Фюри. Усик има шанс само ако пак успява да бяга и с удари да умори дебелия тайсън. Иначе ако Фюри го уцели, Олександр ще го връщат на носилка до Кийв. Link to comment
Mariyan01 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Джошуа тотално изплиска легена, личеше си, че Усик кринджва на макс. Link to comment
VSB Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 По-добро преставяне на Джошуа, но просто Усик е твърде добър за него. Интересно накъде ще се насочи сега, може би реванш с Уайт. Да видим и Фюри най-големият трол ли ще се окаже, или най-голямото путе. Хъргович-Жанг беше страхотен двубой. Хърватинът ще отнесе доста хейт сега, но аз не бих го съдил чак толкова. Китаецът се оказа по-добър от очакваното. Никаквата опозиция, с която се би Хъргович дотук, си каза думата. Все пак е млад и може да се доизгражда. Трябва да подобри защитата, видя се и в предните му мачове този минус. Има невероятна брадичка, но и в първия момент не ги понася добре ударите, Жанг няма кардио да натисне тогава, но някой друг ще го направи. А ако имаше кардио тоя жълтур, щеше да е в топ 5 сигурно. Ебати звяра. Страхотен удар, брадичка и сърце. Не излиза никак слаб от мача. С удоволствие ще го гледам срещу други големи имена. Дано Хърн вземе нещата в свои ръце по отношение на Хъргович и му осигури някаква нормална опозиция, че ако остане на ония лайнари от Зауерланд, ще продължат да го тъпчат с клошари, няма да надгради нищо и като му дойде тайтъл шота, ще го пръснат. Link to comment
Glam4o Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 34 minutes ago, prenti said: Черната маймуна да се пенсионира вече Като почнете да ги пенсионирате така и лошо ми става,човека е на 32, прави минимум по 20-30 млн на мач и има поне още 4-5 големи мача които може да направи, ти би ли се пенсионирал ако беше на негово място? Дори Пулев получи втори шанс за титла на 37-8 години. За Усик иначе може да се каже само с една дума-класа! Link to comment
neshev Posted August 21, 2022 Author Share Posted August 21, 2022 Joshua видимо се е подобрил от първата битка, но не мисля, че с тази тактика имаше шанс за победа. Хубаво, блокира повечето удари на Усик и седеше равностоен в повечето рундове, но в крайна сметка, Усик беше човекът, който хвърляше повече удари и постоянно се движеше. Чисто визуално, Усик изглеждаше много по-добре и въпреки скандалното съдийство, нямаше как да се даде победа на Джошуа. Джошуа имаше успех с ударите в тялото, но така и не успя да наниже някаква смислена офанзива. И, когато най-накрая имаше някакъв успех, не се хвърли за нокаута, а в следващия рунд, Усик излезе по-надъхан и нямаше помен от това, че допреди малко е бил уязвен. Усик е пълна машина. На друго ниво от Джошуа е като техника, но е впечатляващо как се връща след изгубени рундове. Тъкмо, когато Джошуа набере някаква инерция, Усик я прекъсваше. Речта на Джошуа след битката беше тотално неадекватна, но донякъде разбираема. Робърт Гарсия му повтаряше постоянно как бие, тъй че може би е останало впечатление в Джошуа, че той е победителят. И вече го има моментът, че 12 рунда са те били, вероятно мозъкът му е бил размътен здравата. И аз не виждам причина Джошуа да се пенсионира. Загуби титлите, загуби реванша, но си остава един от най-добрите боксьори в тежката категория. И е достатъчно да се види битката между Хъргович и Жанг, за да се види каква огромна разлика в класите имаше между тях и Усик/Джошуа. За мен Джошуа не е приключил и се вижда, че се подобрява с всяка битка. Но си мисля, че Робърт Гарсия не е неговият човек и се съмнявам да работят за бъдеще. Не очаквах, че Гарсия ще го играе придворен шут, а наистина си мислех, че ще бъде честен с него. Но не може да му казваш, че печели битката, когато видимо не е така. Гледайки ги двамата се чудех какво ли мисли Тайсън Фюри. Защото цялата теория, че е насрал от Усик ми изглеждаше доста филмец, а след тази битка съвсем. И ето реакцията на Циганина. Link to comment
OyeaH Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Хубав мач и много добър бокс, двамата са в топ 5 на категорията и си личеше. Усик е по-добър и това се видя отново, AJ излезе добре подготвен, даде всичко, нарани го, но просто е класа под украинеца. Стратегията му да се надиграва не беше правилна, явно си беше повярвал твърде много. Гледа ми се Усик срещу Фюри, дано има такъв мач скоро и направят шоу. Хъргович и китаеца бяха забавни, но са далеч от елита и двамата. Link to comment
raquishi Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Това съм го пропуснал снощи - Абсолютен клоун е джошкун. Взимаш 2 от поясите(които не успя да спечелиш и не са твои) и ги хвърляш на земята. После питаш противника ти как те е бил, като си по-силен от него.😂😂 Link to comment
VSB Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 С поносимостта на Джоша към удари, и Хъргович и Жанг има голям шанс да го приспят. Не знам що ги подценявате. За Усик, ясно, там освен Фюри, не виждам кой би го бил на този етап. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.