Jack Bauer Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 За мен Доминик Круз е един от хората, които трябва да бъдат в ГОАТ дискусията, даже и взимайки предвид всичките контузии, които отнеха доста години от кариерата му. Няма втори като Доминик, силно се надявам да вземе победата тук, а и смятам че е напълно възможно. За другите мачове не ме ебе, няма и да ги гледам Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
baikiro Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 On 8/12/2022 at 9:10 PM, Jack Bauer said: За мен Доминик Круз е един от хората, които трябва да бъдат в ГОАТ дискусията, даже и взимайки предвид всичките контузии, които отнеха доста години от кариерата му. Няма втори като Доминик, силно се надявам да вземе победата тук, а и смятам че е напълно възможно. За другите мачове не ме ебе, няма и да ги гледам Още ли ти е в ГОАТ дискусията? За пореден път приспан и разкрит като менте. Вече не се бие с джуджаци и всеки бой е по няколко пъти на земята. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted August 14, 2022 Author Share Posted August 14, 2022 Коза не е, но доминира дивизията дълги години, а работата му с крака стана еталон и доста хора се опитваха да я емулират през годините. Но все пак спортът еволюира и му намериха цаката и на него. Самият му стил оставя доста възможности за контра, а в момента дивизията е бъкана с добри кикбоксьори. Но дори в тази битка беше конкурентен и съдиите му дадоха първите два рунда. Да му дават битката с Aldo и да се пенсионира. Чито е впечатляващ, тайно се надявам O'Malley някак си да бие Petr Yan и да видим реванш между него и Vera, но това ми изглежда доста невероятно. Link to comment
Jack Bauer Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Беше fluke Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.