Jump to content

UFC on ESPN "Vera vs. Cruz" - 13 август 2022

neshev

Recommended Posts

За мен Доминик Круз е един от хората, които трябва да бъдат в ГОАТ дискусията, даже и взимайки предвид всичките контузии, които отнеха доста години от кариерата му. Няма втори като Доминик, силно се надявам да вземе победата тук, а и смятам че е напълно възможно.

За другите мачове не ме ебе, няма и да ги гледам

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

On 8/12/2022 at 9:10 PM, Jack Bauer said:

За мен Доминик Круз е един от хората, които трябва да бъдат в ГОАТ дискусията, даже и взимайки предвид всичките контузии, които отнеха доста години от кариерата му. Няма втори като Доминик, силно се надявам да вземе победата тук, а и смятам че е напълно възможно.

За другите мачове не ме ебе, няма и да ги гледам

Още ли ти е в ГОАТ дискусията? За пореден път приспан и разкрит като менте. Вече не се бие с джуджаци и всеки бой е по няколко пъти на земята. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Коза не е, но доминира дивизията дълги години, а работата му с крака стана еталон и доста хора се опитваха да я емулират през годините. Но все пак спортът еволюира и му намериха цаката и на него. Самият му стил оставя доста възможности за контра, а в момента дивизията е бъкана с добри кикбоксьори. 

Но дори в тази битка беше конкурентен и съдиите му дадоха първите два рунда. Да му дават битката с Aldo и да се пенсионира. Чито е впечатляващ, тайно се надявам O'Malley някак си да бие Petr Yan и да видим реванш между него и Vera, но това ми изглежда доста невероятно. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...