Jump to content

AEW Rampage - 12 август 2022


neshev

Recommended Posts

Хареса ми шоуто, макар че продължава да изглежда твърде лишено от star power като за телевизионно предаване. 

 

Даниел Браян направи много силен сегмент. Така се издигат млади кечисти и враждата между BCC и JAC става все по-яка. Проблемът при нея е, че е доста размита, понякога трудно се усеща като фюд.

 

Суърв и Дундьо са доста забавни зад микрофона, като цяло излезе много як отбор от тях двамата. 

 

Покрай Gunn Club също ми харесват нещата - добри са за лоу кард аткарция. За повече не ги виждам в тоя им гимик. Били Гън е харизматичен и си е легенда, но синовете му изглеждат абсолютно generic и по нищо не се отличават от който и да е друг кечист. 

 

Проблемът с Hook  обаче е много сериозен. Тоя пич има уникална харизма, но на микрафана е пълна дупка. Едно "Yup" имаше да каже и това не можа. Не знам как мисли, че ще могат да го пушнат така, той не може да направи едно промо като хората. Изглежда супер нелепо в момента, в който му тикнат микрофон под носа. Тоя льольо, дето тръгна да го прекъсва, беше също доста посредствен. Предполагам е някаква малка знаменитост в САЩ от техните реалити предавания, но това няма да помогне особено. Отсега си личи, че е дъно работата. 

 

Паркър Бодро и целият им стейбъл направиха много силно впечатление. В първия момент ми бяха като риба, рак и щука, но поради незнайна причина са супер забавни. Ако към тях се присъедини и травестита, ще са още по-яки. Дайвари е добър на микрофона, Слим изглежда ката някаква малка кучка от гетото (да, Слим J, не траверса :D ) , а Паркър явно ще е бичето, дето ще ги пази. Мидкард са в най-добрия случай, но винаги съм казвал, че точно мидкарда е това, което прави шоутата интересни. Аз лично бих ги гледал тия пичове с удоволствие. 

 

-----

Рампейдж продължава да изглежда твърде много като house show, което не е ОК според мен. Все пак това ти е второто по значение предаване и се предполага да генерира интерес. Готино е, че се дава толкова време на непознати хора и т.н., но понякога ми идва твърде много дори на мен. Съжалявам, но Дайвари и Ориндж Касиди не може да ти е МЕ и да им се даде толкова време. Да, хубав мач направиха, но това е главно събитие за AEW Dark, не за телевизионно шоу. AEW вече разполагат с достатъчно големи имена в ростъра и е нормално поне един от тях да прави мач на Rampage, както и да завъртят няколко сегмента. 

 

 

 

 

Link to comment

НАЙ-ДОБРАТА КЕЧ КОМПАНИЯ НАСРЕД МЛЕЧНИЯ ПЪТ продължава да се издига сред зрителите в Северна Америка, нормално :beer:

Някои заблудени люде може и да го припишат на B+ player като Даниел Браян, но тези, които разбираме от кеч, знаем, че причината е Ел СмукачО Бодро :wub: Новата звезда на AEW и световния кеч изобщо! 

 

#goGoBoudreaux #stopHomophobia

Link to comment

Ето че КАН вече издига по правилния начин Паркърягата Бордягата, както ПРЕДСКАЗАХ, че ще се случи преди месеци, подчертавам, докато Паркър все още работеше за изкуфелия дъртак и никой не подозираше къде ще се озове. Крис Джерико не е магьосник, АЗ съм магьосник!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...