ShiningWizard Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Кечът, като всяка форма на изкуство, си има клишета и дразнещи неща, които се повтарят и потретват, защото липсва креативност у кечиста или буукъра. Вероятно сте ги виждали - rest holds по време на на мачове, блейдването в AEW и разбира се най-омразните ми - свръхестествените гимики тип Тейкър, на които вече им изтече срока за годност, ама хората пак им се кефят (съжалявам, прекалено goofy за мен). Като че ли само Гробито може да го прави гледаемо в наши дни. Та, вас какво намирате за НАЙ-ДРАЗНЕЩО в кеча, което се използва прекалено много Link to comment
Just a fan Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Когато някоя от путките, които коментират кажат нещо от сорта "that's it, it's over" или "he ain't kicking out of this" и по тоя начин спойлват, че мачът няма да свърши. Повечето пъти се случва в моменти, когато е ясно, че едва ли ще се стигне до край, но от време на време има ситуации, в които си мислиш, че идва края, но путката Майкъл Кол ще се изсере на метеното. Link to comment
baikiro Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Самият кеч. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
ShiningWizard Posted August 11, 2022 Author Share Posted August 11, 2022 5 minutes ago, Just a fan said: Когато някоя от путките, които коментират кажат нещо от сорта "that's it, it's over" или "he ain't kicking out of this" и по тоя начин спойлват, че мачът няма да свърши. Повечето пъти се случва в моменти, когато е ясно, че едва ли ще се стигне до край, но от време на време има ситуации, в които си мислиш, че идва края, но путката Майкъл Кол ще се изсере на метеното. Майкъл Кол много обича да спойлва дебюти и завръщания Като почне с това ”IS IT? CAN IT BE???”, ми е чудно как продуцентите одобряват такъв buzzkill на иначе готин момент, като дебюта на Стайлс примерно. Link to comment
Sashundera Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Честно ли? ТИЯ ШИБАНИ CAMERA CUTS в Е-то къде една маневра траеща 3 секунди я показват през 146 различни ъгъла. Оня продрусан грозен манаф Кевин Дън, който се говори че скоро ше му бият шута след като изкуфелия дъртофелник вече не е фактор е виновен за тия шитни. WWE хем има най-добрите production values за шоу на живо в света, хем намират начин да изглеждат като пълни малоумници понякога. Да, работата е МНОГО трудна и стресова попринцип, повечето хора тука не си дават на идея всъщност колко откачен побъркан шибан мазохист трябва да си за да ги движиш технически тези шоута за да изглеждат по начина дето са. Но нищо не оправдава глупаво политическо решение, че трябва камерата да се мести през 2 секунди. Изглежда отвратително. ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Chicky Ricky Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Напоследък много бочове има от некопетентни кечисти, особено в AEW. Дразни ме и фактът, че там налягат много на опасни движения като наппример piledriver или на high-fly движения. Нормално, там повечето кечисти са под 1.80 и са се били във физкултурните саолни без здравни осигуровки. Link to comment
HEIDENREICH Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Смарковете, дето ебаха мамата на кеча и го напълниха с ванила миджети и @baikiro дето се е регнал тука да ми лази по нервите и да ми мрънка за това кат някой путе. Link to comment
Bobotsi Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Използването на името на починали хора от бизнеса с цел генериране на интерес към мач или история. Пример: CM Punk vs Undertaker WM29 или АЕW Owen Hart Tournament (Оуен няма общо с компанията). Link to comment
batistaheel Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Дразни ме това, че вече няма качествени истории, които да те държат в напрежение за това какво ще се случи следващата седмица, това че няма каествени промота, лице в лице, с яките затапки. Сухият кеч не ме блазни, ако няма качествени промота. Въобще на седмично шоу не искам да гледам кеч мачове, а да има вербални караници, псувни, размяна на някой друг удар. Би било яко да залагат на малко повече женски сексапил и голота. Link to comment
natopor4en Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Аз често съм обяснявал защо гледам Кеча. Защото ми е станало като краста и просто знам, че всеки вторник и всяка събота трябва да си изгледам новият епизод. Все по-рядко виждам нещо, което може да ме впечатли. Така че има редица неща, които може да се каже, че ме дразнят в Кеча: - непрестанно повтарящото се сторилайно как някой напада и шамари Доминик, и Рей се притичва на помощ. - непрестанното използване и препратки към Дъсти в промотата на Колди Родс и враждите му. - постоянното повтаряне, че Леснар бил във формата на живота си във всеки един негов мач. - баналният хийл търн, че вий ни ма уважавати, тъй чи майната ви. - че постоянно вкарваха нападки към съпругите на Едч и Трите Хиксове - Бет Финикс и Стефани, по време на билдъпа за някоя вражда. - че често при откриващ мач, имаме външна намеса и от немай си къде го преобразуват в мулти мен таг тийм мач. - баналното промо на някой дженерик бейбифейс, как това било мечтата му от дете, как го правел за всички нас, как трябвало да вярваш и да следваш мечтите си. Link to comment
The Best Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Мен най-вече ме дразнят постоянно повтарящите се истории. Имам чувството, че сценаристите са обособили десетина основни истории с 3-4 предвидими туиста и само сменят актьорите, които участват в тях. Заради това когато гледам кеч, аз го гледам заради самите мачове. Непопулярно мнение е, но такива са ми вижданията. Историите вече не могат да ме изненадат. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
baikiro Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 12 minutes ago, The Best said: Мен най-вече ме дразнят постоянно повтарящите се истории. Имам чувството, че сценаристите са обособили десетина основни истории с 3-4 предвидими туиста и само сменят актьорите, които участват в тях. Заради това когато гледам кеч, аз го гледам заради самите мачове. Непопулярно мнение е, но такива са ми вижданията. Историите вече не могат да ме изненадат. Това е защото не са те наели теб да им пишеш разнообразни истории с интересни сюжети и неочаквани обрати. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Best Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 4 minutes ago, baikiro said: Това е защото не са те наели теб да им пишеш разнообразни истории с интересни сюжети и неочаквани обрати. Ти нали не си се върнал в Троян? Ако ме бяха взели мен, първото ми действие щеше да е да ти подаря безплатен билет за Разбиване на първи ред. След това щях да повторя недостатъчно експлоатираната история на Сантино Марела, ала с различен развой на събитията Ей такива мини изненади липсват в последните години. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
Jack Bauer Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Най-много ме дразнеше Брей Уаят, ама откакто го няма кечът е прекрасен. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 2 minutes ago, Jack Bauer said: Най-много ме дразнеше Брей Уаят, ама откакто го няма кечът е прекрасен. Предположенията са, че Трипси му е фен и ще го върне. Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 4 hours ago, The Olimpic Hero said: Предположенията са, че Трипси му е фен и ще го върне. И без това трябваше отдавна да е върнат. Дано да е отслабнал доста и с нов образ> Link to comment
ТНЕ DEADMAN Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 На прима виста се сещам за местните джобъри. Особено в WWE това е вече от десетилетия. Някой трябва да изглежда силен, но нямат идеи за него (или искат да "предпазят" целия ростър) и му пускат да размаже за около минута местен джобър. А още по-тъпото и най-често правено е когато "пушваният" е някакъв нацепен огромен изрод, а местният джобър е някой като Джеймс Елсуърт... А пък най-тъпото е, когато това се прави няколко шоута подред. [img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img] Link to comment
JohnnyWrestling Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 On 8/11/2022 at 7:39 PM, ShiningWizard said: Кечът, като всяка форма на изкуство, си има клишета и дразнещи неща, които се повтарят и потретват, защото липсва креативност у кечиста или буукъра. Вероятно сте ги виждали - rest holds по време на на мачове, блейдването в AEW и разбира се най-омразните ми - свръхестествените гимики тип Тейкър, на които вече им изтече срока за годност, ама хората пак им се кефят (съжалявам, прекалено goofy за мен). Като че ли само Гробито може да го прави гледаемо в наши дни. Та, вас какво намирате за НАЙ-ДРАЗНЕЩО в кеча, което се използва прекалено много Ридъл... Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.