Jump to content

AEW Dynamite - 10 август 2022


neshev

Recommended Posts

The champ is back.

 

В шоуто имаше и друг голям момент - дебютът Parker Boudreaux в главното AEW шоу~!

hJQ3a3F.jpg

Link to comment

Ибахти pop-а чуек!

 

Адски силен Dynamite!

Враждата между Brody King & Darby беше супер готина, всичките мачове/сегменти бяха интересни, този мач беше черешката на тортата, повече от добре. Време е да вкараме и Miro в уравнението, предполагам ще е някакъв gimmick мач на All Out - Sting, Darby & Miro vs The House of Black.

 

Яд ме е, че царуването на Lucha Bros беше нещастно прекратено заради контузията на Rey Fenix, правят шоу всеки път.

 

В Trios турнира странно липсват няколко от фракциите, иначе както вече съм казвал - радвам се, че ще има такива титли. Единствено щеше да е много по-мазнярско и heel-ско, Hangman Page да се беше навил за отбор със Сърнетата, но Омега да го пребие на рампата и да влезе вместо него, жалко че не са го обмислили като вариант.

 

ME неочаквано за мен се получи много добре, имаше динамика и дори за момент си помислих, че Джерико може да открадне победета. Иначе няма какво да се каже - pop-ът за Пънк беше огромен и се вижда, че той Е звездата. Надявам се, обаче да видим леко по-различна негова версия след контузията.

Link to comment

Последните няколко епизода ги пропуснах, но тоя нямаше как да го изтърва :D . Имаше много добри неща в него.

Дарби и Броуди имат страхотна химия помежду си и откриващият мач беше екстра. За Free TV си е повече от добър. Същото може да се каже и за мача на Lucha Brothers  с Андраде и Rush - Dynamite, макар и седмично шоу, винаги доставя силни мачове, за които си струва да се гледа. Ясно е, че с приоритет е развитието на историите, но трябва и малко от малко да има качествен кеч, не може само рандом срещи, които завършват с намеси или разни подобни. 

 

Имаше и добри сегменти, като мидкард враждите се развиват приятно. Джънгъл Бой и Крисчън е много качествен фюд и дано завърши с хубав гимик мач между двамата. Динозаварът трябваше да остане хийл, но и така е ОК.

 

Jade все повече ме кефи, вече е 36-0. Дано да и направят нещо грандиозно за 49-1  :D 

МЕ беше с голям заряд, но на мен лично не ми се получи много, не знам защо. Тая работа, дето Мокс се бие нон-стоп, не стана толкова добре, колкото звучи на хартия. 

 

Пънк се върна и лично аз се надявам да се завъртят покрай него и нещата с MJF. Видя се, че двамата имат химия помежду си и ако враждата им продължи, ще е класика. 

 

Link to comment
The-Resident-Ev!L

Така и така не намериха нови ходове за Dean Ambrose-Jon Moxley....

Иначе приятно шоу се получи.

Разликата WWE-AEW е голяма предвид, колко голям фен съм на WWF-WWE....

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...