Jump to content

AEW Dynamite - 10 август 2022


neshev

Recommended Posts

Ибахти pop-а чуек!

 

Адски силен Dynamite!

Враждата между Brody King & Darby беше супер готина, всичките мачове/сегменти бяха интересни, този мач беше черешката на тортата, повече от добре. Време е да вкараме и Miro в уравнението, предполагам ще е някакъв gimmick мач на All Out - Sting, Darby & Miro vs The House of Black.

 

Яд ме е, че царуването на Lucha Bros беше нещастно прекратено заради контузията на Rey Fenix, правят шоу всеки път.

 

В Trios турнира странно липсват няколко от фракциите, иначе както вече съм казвал - радвам се, че ще има такива титли. Единствено щеше да е много по-мазнярско и heel-ско, Hangman Page да се беше навил за отбор със Сърнетата, но Омега да го пребие на рампата и да влезе вместо него, жалко че не са го обмислили като вариант.

 

ME неочаквано за мен се получи много добре, имаше динамика и дори за момент си помислих, че Джерико може да открадне победета. Иначе няма какво да се каже - pop-ът за Пънк беше огромен и се вижда, че той Е звездата. Надявам се, обаче да видим леко по-различна негова версия след контузията.

  • Upvote 2
Link to comment

Последните няколко епизода ги пропуснах, но тоя нямаше как да го изтърва :D . Имаше много добри неща в него.

Дарби и Броуди имат страхотна химия помежду си и откриващият мач беше екстра. За Free TV си е повече от добър. Същото може да се каже и за мача на Lucha Brothers  с Андраде и Rush - Dynamite, макар и седмично шоу, винаги доставя силни мачове, за които си струва да се гледа. Ясно е, че с приоритет е развитието на историите, но трябва и малко от малко да има качествен кеч, не може само рандом срещи, които завършват с намеси или разни подобни. 

 

Имаше и добри сегменти, като мидкард враждите се развиват приятно. Джънгъл Бой и Крисчън е много качествен фюд и дано завърши с хубав гимик мач между двамата. Динозаварът трябваше да остане хийл, но и така е ОК.

 

Jade все повече ме кефи, вече е 36-0. Дано да и направят нещо грандиозно за 49-1  :D 

МЕ беше с голям заряд, но на мен лично не ми се получи много, не знам защо. Тая работа, дето Мокс се бие нон-стоп, не стана толкова добре, колкото звучи на хартия. 

 

Пънк се върна и лично аз се надявам да се завъртят покрай него и нещата с MJF. Видя се, че двамата имат химия помежду си и ако враждата им продължи, ще е класика. 

  • Upvote 1

 

Link to comment
The-Resident-Ev!L

Така и така не намериха нови ходове за Dean Ambrose-Jon Moxley....

Иначе приятно шоу се получи.

Разликата WWE-AEW е голяма предвид, колко голям фен съм на WWF-WWE....

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...