Jump to content

AEW Dynamite - 3 август 2022


neshev

Recommended Posts

Дано Тонкича успее да уреди tv сделката за ROH час по-скоро, че бая титли станаха...

 

Изобщо не съм фен на идеята за trios титлите. В NJPW работи, но там от години са разделени на стейбъли, нямат толкова силно изявено седмично шоу и не е чак такъв проблем. Сега вместо да гледаме FTR/YB III, кур. UE и The Elite можеха да си враждуват и без въпросните титли.

 

Царуването на Moxley до момента е доста безлично. Идеята за fighting champ ми харесва, но няма как да ме накара да ми пука за него, след като спамиш random мачове всяка седмица. Фен съм му, първият reign и до момента ми е един от по-любимите, така че проблема не е в него. Трябва си история, голяма история. Следващата седмица предполагам ще видим завръщане, дали ще е Punk или Omega все тая, но All Out наближава, а все още няма голяма история която да продаде PPV-то. 

 

Мощно палец нагоре за Ricky Starks и Ethan Page. Около такива хора трябва да бъде градена компанията. Starks май ще заеме ролята на Allin като топ underdog babyface, а Ethan Page от към визия, промо и харизма си е просто пълен пакет. 

 

Извод - минаха близо 3 месеца от промото на MJF, а все още няма история която да се доближи като ниво на интерес. Не знам дали е целян ефект или контузията на Punk прееба нещата, но Зетя изглежда надъхан и битката този път няма да е лесна. 

Link to comment

Аз пък съм надъхан за trios титлите, имат бая стейбъли, които да правят готини вражди, като естествено ще се почне с Undisputed Era vs The Elite. Не разбирам защо не се появи Kenny Omega и той да спаси 'сърнетата', със сигурност щеше да има голямо избухване. Това значи, че или не е готов или 'каубоя' ще бъде прецакан съвсем скоро отново и ще го пратят при джабронитата от Dark Order.

 

Dumpster match-а беше супер, а The Acclaimed спокойно могат да се насочат към титлите съвсем скоро.

 

Matt Hardy, моля те - пенсионирай се по-бързо. За сметка на това Крисчън е в интересна вражда и очаквам да се смажат от бой с Маугли.

AEW обаче изпускат моментите за нещата - първо, всички забравиха за MJF, сега и Wardlow беше насъбрал доста инерция, а се появява в random вражда. С FTR пък изпуснаха момента за титлите. Надявам се другата седмица да се случи нещо по-интересно около световната титла. Я Пънкаря, я Кени Омега, я Джерико да измъкне победата.

Battle of the belts 3 - едва днес разбрах, че въобще ще има такъв ивент, който е напълно ненужен. Той Rampage е ненужен при сегашното му буукване, какво остава за този уж special. А и познайте какво, веднага след него, другата сряда - пак SPECIAL.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...