The Olimpic Hero Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Знам, че има подобна тема, но видях, че е доста стара и искам да пусна актуална. Онзи ден направих грешката да си поръчам от някакво място във Варна - голяма грешка. То ясно, че са ударили просто една щампа, но да се бяха постарали една идея повече. Струваше 22 лева, но тотал щета, кройката е ужасна, раздърпано стои, а аз обичам такива, които са сравнително прилепнали към тялото. Искам да си поръчам 2-3 тениски, които харесвам. Никога примерно не бих си поръчал с лика на кечист, но примерно някоя catchphrase, готин дизайн, абе има си добри, които бих носил. Ето два примера за тениски, които харесвам. Сравнително изчистени модели, няма някакви големи шарении по тях, не са кичозни. Защото е факт, че много от кеч тениските са си кичозни. Та въпросът ми е някой поръчвал ли е от wwe.com, за колко време идват, как стоят и т.н.? Може да препоръчате и други места, откъдето мога да поръчам. HEIDENREICH and baikiro 2 Quote Link to comment
kabakov Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 От wwe.com досавката ти идва по-скъпа от тениската. Последно като гледах излизаше една тениска с доставката около 100 лв.. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 4 minutes ago, kabakov said: От wwe.com досавката ти идва по-скъпа от тениската. Последно като гледах излизаше една тениска с доставката около 100 лв.. Да, това го знам за цената. Но откъде мога да разпозная по интернет магазините, че няма да ми донесат поредната ужасна кройка. Затова съм пуснал темата - за съвети. Quote Link to comment
baikiro Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Дай снимка на тениската, която си поръчал да се посмеем колко си се минал. А по темата - никога не съм си купувал и никога не бих. Suffer-H 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Suffer-H Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Не! И да си поръчам кеч тениска, ще ме е срам да я нося, така че няма смисъл. baikiro 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 1 minute ago, baikiro said: Дай снимка на тениската, която си поръчал да се посмеем колко си се минал. А по темата - никога не съм си купувал и никога не бих. Киро, трол такъв. Ще ти еба номерата аз на теб! Писна ми от тролните ти! 1 minute ago, Suffer-H said: Не! И да си поръчам кеч тениска, ще ме е срам да я нося, така че няма смисъл. Аз примерно не бих носил някаква с лика на кечист, прекалено шарена/детска - тип тези на John Cena, но в същото време си има и много добри кеч тениски, които изглеждат cool. baikiro and Suffer-H 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Не троля бе...наистина ми е интересно каква си поръчал, а и ти самият каза, че си се прекарал. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 Подарявам я. Някой ако я иска ще му я изпратя. На мен ми е прекалено широка, а уж е L. baikiro 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 32 minutes ago, The Olimpic Hero said: Киро, трол такъв. Ще ти еба номерата аз на теб! Писна ми от тролните ти! Не си първия Quote Link to comment
jobber91 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 (edited) 50 minutes ago, The Olimpic Hero said: Да, това го знам за цената. Но откъде мога да разпозная по интернет магазините, че няма да ми донесат поредната ужасна кройка. Затова съм пуснал темата - за съвети. И от wwe shop не може да си сигурен, че няма да получиш някой боклук. Преди години си бях поръчал тениска на Kevin Nash, която след 3-4 месеца ставаше само за бърсане на прах. За сравнение - имам няколко евтини хокейни тениски, продаващи се в walmart за по 15 долара, но дори след няколко стотин (буквално!) изпирания - нито цвета, нито формата са се променили, щампите също са както на новите тениски. Материала е важен -да е 100% памук. Сега, не казвам че задължително от wwe ще получиш боклук, но имай едно на ум А самата доставка от wwe shop може да отнеме повече от месец, за цената даже ни ми се мисли 😀 Edited July 21, 2022 by jobber91 The Olimpic Hero 1 Quote Link to comment
BiZkiT Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Преди няколко седмици бях се надъхал да си взема 2-3 тениски на Ледения като ги препратя към приятел в UK (така доставката е МИЖАВА), но се отказах, защото щампите са ужасни като дизайн, така и като изпълнение. Иначе има нямаление в момента в магазина. Иначе - какво ви боли дали сте с кеч тениска навън или не, така или иначе сме балъци, никой не го ебе как изглеждате Rock 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 От 2-3 години не съм поръчвал, но ще опиша моя опит. Вече не съм лапе , все пак. През Euroshop-а съм ги пренасочвал към тия български сайтове за доставки от Англия. Доколкото знам, сега Еврошопа вече прави директни поръчки към БГ. Някои щампи са доста издръжливи, а другите - насират се след 3 месеца употреба. Мен ми е чудно как тениската на джобера Ензо Аморе още не се е прецакала, предвид факта, че я имам от уволнението му в Дъба. Като уволнят някой, продуктите му падат със смешна цена, btw. Лично мнение, но по-добре човек да си освежи гардероба вместо да си го пълни с щамповани тениски. Quote Link to comment
kabakov Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Колкото и смешно да звучи, аз дадох за щамповане (не на кеч тематика) тениски на щанда в МОЛ Галерия в Бургас и вече 4-5-та година щампите не са мръднали и то след доооста пранета. Обаче последно като ходих го бяха махнали, явно и тях ковид-кризата ги е ударила. Quote Link to comment
itzo1994 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Имам една от WWE Shop (баш BITW), имам и няколко от вече неработещ китайски магазин в Aliexpress. Даже и един суичър имам от китайците. Всичките са с безупречно качество, топ щампи и нормални размери. Спрях да ги нося преди 1-2 години обаче, защото пораснах (на години). Quote Link to comment
Mmx Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 On 7/21/2022 at 3:52 PM, kabakov said: Колкото и смешно да звучи, аз дадох за щамповане (не на кеч тематика) тениски на щанда в МОЛ Галерия в Бургас и вече 4-5-та година щампите не са мръднали и то след доооста пранета. Обаче последно като ходих го бяха махнали, явно и тях ковид-кризата ги е ударила. И аз съм взимал от тях, бяха добри. Изненадан съм, че вече не работи. krriiissss 1 Quote Link to comment
Recommended Posts