Jump to content

AEW Dynamite - 13 юли 2022


neshev

Recommended Posts

Дъртият се чуди как да дойде в НАЙ-ВЕЛИКАТА КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ, ПОЗНАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДНЕС. 😎 Естествено, гледа да се заяде с топ звездата Джерико, знае, че само това му е шансът. 

 

Шон Майкълс може само да му поиска автограф на Джерико. 😎

Edited by gboy

 

Link to comment

Никой не очакваше Swerve и Lee да вземат титлите, по-скоро YB да дропнат, но всъщност в това има някаква логика - титлите първоначално трябваше да отидат в Hardy Boyz и реално сърнетата взеха мястото им. Някакси обаче е тъпо това да е най-добрият отбор и да загубят титлите без една читава защита.

Минус от мен и то по-скоро, защото отново Тонката показва, че в извънредна ситуация като тази (Харди е пиян/сменят титли и т.н.) не се адаптира към ситуацията, а го прави по същия начин. Хардитата трябваше да имат своя супер момент, да вземат титлите, след което да са transitional champs. Да, но с Бъксовете е бедно да го направиш, особено когато зад ъгъла можеш да направиш вечна класика като Young Bucks vs FTR на All Out.

Swerve & Lee са ми скучни и още от сега е ясно, че единия ще търне на другия, когато загубят титлите.

Link to comment

Направо ме тагнете като се появи МДЖФ, писна ми да проверявам тези теми, а на всичкото отгоре да ми се трият постовете. Тролът @gboy спами от месеци някакви простотии за НАЙ–ВЕЛИКАТА ФЕДЕРАЦИЯ и не го пипат с пръст... 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Епа супер си беше шоуто.

Моксли и японеца направиха не лош мач,особено за стандартите на първия,който винаги поне според мен прави по-скоро лоши мачове.

Джерико продължава да е пълен бог на микрофона и дори и на 50 години вкарва младите д джоба си.Този човек като се пенсионира индустрията  ще загуби много голяма част от блясака си.

Същото важи и за Крисчън Кейдж,който след хийл търна си продължава да цепи мрака.Браян Пилмън се надявам да почне да получава по-сериозна роля,защото аз поне виждам добър фейс потенциал в него,макар и да си личи,че все още е зелен.

Бат Клаудио му личи,че е зверски надъхан и  даже успя да инесе дърваря Хейгър до много добър мач.

От главният мач очаквах повече,ама ми бе просто ок.Тъпо ми е,че ще пушват дебелака Кийт Ли, дори и в таг тийм дивизията

  • Upvote 3
Link to comment

Много силно шоу, макар доста от нещата да са си чист филър.

 

Мачът на Касиди и Уордлоу беше много по-забавен отколкото очаквах. Нямаше никакъв кеч, ясно е, че беше 90% комедиен, но се получи забавно. Касиди е наистина олд скуул и пича прави много яки неща, като за low-card атракция. Само да не го бутат нагоре, голям съм му фен. 

 

Промото на Джерико - велико, дори за неговите стандарти. 

 

КК на ниво и се радвам, че дават на ДинозавърО да прави скуошове. Така се гради монстър хийл, а не с равностойни мачове :cool:

 

МЕ беше уникално як мач като за free tv. Обаче не съм никак щастлив от факта, че Бъксовете бяха транзитен шампион и не направиха и една защита. Това е абсолютна глупост. Ясно е, че в момента двата топ отбора в света са те и FTR. Мачът между тях беше велик тая година, ясно е че чакаме третия сблъсък и да е нещо грандиозно. Не виждам причина титлите да се разнасят от сульо и пульо, когато тия двата отбора са в компанията. 

Иначе Суърв и Дундьото са симпатяги, но към момента не са те лицата на отборната дивизия и не виждам защо ще носят поясите. 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...