Jump to content

AEW Dynamite - 13 юли 2022


neshev

Recommended Posts

Дъртият се чуди как да дойде в НАЙ-ВЕЛИКАТА КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ, ПОЗНАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДНЕС. 😎 Естествено, гледа да се заяде с топ звездата Джерико, знае, че само това му е шансът. 

 

Шон Майкълс може само да му поиска автограф на Джерико. 😎

 

Link to comment

Никой не очакваше Swerve и Lee да вземат титлите, по-скоро YB да дропнат, но всъщност в това има някаква логика - титлите първоначално трябваше да отидат в Hardy Boyz и реално сърнетата взеха мястото им. Някакси обаче е тъпо това да е най-добрият отбор и да загубят титлите без една читава защита.

Минус от мен и то по-скоро, защото отново Тонката показва, че в извънредна ситуация като тази (Харди е пиян/сменят титли и т.н.) не се адаптира към ситуацията, а го прави по същия начин. Хардитата трябваше да имат своя супер момент, да вземат титлите, след което да са transitional champs. Да, но с Бъксовете е бедно да го направиш, особено когато зад ъгъла можеш да направиш вечна класика като Young Bucks vs FTR на All Out.

Swerve & Lee са ми скучни и още от сега е ясно, че единия ще търне на другия, когато загубят титлите.

Link to comment

Направо ме тагнете като се появи МДЖФ, писна ми да проверявам тези теми, а на всичкото отгоре да ми се трият постовете. Тролът @gboy спами от месеци някакви простотии за НАЙ–ВЕЛИКАТА ФЕДЕРАЦИЯ и не го пипат с пръст... 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Епа супер си беше шоуто.

Моксли и японеца направиха не лош мач,особено за стандартите на първия,който винаги поне според мен прави по-скоро лоши мачове.

Джерико продължава да е пълен бог на микрофона и дори и на 50 години вкарва младите д джоба си.Този човек като се пенсионира индустрията  ще загуби много голяма част от блясака си.

Същото важи и за Крисчън Кейдж,който след хийл търна си продължава да цепи мрака.Браян Пилмън се надявам да почне да получава по-сериозна роля,защото аз поне виждам добър фейс потенциал в него,макар и да си личи,че все още е зелен.

Бат Клаудио му личи,че е зверски надъхан и  даже успя да инесе дърваря Хейгър до много добър мач.

От главният мач очаквах повече,ама ми бе просто ок.Тъпо ми е,че ще пушват дебелака Кийт Ли, дори и в таг тийм дивизията

Link to comment

Много силно шоу, макар доста от нещата да са си чист филър.

 

Мачът на Касиди и Уордлоу беше много по-забавен отколкото очаквах. Нямаше никакъв кеч, ясно е, че беше 90% комедиен, но се получи забавно. Касиди е наистина олд скуул и пича прави много яки неща, като за low-card атракция. Само да не го бутат нагоре, голям съм му фен. 

 

Промото на Джерико - велико, дори за неговите стандарти. 

 

КК на ниво и се радвам, че дават на ДинозавърО да прави скуошове. Така се гради монстър хийл, а не с равностойни мачове :cool:

 

МЕ беше уникално як мач като за free tv. Обаче не съм никак щастлив от факта, че Бъксовете бяха транзитен шампион и не направиха и една защита. Това е абсолютна глупост. Ясно е, че в момента двата топ отбора в света са те и FTR. Мачът между тях беше велик тая година, ясно е че чакаме третия сблъсък и да е нещо грандиозно. Не виждам причина титлите да се разнасят от сульо и пульо, когато тия двата отбора са в компанията. 

Иначе Суърв и Дундьото са симпатяги, но към момента не са те лицата на отборната дивизия и не виждам защо ще носят поясите. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...