Jump to content

WWE SummerSlam - 30 юли 2022


Recommended Posts

THE ENEMY

FQT48oVUcBEsXw6?format=jpg&name=900x900

 

Brands: Raw, SmackDown

Date: July 30, 2022

City: Nashville, Tennessee

Venue: Nissan Stadium

 

MATCH CARD:

 

Last Man Standing match for the Undisputed WWE Universal Championship

Roman Reigns (c) vs. Brock Lesnar

20220727_SSlam_Match_RomanBrock_Sponsors

 

Singles match for the WWE United States Championship

Bobby Lashley (c) vs. Theory

20220708_SSlam_Match_LashleyTheory_FC_Da

 

Singles match for the WWE SmackDown Women's Championship

Liv Morgan (c) vs. Ronda Rousey

20220726_SSlam_Match_LivRonda_FC_date--6

 

Singles match

Pat McAfee vs. Happy Corbin

20220708_SSlam_Match_McAfeeCorbin_FC_Dat

 

Tag team match for the Undisputed WWE Tag Team Championship

(Jeff Jarrett will serve as the special guest referee)

The Usos (c) vs. The Street Profits 

20220726_SSlam_Match_UsosStreetProfits_F

 

Singles match for the WWE Raw Women's Championship

Bianca Belair (c) vs. Becky Lynch

20220726_SSlam_Match_BiancaBecky_FC_Satu

 

Singles match

Logan Paul vs. The Miz

20220726_SSlam_Match_PaulMiz_FC_date--e8

 

No Disqualification tag team match

The Mysterios vs. The Judgment Day 

20220725_SSlam_Match_MysterioJudgementDa

Link to comment
ShiningWizard

Благодарим на Венсан Кенеди Макмен за това, че бооква този дреам мач между ЗВЯРА Брок Леснар и ГЛАВАТА НА МАСАТА, ГОЛЯМОТО КУЧИ Роман Рейнс! Внимавай, Рейнс, когато Звяра да си махне ръкавиците СТАВА СТРАШНО!1!1!

Link to comment

Тук се очакваше и Cena да има някаква поява, но явно покрай изцепките на Вини, са му подшушнали да се дистанцира от WWE на този момент. Предполагам и със Скалата е нещо подобно. 

Link to comment
HEIDENREICH

На фона на миналата година по-слаб кард, нищо не ми привлича вниманието. 

 

Абе ще се гледа, но Рейнс-Ортън звучеше по-добре за мен. Не че Ортън имаше и той шанс за победи и не са го викали да мейн ивентва Sumer Slam сума ти пъти, но този мач щеше да е по- интересен като билдъп поне.

 

При контузлията на  Ортън по-скоро бих рискувал с Ридъл и мисля че това което гледахме на СД , щеше да е съвсем приличен МЕ.

 

Лашли точно срещу Тиъри не ми се гледа, исках да го видя пак срещу Леснър, срещу Шеймъс , срещу Брон... нещо такова.

 

От тези мачове Ронда срещу Лив ми е най-интересно.

 

Сигурно Усотата и Неграта ще доставят, но и този мач няма интрига. 

 

Корбин ми е писнал на кура и не ми се гледа с който и да е.  :( 

  • Upvote 3

 

Link to comment
  • 2 weeks later...
Chicky Ricky
On 7/9/2022 at 7:28 PM, ShiningWizard said:

Благодарим на Венсан Кенеди Макмен за това, че бооква този дреам мач между ЗВЯРА Брок Леснар и ГЛАВАТА НА МАСАТА, ГОЛЯМОТО КУЧИ Роман Рейнс! Внимавай, Рейнс, когато Звяра да си махне ръкавиците СТАВА СТРАШНО!1!1!

Да внимава Брок, че да не яде и той като Барона кучешка храна. 😉

  • Upvote 2
Link to comment

WWE извадиха Riddle срещу Rollins от картата заради kayfabe контузия на Riddle.

 

Rollins с интересна реакция:

 

 

Link to comment
johncena2

Сет Ролинс и Джони Гаргано на турнира!

Edited by johncena2
  • Sad 1
Link to comment

Добра карта са събрали. 

 

Lashley, дори на тези години, продължава да е животно и да прави най-добрите неща в кариерата си. Беше грешка, че го разделиха с MVP и ще бъде интересно дали ще се откажат от Omos занапред. Theory е човекът и с всяка седмица се подобрява. Тук важното е къде ще го сложат в картата. Ако е в откриващите мачове, има вероятност Theory да кешира. Засега мисля, че си играе ролята добре. Всъщност, има доста добра история, която могат да разкажат. Theory още се лигави доста и се е самозабравил съвсем. Ако загуби куфара, това може да е нещото, което да го отрезви и да вкара самият му персонаж на следващото ниво. Вярвам, че ще вземат най-доброто решение възможно. Личи си, че компанията е зад него.

 

Logan Paul като face не струва. За мен е е натурален heel и трябва да го представят в тази светлина. WWE обичат да третират известните личности добре и очаквам да вземе победата тук. The Miz на този етап в кариерата си ще играе ролята на изтривалка, но за мен все още го има от към промота и образ. Донякъде заслужава повече, но няма как да виня WWE, че го използват по този начин. Много малко са хората, които въпреки всички загуби, могат да изнасят подобни вражди.

 

The Judgement Day са ми тотална скука. Balor няма харизмата да е лидер на подобен stable и дръпнаха яко назад. Време е Dominik да се обърне срещу Rey. Почна силно, но последната година по-скоро регресира.

 

Женските мачове не са лоши. За мен големият им мач е Ronda срещу Becky и очаквам това да е един от ME-ите на следващите WM. За целта, Becky трябва да обърне face, защото като heel ми изглежда нелепа, а Ronda трябва да обърне heel. Bianca запазва, предполагам и Liv запазва, с опция Ronda да спечели с измама. 

 

Street Profits е време да вземат отборните титли, вероятно вкарването на Jarrett като гост-рефер е с цел най-накрая да им дадат този момент, с победа над един от най-доминантните отбори последното десетилетие. 

 

Pat McAfee срещу Corbin ще е интересен мач. McAfee разбира бизнеса и знае какво да направи. Може би най-добрият им кадър от много време насам. Като коментатор вкарва доста енергия и с Michael Cole имат изненадваща химия. Като кечист е много добър на микрофона и на ринга показва завидни неща. Corbin е един от най-подценените кечисти и се надявам най-накрая да го третират като звезда. Тук отново политиканството го прецака, защото имаше доста силен период, в който спечели MitB, но точно тогава се провини и Cena му даде урок. Тук очаквам McAfee да победи, а Corbin да зарежи комедийните елементи и да го засилят. 

 

Rollins очаквам да има поява и потенциално има интересни опции, ако предпочетат да направи мач тук.

 

По принцип съм надъхан за Lesnar и Reigns, но последно време не им се получават мачовете. Може би тук, когато Vince е далеч и не трябва да осъществяват неговата визия, ще могат да направят нещо по-интересно. Самата стипулация дава поле за интересни неща и вече зависи до каква степен Lesnar е навит да рискува с големи моменти. И отделно, който и да победи, могат да предпазят другия. Reigns очаквам да запази тук и да се надяваме, че двамата ще си дадат почивка за поне 1-2 години. И Reigns срещу Drew в Уелс. Тук вече ще е интересно и предполагаемото оттегляне на Vince отваря доста въпросителни. Защото, Triple H е видим поддръжник на Drew и има възможност да му дадат титлата на негова територия.

 

Ще видим какво ще направят. Ако ще има промяна, тя ще дойде бавно и предполагам големите промени ще се случат октомври, когато започва телевизионния сезон. Triple H знаеше как да прави добри PPV-та, на практика той изгради TakeOver системата и пълнеше 10 хилядни зали без проблем, с доста по-слаб roster, тъй че очаквам тук нещата да са изчистени от към booking и да се остави повече свобода на кечистите. 

Link to comment
Mariyan01

Някой има ли информация защо го правят толкова рано, а не както винаги в средата или края на август? 

 

Аз днес разбрах, че е тази седмица.

Link to comment
HEIDENREICH
41 minutes ago, Mariyan01 said:

Някой има ли информация защо го правят толкова рано, а не както винаги в средата или края на август? 

 

Аз днес разбрах, че е тази седмица.

Ба ли им мамата откачена.

 

Абе ще се гледа, не съм изпускал издание от 30 години сигурно, друг е въпроса че няма някой мач дето да ми се гледа кой знае колко. Все пак на стадион .. ааа ууу .. може пък добре да се получи и да утрепя няколко часа следобед.

  • Upvote 2

 

Link to comment
4 hours ago, Mariyan01 said:

Някой има ли информация защо го правят толкова рано, а не както винаги в средата или края на август? 

 

Аз днес разбрах, че е тази седмица.

 

Защото в началото на септември ще се проведе Clash at the Castle, първото им голямо шоу във Великобритания от почти 20 години насам. Затова ще го третират като пълноправно PPV и искат да оставят месец build между него и SummerSlam. :beer:

  • Upvote 2
  • Thanks 1
Link to comment
old school

Те такъв Main Event Roman Reigns vs. Brock Lesnar никога не сме гледали досега :lol: . Е, ако не друго поне стипулацията на мача Làst Man Standing ще е нещо ново в поредният сблъсък между Голямото куче и Дзвера. Тя предполага двамата да си хвърлят един много здрав побой, което пък ще отвори добра възможност за дебнещият зад кулисите с куфарчето Theory :ph34r: . Въпреки че вероятността да гледаме мач между него и Drew на шоуто във Великобритания за Световната титла е малко вероятно, не изключвам напълно възможността да видим успешен cash-in тази вечер на предстоящият SummerSlam. И все пак, като че ли най-логичното ще бъде Рейнс да запази титлата срещу Леснър след брутален въргал и вече на турнира в Уелс царуването му да бъде прекратено от Дрю!

 

Edited by old school

                                   701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

 

                                           

Link to comment
41 minutes ago, Mariyan01 said:

Само аз ли повърнах?

  Hide contents

FB_IMG_1659244664667.thumb.jpg.3412b8b904bc9d4a413f433001df0ca2.jpgkc-kid-rock-wwe-plat.thumb.jpg.48fcc6a88699267525abf3cf6f236b25.jpg

 

 

А като се замисли човек, че навремето ебеше това:

 

06f6d87c62840534d9ab095416ef1f9a.jpg

 

:( :(

Гост

Junior потребител

Потребител

Супер потребител

V.I.P

Модератор

Администратор

Директор

Link to comment

Култов ME. Броко на ТРАКТОР. :lol: Само WWE могат да правят подобно шоу. Мачът им този път беше на ниво. Двамата се раздадоха, но MVP-то на вечерта беше ТРАКТОРЪТ, с който Brock изора ринга. :D Това ще се помни дълго време. Много добре го изиграха, имаше близки моменти, двамата се сцепиха от bump-ове, Theory за малко не кешира, но в крайна сметка, ГОЛЯМОТО КУЧЕ НА СПОРТНАТА ЗАБАВА отново е шампион. Двамата показаха защо са на върха. Не знам какви ще са отношенията между Brock и WWE занапред, но трябва да направят всичко възможно за да го държат в компанията. Финалният кадър, в който Reigns, Uso-тата и Heyman едва си седяха на краката, беше епичен. 

 

Logan Paul е нереален талант. Пичът има два мача, но изглежда като пълноправен кечист и излъчва доста харизма. ОК, физически видимо го може, но има и чисто тънки моменти, в които го играе като ветеран и интеракциите му с публиката са на ниво. Който го е тренирал трябва да бъде позлатен. The Miz също беше отличен и направи всичко по възможностите си да преведе Logan Paul през мача. Имат нещо специално с него и с нетърпение очаквам следващите му прояви.

 

Entrance-ът на Edge беше доста ефектен. Мачът преди това не беше нищо особено и като цяло появата на Edge беше единственото интересно нещо.

 

Becky и Bianca направиха стабилен откриващ мач, но най-интересното беше в края, където видяхме завръщане на Bayley, плюс такова на Dakota Kai и повикване на Io Shirai (вече IYO SKY). Това си беше класически Triple H момент, но не трябва да прави грешката да си мисли, че няма нужда да представя Dakota Kai и IYO SKY на публиката, само защото хората, които следят NXT, ги знаят. Очакван face turn на Becky Lynch. Справяше се в ролята, но за мен тя е много по-добра като face и беше странно, че се завърна като heel. Предполагам е било нейно решение, за да не се изтърка, но все пак. Очаквам женските отборни титли да се завърнат и Triple H да обръща повече внимание на женската дивизия. На WWE последните години има две неща, които ги отличават. Това са големите моменти и спектакъл, и женската дивизия, която е ненадмината. А в това шоу се наблегна силно на двата елемента.

 

Ronda срещу Liv напомни на Puder срещу Kurt Angle. :lol: Но в случая не виждам как помогна на Liv Morgan, след като я видяхме как се предава като кучка. Ronda, както се очакваше, ще обърне heel съвсем скоро, но с оглед това, което се случи, Liv Morgan трябва да я победи сравнително чисто поне веднъж.

 

Останалите мачове бяха по-скоро разочароващи. Изненадам съм, че Uso-тата продължават да са шампион. Theory и Bobby Lashley получиха доста малко време и Theory отново беше смазан. Lashley с този entrance изглеждаше внушително. McAfee срещу Corbin беше ОК.

 

Все пак PPV-то беше добро, със силни моменти и добри завръщания. Мисля си, че достойно осъществиха визията на Винс. Атмосферата беше отлична, коментарът беше доста надъхващ. Michael Cole е като освободен, раздава се яко и липсата на Винс в ухото му, видимо го прави да звучи доста по-надъхващо. Clash at the Castle се очертава добре с Reigns срещу Drew и Rollins срещу Riddle. Спортно забавляваха ме. 

Link to comment
baikiro
1 hour ago, nWoHulkster said:

Triple H ерата започва силно. 😎

 

 

 

Сега като Винс го "няма" вече пак почна да гледаш WWE, а? :D

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
Just a fan

Еби му мамата, Логан е по-добър кечист в сравнение с 90% от утайките в тая компания. Да живее селебрити ерата.

Link to comment
nWoHulkster
43 minutes ago, baikiro said:

Сега като Винс го "няма" вече пак почна да гледаш WWE, а? :D

 

Как стигна до това заключение от един 50-секунден клип?

 

 

Link to comment
baikiro
9 minutes ago, nWoHulkster said:

 

Как стигна до това заключение от един 50-секунден клип?

 

 

 

По абсолютно същия начин по който и ти стигна до заключението, че "ерата на Трите Хикса" започвала силно от един 50-секунден клип. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
THE ENEMY

Ако бях на bandwagon-а на промити мозъци от Мелцър и други подобни промоти смаркски медийки, как този турнир "за пачи хуй нямало да става, ама как можело Леснър и Рейнс за пореден път, ма то един интересен мач няма", сега щеше много да ме е срам.:D Нещо повече, то беше очевидно, че това PPV ще бъде добро, че за да имаме още един мач между Роман и Брок, значи са приготвили нещо специално за него, но когато си на bandwagon-а няма как да го видиш. И така с леко нескрито задоволство, като един класически хийл, само ще кажа, I hate to say I told you so.:wank:

 

Bianca Belair vs. Becky Lynch - Помня миналата година какъв дъжд от хейт се изля срещу WWE и Беки Линч за 20 секундния мач на това същото PPV. Като се замисли човек, че именно върху онзи мач тогава построиха перфектна арка на търсещата отмъщение Бианка, която кулминира с нейната голяма победа на WM и циментирането и като една от най-големите звезди на женската дивизия в компанията, само за да може вече и цялата история между двете да бъде завършена подобаващо с един последен мач отново на SummerSlam... Безспорно в long term компанията успя да направи от онзи 20 секунден мач, една голяма и много добра история за толкова дълъг период, която завърши подобаващо и помогна на всички замесени в нея да извлекат максимума. Двете доста се постараха да направят здрав мач, имаше леки моменти които не се получиха съвсем, но бих казал че емоцията, заряда, реакцията на публиката и раздаването на двете кечистки, допринесоха цялостното усещане да бъде за перфектен мач. Много силен момент се получи накрая и с отдаването на уважение от страна на Беки към БелЕр. Завръщането на Бейли беше първата голяма изненада за вечерта, като е много добра идея покрай нея да вкарат Йо Ширай Ийо Скай и Дакота Кай като протежета в някакъв хийл стейбъл. Лично съм по-голям фен на Ширай, мацката особено на ринга е доста талантлива, а и е сладурана. Дакота Кай винаги ми е била една плоска дъска, която в лице прилича на 50 годишна лелка, особено когато е без грим, но квот такова.:D 

Добро фейс обръщане на Беки, дано не се е контузила, че нещо се държеше за дясното рамо и когато поздравяваше Бианка, го направи с лявата ръка, но може и просто да е сел-вала, ще видим.

 

The Miz vs. Logan Paul - Логан Пол е супер атлетичен пич и е изключително какви неща може да прави с тези размери, евала. Леко ги преекспонира движенията и се престарава, но това го отдавам на факта, че е защото е още зелен и с времето само ще става по-добър.

 

Happy Corbin vs. Pat McAfee - Огромен фен съм на цялата вражда между двамата.:D Имат страхотна химия, включително сегментите които имаха, където се ебаваха един с друг, въргалите, личеше си че им е прятно да работят заедно и факта, че двамата са били съквартиранти някога, дава добър отговор на въпроса на какво се дължи това. Няма к'во да се повтарям всеки път като пиша за Пат, че е супер харизматично и кадърно копеле, огромен фен съм му и вече и самия маче беше доста добре. 

 

The Usos vs. The Street Profits - Супер мач като качество, очаквано. Но според мен изпуснаха шанса тук да дадат титлите на Уличните печалби, точно когато като таг тийм са супер оувър, а Усотата макар и да направиха прекрасен рейн с титлите, можеше да създадат някаква история как Роман е разочарован от тях, почват да се карат вътре в Блуудлайн, колкото просто да се създаде някаква интрига, пък после можеше да станат шампиони отново в някакъв етап. В момента единственото логично решение тук ми изглежда Монтез Форд да поеме като сингъл, защото пичът е пълен пакет и след като излизат от картината за отборното злато с Доукинс, най-интересните неща в които могат да го намесят, не смятам че са в отборната вече.

 

Liv Morgan vs. Ronda Rousey - Това честно казано беше доста разочароващ мач. Първо, за порден път Лив Морган изглеждаше като тотален траш, който си запази титлата нечестно, въпреки че цял мач и ритаха задника. А накрая трябваше да ни убедят и че Ронда е хийла, въпреки че беше прецакана жестоко.:D И тогава го казвам като фен на Лив, но и фен на Роузи. За мен обаче тук леко осраха буукинга, добре че Морган е супер харизматично пиче и публиката я боготвори, та може да им се размине тая простотия, поне засега. Но трябва да се стягат и занапред да вкарат малко повече старание при нея, при положение, че идеята е уж тя е една от големите нови бейбифейсове на женската дивизия.

 

Roman Reigns vs. Brock Lesnar - Уникално добър мач и феноменален завършек на PPV-то.:beer: Броко селянина с трактора как изорава ринга, докато Роман е на него и се търкаля като свиня, ще остане завинаги като един от най-големите моменти в историята на кеча, макар че почти всички спотове с тракторчето бяха безценни. К'вото да говорят хейтърите, Леснър е огромен като харизма, особено в този гимик. Донякъде е лимитиран от т'ва, че е парт таймер, но ако някога успеят да го навият да прави 2-3 месеца малко по-редовни появи по шоута, няма да откажа да го гледам отново шампион точно с този гимик, защото потенциала е огромен. Рейнс също е на върха на играта си в момента, двамата разказаха брилятна история която кулминира перфектно

 

Уникално ППВ, евала WWE.:wank:

Link to comment
ShiningWizard

Легнах си и си виках, че няма да е кой знае какво като PPV, лесен скип, но не очаквах така да го обърнат в полза на феновете.

 

Между другото каква беше логиката да създават фалшив хайп за мач на Ролинс, само за да направят някакъв сегмент с Ридъл?

Edited by ShiningWizard
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...