Jump to content

UFC on ESPN "dos Anjos vs. Fiziev" - 9 юли 2022

neshev

Recommended Posts

Доста добър ME. Fiziev отговори на въпросите свързани с кардиото и борбата. Този път UFC избраха перфектната битка и видимо се беше подготвил за 5 рунда. RDA продължава да е елитен дори в напреднала възраст, реално не мисля, че е имал лесна битка през кариерата си и винаги се е пускал в дълбокото, за което заслужава само уважение. Мисля си, че го спряха битката с една идея по-рано, но явно от ъгъла на рефера, последвалият удар на земята е изглеждал прекалено тегав. 

Чакам включването на @gboy за прелимките...

Иначе РДА явно продължава да е на много сериозен зоб. И колко Нурмагомеди има? :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

7 minutes ago, baikiro said:

И колко Нурмагомеди има? :D

Тоя маняк Said не му е роднина, просто споделят една и съща фамилия. :D

Иначе има трима братовчеди дето се бият - Usman, Umar и Abubakar. 

Прелимките тоя път наистина не съм ги гледал :D , но в интерес на истината в мейнкарда повечето бяха хора, дето иначе са си в прелимките. 

Уви, моят човек Джаред Вандераа продължават да го трепят из октагона и вече записа 5-та загуба в UFC. Единствената причина, по която го държат е, че в тежката "няма хора, брато" :dry: . Иначе голям пич изглеждаше и образ, ама за боец явно не става. 

Ricky Turcios с кофти загуба и то в доста скучен мач. Това е пичът, дето спечели TUF и изглеждаше доста добре, обаче явно и той ще трябва да качва левъл за UFC.

Caio Borralho срещу Armen Petrosyan беше много странно да ги видя в ко-МЕ. Явно от UFC им дадоха голяма хапка на двамата, за което съм доволен. Борайо показа, че е нечовек и много се радвам, че поиска мач с ДюПлесис (или както там се произнасяше точно), защото това ще е зверска битка. Дано Динята се съгласи. Много талантливи са и двамата и се надявам, че са бъдещето на UFC.

Рафата отдавна си личи, че е боец за големи мачове, надявам се тая победа да му вдигне акциите. Ако може и да не му дават да говори след срещите, ще е още по-добре, че пичът е меко казано шашавел . :huh: Но е зверски добър, следя го от първите му мачове още и определено ще озори всички от петицата. 

@baikiro - добре ли е като за ПЪЛЕН АНАЛИЗ? 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...