Jump to content

FANTASY FOOTBALL DRAFT - ИЗБОР НА ФУТБОЛИСТИ

baikiro

Recommended Posts

StoneColdFaN

Оферта към @baikiro. Давам ти Митко Бербатов за Христо Стоичков. Мисля, че ще стане добър бартер - българин за българин. :)

4 minutes ago, MJ23 said:

Както каза @Just a fan играта вече става отегчителна, а а тия три дни за "трейдове" става още по - отегчителна.

Ако всеки заяви, че не иска да разменя играчи преди да е минало времето за трейдове, ще преминем към следващата фаза.

Играта нямаше да е отегчителна ако всеки си правеше изборите навреме и нямаше излишни тролни. При малко по-сериозно отношение на играчите щяхме да приключим за седмица и малко.

Аз лично нямам интерес от трейдване. При евентуален нов сезон на фантаси футбол, трябва да измислим по-добър начин да се драфтва, може би чат в който да се организират всички участници да могат да са на линия, за да може за кратко време да приключи целия драфт, като пак има ред и всеки си пише избора и след него следващия. Така и ще се избегне избирането на разни нафталини, най-вече ако те не са познати на избиращия ги.. 

Като гледам няма особен интерес към търгуване, затова ще стесня срока до днес 23:59.

След това ще преминем към двубоите, като ще започнем от ляво надясно според изтеглената схема.

Тая игра е наредена и фиктивна, с очила съм от тука го видех.

Защо не ми беше позволено да си взема 5та полагащи ми се футболистчета.

Са верно бех на черешата и Земята се въртеше от четвъртък до неделя, но това е МАФИЯ.

Август месец е бе деба, алкохолът, курвите и чалгията се леят с нечуван и виждани темпове. 

БОБОЦИ МИХАЙЛОВ трябва бъде свален от власт, заедно с оня азиатец ДАН ТАН бай Бироу пурото. 

Барбукооов

15 minutes ago, BAITO6O said:

Тая игра е наредена и фиктивна, с очила съм от тука го видех.

Защо не ми беше позволено да си взема 5та полагащи ми се футболистчета.

Са верно бех на черешата и Земята се въртеше от четвъртък до неделя, но това е МАФИЯ.

Август месец е бе деба, алкохолът, курвите и чалгията се леят с нечуван и виждани темпове. 

БОБОЦИ МИХАЙЛОВ трябва бъде свален от власт, заедно с оня азиатец ДАН ТАН бай Бироу пурото. 

Барбукооов

Ам Тоше ти имаше пре достатъчно време да ги вземеш петимата ама се напрай на путка. Да си кажем истината.

Също така се налагаше да ровиш в листа с избраните 250 футболисти като прасе да видиш кой е избран и кой не. :D

PC   =>   11 x WWE | 1 x TNA | 5 x Universal | 10 x Tag Team | 1 x MITB

За тези които се чудят какво стана с играта, не, не съм забравил. Очаквам @The Olimpic Hero да ми прати своя състав, за да открием елиминационната фаза. За да не се бавим още, предлагам да изместим сблъсъка на @Rock и @Suffer-H за първи. Очаквам схемите и стартовите състави на двмата на ЛС! :beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...