Jump to content

FANTASY FOOTBALL DRAFT - ИЗБОР НА ФУТБОЛИСТИ

baikiro

Recommended Posts

Just a fan

Поне путянциту Кабаков, което ми взе Меси е последен сега. Вкуса на спермата, която Директивата ме принуди да глътна вече не е толкова силен.

Следващия играч, който избирам е може би най-великия капитан във футбола. За мен е в топ 5 на халфовете като абсолютно нищо не му липсва освен може би умението да си купува здрави шипове на бутонките за да няма подхлъзвания.:(

Невероятен лидер с уникални умения, който дърпаше един велик отбор в доста тежък период със слаби футболисти. Собственоръчно изнася лекция на света как може да надъхаш банда некадърници  да бият и най-страшния съперник. Заради него феновете на Милан още им щипе като сядат и сънуват великия Ливърпул в кошмарите си, като това се вижда и от омразата към Мърсисайдци от пучрибители на BWC, симпатизанти на Милан. Представяте ли си каква травма им е нанесал той и компания, че да мразят повече Ливърпул отколкото Интер или Ювентус, наистина ми става тъжно🥲.

Естествено избирам най-големия капитан:  СТИВЪН ДЖЕРАРД

brayan_lotusrenault

@baikiroВече можем по двама футболиста да избираме, налЕ?

Щото, ако е така, господинът над мен леко се попрееба 😢

Edit:

Забравих, че сме в снейк драфт вече, трийте го тоя комент да не става спам 😂😂😂😂😂😂

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

1 minute ago, brayan_lotusrenault said:

@baikiroВече можем по двама футболиста да избираме, налЕ?

Щото, ако е така, господинът над мен леко се попрееба 😢

Не можете, просто аз ги написах така, защото единият ми е от първото завъртане, а другият от второто. Кабаков също ще може да прави така, защото и той е първи/последен. 

Иначе последните кръгове може да направим да се взимат по двама, ако много се проточи драфта.

@Mariyan01 не редактирай повече постове в които избираш футболисти. Против правилата е. И @Rock е на ход. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

2 minutes ago, baikiro said:

не редактирай повече постове в които избираш футболисти. Против правилата е. И @Rock е на ход. 

Видех една грешка по инерция беше, не насирай.

1 minute ago, Mariyan01 said:

Видех една грешка по инерция беше, не насирай.

Не си редактирал най-голяма си грешка... анти футболистът, който си избрал. :)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Избирам най-великия защитник за всички времена - "Кайзера" Франц Бекенбауер.

PC   =>   11 x WWE | 1 x TNA | 5 x Universal | 10 x Tag Team | 1 x MITB

Само да вмъкна, че с Бобоци решихме да затворим лупхола с играещите треньори, така че няма да имате право да ползвате като треньори вече избрани играчи от вас. Също така в момента в който изберете треньор, моля уточнете, че избирате треньор, защото много футболисти имат и кариери като треньори. Правя това уточнение основно заради ЕНЕМИ, защото съм сигурен, че щеше да се опита да пробута ЗИДАН за играещ треньор. :D

@Bobotsi @baikiro @kabakov @THE ENEMY @Just a fan @The Olimpic Hero @Mariyan01 @neshev @MJ23 @The Big Red Machine @raquishi @Rock @brayan_lotusrenault @StoneColdFaN @Suffer-H @BAITO6O

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Тошето ме е.а яко, но.. След защитата укрепваме халфовата линия с маестрото - Юда.. Избирам Андреа Пирло.

23 minutes ago, MJ23 said:

Тошето ме е.а яко, но.. След защитата укрепваме халфовата линия с маестрото - Юда.. Избирам Андреа Пирло.

4 hours ago, neshev said:

Избирам Андреа Пирло. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Еми обновявайте първия пост, ще е доста по - лесно. Взимам Лука Модрич тогава.

Пичуе, последен ли се избира треньор, или и сега като ми е реда мога да си го избера?

27 minutes ago, raquishi said:

Пичуе, последен ли се избира треньор, или и сега като ми е реда мога да си го избера?

По всяко време може да се избере. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Дефиницията на легенда. Много сърцат играч, но не от онзи тип като Гатузо или Рой Кийн, които могат да бъдат изгонени във всеки момент. Той беше разумен, хладнокръвен и премерен. Истински джентълмен на терена и извън него. Уважаван както от съотборници така и от противници. Играч спечелил всичко във футбола. Играч който е идол на няколко поколения. Защитник, който въпреки ниският си ръст, можеше да се справи с всяка атака...

Избирам един от най-великите капитани в модерния футбол: НЕПОВТОРИМИЯТ КАРЛЕС ПУЙОЛ!!!

@Just a fan Ти си наред!

Прави впечатление, двата отбора с най-много избрани играчи засега са Милан и Барселона. А и Бай Тошо е фалшив фен на Челси...признай си, че си миланист, Тошак! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Първо, горните двама путрибитили да се ебат у всички дупки

Избирам Луис Суарез 

3 minutes ago, Just a fan said:

Избирам Луис Суарез 

Предполагам става въпрос за "Канибала", не за този който е играл преди 60 години?

@The Big Red MachineТвой ред е!

5 minutes ago, Just a fan said:

Избирам Луис Суарез 

13/14 Суарез е най-добрия нападател, който съм виждал някога. Беше нереален като бе наказан първите 5 мача и въпреки това вкара 31 гола като нито един не беше от дузпа. Велик си беше канибала.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...