Jump to content

FANTASY FOOTBALL DRAFT - ИЗБОР НА ФУТБОЛИСТИ

baikiro

Recommended Posts

Бобоцка ще ми прескачаш на дедовия Тошо. 

Утре ще се произнесат, че черният дроб е смърт. 

Най - добрият вратар я света в момента, единственият номиниран за Златна топка тази година - Майк Менян.

Дълбочината в защита допълваме също с може би най - добрия ляв бек в света, автора на гола на годината - Тео Ернандез.

Сега за последно избираме, нали? Тези които не сме пропускали ред? 

Време е да изригна с две отлични попълнения за резервната скамейка, едното го споменах отдавна в темата, ама Мариян, като няма вкус за качество, не го взе - Йон Арне Рийсе!

И завървшвам своя драфт с привличането на един от най-подценяваните, най-техничните, най-вълшебните, офанзивни халфове за изминалите 25-30 години - Августин Джей Джей ОКÒЧА!

Избирам Рене Игита за втори вратар. Култова личност която ще внесе настроение в съблекалнията. Освен това e много резултатен за вратар, с цели 40 гола, повечето от които вкарани от преки свободни удари.

Другият ми избор е Рафаел Варан. Последните години не е на много високо ниво, но след като гледаме прайм, няма как да го подмина. Варан е играч спечелил всичко във футбола и ще укрепи защитата ми. Освен това играе с ляв крак, нещо безценно за централен защитник.

Ако нямаше ограничение за нападателите вероятно щях да взема Торес или Балотели, но ще оставя за някой друг път. :(

2 hours ago, MJ23 said:

Дълбочината в защита допълваме също с може би най - добрия ляв бек в света, автора на гола на годината - Тео Ернандез.

Робъртсън, Кансело, Алаба, Алфонсо Дейвис, Ферланд Менди и Бен Чилуел не са съгласни. 🤔

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Половината от тези дори не съм ги чувал, камо ли да знам в кой отбор играят. :D Нека позная - всичките са във ВЛ? Без Алаба, май беше в Реал. Тоя Кансело беше едно менте, което Юве и Интер изгониха последователно, нали?

2 minutes ago, MJ23 said:

Половината от тези дори не съм ги чувал, камо ли да знам в кой отбор играят. :D Нека позная - всичките са във ВЛ? Без Алаба, май беше в Реал.

Най-малкото всичките играят в по-успешни отбори от този, в който играе Ернандез през последните 10тина години. :D

7 minutes ago, Brutalnia said:

Най-малкото всичките играят в по-успешни отбори от този, в който играе Ернандез през последните 10тина години. :D

Значи съм длъжен да зная всички футболисти от водещите 10-15 отбора в Европа?

Има и живот извън спорта. Има много по - важни неща от глупавия футбол и ме интересува главно отбора, който подкрепям. Какво ме вълнуват водоноските в Ливърпул и Челси? Бен Чилуел има 7 мача за Челси, сега проверих, как се очаква да го знам?

Преди да дойде Тео в Милан, беше в Реал Мадрид - Ливърпул, Челси или Сити са по - успешни от тях? 😂😂😂

Страшилището БЕН ЧИЛУЕЛ, човек... :D :D :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Е как хем не гледате футбол, хем знаете кой е най-добър? Бреее много разбирате бе :D

30 minutes ago, Bobotsi said:

Е как хем не гледате футбол, хем знаете кой е най-добър? Бреее много разбирате бе :D

А ти сигурен ли си, че левия бек на Сентрал Коуст Маринърс или на Хамрун Спартанс не е още по - добър? Защо не почнеш да гледаш и тези първенства? 

2 hours ago, MJ23 said:

Преди да дойде Тео в Милан, беше в Реал Мадрид - Ливърпул, Челси или Сити са по - успешни от тях? 😂😂😂

Всъщност не се изразих правилно. Имах предвид, че отборите, в които играят споменатите от мен леви бекове, имат много повече успехи през последните 10 години от отбора, в който в момента играе Тео Ернандес. Това е неоспорим факт. Отделно да не споменавам и че нивото на Сериа А в момента не е каквото беше преди 15-20 години в пика им. Колеблив и непостоянен Интер, както и трагичен Ювентус ви помогнаха за тази титла. Но скоро очаквам нещата да се нормализират. Наполи, Лацио, Аталанта и Рома са симпатични отбори, но нямат постоянството и манталитета да се борят за титла на този етап.

The Big Red Machine

Избирам човека, който спря Йохан Кройф на финала на СП 1974 - Берти Фогтс.

Другия ми избор е големия вратар на Валенсия - Сантияго Канисарес.

StoneColdFaN

Не видях никой да ги взима тия двамата, така че са мои и са надявам да се зачете. Пер Мертезакер и Ренато Санчес.

The Olimpic Hero

Георги Петков - Урсула. Тук искам да уточня, че няма да ми е титуляр, но ако отборът ми води в резултата, ще правя смяна към 75-а минута на Ван Дер Саар и ще пускам Гошо, за да прави специалитета си, а именно бавене на време и изнервяне на противника. Иначе съвсем сериозно вярвам, че Петков е може би най-добрият български вратар от началото на Демокрацията.

Вторият пик е по настояване на капитана ми. Изибрам Клаудио Каниджа, който е най-добрият приятел на Марадона в реалния живот. Все пак не мога аз по цял ден да се занимавам с доставка на субстанциите на Дон Диего. Клаудио ще върши тази работа.

On 8/14/2022 at 3:21 PM, BAITO6O said:

Избирам за резервен вратар. 

Гошо Петков - вратарчето. 

Колегата взе вратарчето вече.

10xWWE PC          1xTNA PC          5xUniversal PC          8xTag Team PC          1xMITB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...