BAITO6O Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Бобоцка ще ми прескачаш на дедовия Тошо. Утре ще се произнесат, че черният дроб е смърт. Link to comment
BAITO6O Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Избирам за резервен вратар. Гошо Петков - вратарчето. Link to comment
MJ23 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Най - добрият вратар я света в момента, единственият номиниран за Златна топка тази година - Майк Менян. Дълбочината в защита допълваме също с може би най - добрия ляв бек в света, автора на гола на годината - Тео Ернандез. Link to comment
Suffer-H Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Сега за последно избираме, нали? Тези които не сме пропускали ред? Време е да изригна с две отлични попълнения за резервната скамейка, едното го споменах отдавна в темата, ама Мариян, като няма вкус за качество, не го взе - Йон Арне Рийсе! И завървшвам своя драфт с привличането на един от най-подценяваните, най-техничните, най-вълшебните, офанзивни халфове за изминалите 25-30 години - Августин Джей Джей ОКÒЧА! Link to comment
Bobotsi Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Избирам Рене Игита за втори вратар. Култова личност която ще внесе настроение в съблекалнията. Освен това e много резултатен за вратар, с цели 40 гола, повечето от които вкарани от преки свободни удари. Другият ми избор е Рафаел Варан. Последните години не е на много високо ниво, но след като гледаме прайм, няма как да го подмина. Варан е играч спечелил всичко във футбола и ще укрепи защитата ми. Освен това играе с ляв крак, нещо безценно за централен защитник. Ако нямаше ограничение за нападателите вероятно щях да взема Торес или Балотели, но ще оставя за някой друг път. Link to comment
Brutalnia Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 2 hours ago, MJ23 said: Дълбочината в защита допълваме също с може би най - добрия ляв бек в света, автора на гола на годината - Тео Ернандез. Робъртсън, Кансело, Алаба, Алфонсо Дейвис, Ферланд Менди и Бен Чилуел не са съгласни. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
MJ23 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Половината от тези дори не съм ги чувал, камо ли да знам в кой отбор играят. Нека позная - всичките са във ВЛ? Без Алаба, май беше в Реал. Тоя Кансело беше едно менте, което Юве и Интер изгониха последователно, нали? Link to comment
Brutalnia Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 2 minutes ago, MJ23 said: Половината от тези дори не съм ги чувал, камо ли да знам в кой отбор играят. Нека позная - всичките са във ВЛ? Без Алаба, май беше в Реал. Най-малкото всичките играят в по-успешни отбори от този, в който играе Ернандез през последните 10тина години. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
MJ23 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 7 minutes ago, Brutalnia said: Най-малкото всичките играят в по-успешни отбори от този, в който играе Ернандез през последните 10тина години. Значи съм длъжен да зная всички футболисти от водещите 10-15 отбора в Европа? Има и живот извън спорта. Има много по - важни неща от глупавия футбол и ме интересува главно отбора, който подкрепям. Какво ме вълнуват водоноските в Ливърпул и Челси? Бен Чилуел има 7 мача за Челси, сега проверих, как се очаква да го знам? Преди да дойде Тео в Милан, беше в Реал Мадрид - Ливърпул, Челси или Сити са по - успешни от тях? Link to comment
baikiro Posted August 14, 2022 Author Share Posted August 14, 2022 Страшилището БЕН ЧИЛУЕЛ, човек... Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Bobotsi Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Е как хем не гледате футбол, хем знаете кой е най-добър? Бреее много разбирате бе Link to comment
MJ23 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 30 minutes ago, Bobotsi said: Е как хем не гледате футбол, хем знаете кой е най-добър? Бреее много разбирате бе А ти сигурен ли си, че левия бек на Сентрал Коуст Маринърс или на Хамрун Спартанс не е още по - добър? Защо не почнеш да гледаш и тези първенства? Link to comment
Brutalnia Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 2 hours ago, MJ23 said: Преди да дойде Тео в Милан, беше в Реал Мадрид - Ливърпул, Челси или Сити са по - успешни от тях? Всъщност не се изразих правилно. Имах предвид, че отборите, в които играят споменатите от мен леви бекове, имат много повече успехи през последните 10 години от отбора, в който в момента играе Тео Ернандес. Това е неоспорим факт. Отделно да не споменавам и че нивото на Сериа А в момента не е каквото беше преди 15-20 години в пика им. Колеблив и непостоянен Интер, както и трагичен Ювентус ви помогнаха за тази титла. Но скоро очаквам нещата да се нормализират. Наполи, Лацио, Аталанта и Рома са симпатични отбори, но нямат постоянството и манталитета да се борят за титла на този етап. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
Bobotsi Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 @The Big Red Machine Твой ред е! Link to comment
The Big Red Machine Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Избирам човека, който спря Йохан Кройф на финала на СП 1974 - Берти Фогтс. Другия ми избор е големия вратар на Валенсия - Сантияго Канисарес. Link to comment
brayan_lotusrenault Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Избирам Валтер Самуел и Бранислав Иванович Link to comment
StoneColdFaN Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Не видях никой да ги взима тия двамата, така че са мои и са надявам да се зачете. Пер Мертезакер и Ренато Санчес. Link to comment
kabakov Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 То си има причини никой да не ги взима @The Olimpic Hero ти си. Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Георги Петков - Урсула. Тук искам да уточня, че няма да ми е титуляр, но ако отборът ми води в резултата, ще правя смяна към 75-а минута на Ван Дер Саар и ще пускам Гошо, за да прави специалитета си, а именно бавене на време и изнервяне на противника. Иначе съвсем сериозно вярвам, че Петков е може би най-добрият български вратар от началото на Демокрацията. Вторият пик е по настояване на капитана ми. Изибрам Клаудио Каниджа, който е най-добрият приятел на Марадона в реалния живот. Все пак не мога аз по цял ден да се занимавам с доставка на субстанциите на Дон Диего. Клаудио ще върши тази работа. Link to comment
Rock Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 On 8/14/2022 at 3:21 PM, BAITO6O said: Избирам за резервен вратар. Гошо Петков - вратарчето. Колегата взе вратарчето вече. 10xWWE PC 1xTNA PC 5xUniversal PC 8xTag Team PC 1xMITB Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.