Bobotsi Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Това е схемата на турнира. Утре ще изтеглим и реда за драфта с което играта официално започва! Успех на всички и нека най-добрият победи! @Bobotsi @baikiro @kabakov @THE ENEMY @Just a fan @The Olimpic Hero @Mariyan01 @neshev @MJ23 @The Big Red Machine @raquishi @Rock @brayan_lotusrenault @StoneColdFaN @Suffer-H @BAITO6O Видео на жребия: Knockout Tournament Draw Generator _ Aneroid and 1 more page - Personal - Microsoft Edge 2022-07-06 21-06-45.mp4 Link to comment
raquishi Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Точно срещу СКАУСЪР ли трябваше да се падна. @Mariyan01 готов ли си да се подхлъзнеш, стиви??? Link to comment
baikiro Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 RIP BAITO6O. Иначе искам да поздравя @Mariyan01. Показа много топки и единствен от лузарите се нави да участва при положение, че знае как ще бъде брутално оноден. Пожелавам ти да победиш всички в твоя поток и да се срещнем на финала. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Mariyan01 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 11 minutes ago, raquishi said: Точно срещу СКАУСЪР ли трябваше да се падна. @Mariyan01 готов ли си да се подхлъзнеш, стиви??? Готов съм да ти го сложа както Ориги го положи на Каталунските ментета. Лошо е че очаквам да бъда порязан както редовно ни режат съдиите във Висшата Лига защото съм фен на най-великия Английски клуб създаван някога. Link to comment
Bobotsi Posted July 6, 2022 Author Share Posted July 6, 2022 @THE ENEMY Краят ти е близо! Link to comment
MJ23 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Олимпийското менте, ЕмДжей ще го ебе. Олимпийското менте, ЕмДжей ще го ебе. Лалалалалалалала Link to comment
BAITO6O Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Тоя жребии е нагласен. Как байчовците ще се паднем 1в1 в рунд 1. Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 @MJ23, дай ми някой value бет, че скоро не си ми давал, и може футболистите ми точно преди мача срещу теб да се разболеят от мистериозен вирус и да съм принуден да пусна само юноши в игра... Да не си помисли само някой, че продавам мачове, няма такова нещо. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.