Jump to content

FANTASY FOOTBALL DRAFT - СХЕМА

Recommended Posts

491303560_KnockoutTournamentDrawGenerator_Aneroidand1morepage-Personal-MicrosoftEdge6.7_2022.21_08_55.thumb.png.e5cabb4bb77be40cb32137998d807bb9.png

Това е схемата на турнира. Утре ще изтеглим и реда за драфта с което играта официално започва! Успех на всички и нека най-добрият победи! @Bobotsi @baikiro @kabakov @THE ENEMY @Just a fan @The Olimpic Hero @Mariyan01 @neshev @MJ23 @The Big Red Machine @raquishi @Rock @brayan_lotusrenault @StoneColdFaN @Suffer-H @BAITO6O

Видео на жребия:

RIP BAITO6O. :)

Иначе искам да поздравя @Mariyan01. Показа много топки и единствен от лузарите се нави да участва при положение, че знае как ще бъде брутално оноден. Пожелавам ти да победиш всички в твоя поток и да се срещнем на финала. :)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

11 minutes ago, raquishi said:

Точно срещу СКАУСЪР ли трябваше да се падна. @Mariyan01 готов ли си да се подхлъзнеш, стиви???

Готов съм да ти го сложа както Ориги го положи на Каталунските ментета.

Лошо е че очаквам да бъда порязан както редовно ни режат съдиите във Висшата Лига защото съм фен на най-великия Английски клуб създаван някога.:(

Edited by Mariyan01

Олимпийското менте, ЕмДжей ще го ебе.

Олимпийското менте, ЕмДжей ще го ебе.

Лалалалалалалала

• Haha 1
  • LMFAO 2
The Olimpic Hero

@MJ23, дай ми някой value бет, че скоро не си ми давал, и може футболистите ми точно преди мача срещу теб да се разболеят от мистериозен вирус и да съм принуден да пусна само юноши в игра... Да не си помисли само някой, че продавам мачове, няма такова нещо.