Jump to content

AEW Dynamite - 6 юли 2022

neshev

Recommended Posts

Butcher & Blade отново на екран :beer: Къде другаде, ако не в НАЙ-ВЕЛИКАТА КОМПАНИЯ ЗА ПРОФИ БОРБА В СЕВЕРНА АМЕРИКА!

The Olimpic Hero

Единственото интересно шоу в този Динамит бе Christian Cage. За мен това бе тотално филър шоу, в което нямаше шибано нищо. Вкарват ми абсолютно нехаризматичния, негледаем, generic дебелак с брада Brody King в мейн ивента. Този човек не би трябвало да е на екран в мейнстрийм компания, ако шефовете имат малко уважение към продукта си.

4 minutes ago, The Olimpic Hero said:

ако шефовете имат малко уважение към продукта си.

Е, супер е тогава, че Тонкича няма такова.

Зарежете тия глупости ами кажете какво става с MJF? Целият хайп май умря докато се занимават с глупави мачове с джапанци... 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero
2 minutes ago, baikiro said:

Зарежете тия глупости ами кажете какво става с MJF? Целият хайп май умря докато се занимават с глупави мачове с джапанци... 

Мачовете с джапанците бяха ОК, но днешното шоу беше слабо. Иначе за MJF съм съгласен, той би трябвало да е най-горещото нещо в продукта на AEW, но просто го няма на екран/в интернет. Трябва по някакъв начин да развиват историята. Не знам с това изчакване какво целят, да се филмираме, че е наистина наказан ли. Аз искам да гледам как MJF нарежда всяка седмица Tony Khan, това искам да гледам. И Tony Khan да търне heel, а не да се прегръща като абсолютен дебил с новоподписаните си таланти от WWE.

Идеята е, че не повтарят грешките на WWE. За "Лятото на Пънк", беше считано за грешка, че Пънк се е върнал прекалено рано, затова очаквам тук да забавят нещата максимално. Проблемът е, че вече сме 2022, нещата се развиват доста бързо и за една седмица се случват сумати неща. 

7 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Мачовете с джапанците бяха ОК, но днешното шоу беше слабо. Иначе за MJF съм съгласен, той би трябвало да е най-горещото нещо в продукта на AEW, но просто го няма на екран/в интернет. Трябва по някакъв начин да развиват историята. Не знам с това изчакване какво целят, да се филмираме, че е наистина наказан ли. Аз искам да гледам как MJF нарежда всяка седмица Tony Khan, това искам да гледам. И Tony Khan да търне heel, а не да се прегръща като абсолютен дебил с новоподписаните си таланти от WWE.

Сериозно ли искаш Тони Кан на екран? :D Сигурно няма по-нелеп маняк от него изобщо в историята на кеча...

4 minutes ago, neshev said:

Идеята е, че не повтарят грешките на WWE. За "Лятото на Пънк", беше считано за грешка, че Пънк се е върнал прекалено рано, затова очаквам тук да забавят нещата максимално. Проблемът е, че вече сме 2022, нещата се развиват доста бързо и за една седмица се случват сумати неща. 

И от кого е било смятано за грешка? Сигурно от гуруто или БИКС...

Грешката им е че изобщо са се занимавали да пушват една торба с лайна... 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Най-интересното беше промото на Кейдж, определено. Всичко останало за да има нещо. Направи и впечатление, че зад кулисите Джак Хагър и Сезаро докато ги интервюираха, Джак спомена, че е бил WWE World Champ.

10 hours ago, The Olimpic Hero said:

Единственото интересно шоу в този Динамит бе Christian Cage. За мен това бе тотално филър шоу, в което нямаше шибано нищо. Вкарват ми абсолютно нехаризматичния, негледаем, generic дебелак с брада Brody King в мейн ивента. Този човек не би трябвало да е на екран в мейнстрийм компания, ако шефовете имат малко уважение към продукта си.

Е, ако два мача за титли са нищо, не знам, чуек. Почти всеки Динамит има защита, другата седмица са отборните титли. Военното куче получава своя първи голям момент, отделно видяхме развитие на почти всички вражди.

Аз пък се радвам най-много за Ди Аклеймд, които ще погребват като фейсове. А че Крисчън е господ бог всички го знаем.

Тонката неведнъж е жертвал рейтинги в името на това да разкаже качествена история. Да натискаш паник бутона, да хотшотваш angle-и и сторилайни е практика на едно друго място, моля спрете да бъдете промити зомбита и приемете фактите, че АЛТЕРНАТИВАТА гледа по друг начин на нещата. Завръщането на MJF и враждата с Tony Khan/Punk ще изстреля компанията до нови висоти, малко търпение само.

FTR/Брискотата II е страхотна новина 🍺 За мен моментът на вечерта беше когато публиката прекъсна промото на YB с FTR chant-ове. Просто се изпълвам всеки път докато гледам колко over са тия пичове и за мен е редно при всички положения това да закрие All Out. 1:1 head2head, всички значими отборни титли заложени на едно място, буквално двата най-добри отбора в момента. Аз лично бих им дал main event.

Wardlow е готин.

Единственият минус е, че враждата между JAS и BCC явно продължава, а уж Blood&Guts трябваше да се води blow off.

On 7/8/2022 at 12:27 AM, BiZkiT said:

Е, ако два мача за титли са нищо, не знам, чуек. Почти всеки Динамит има защита, другата седмица са отборните титли. Военното куче получава своя първи голям момент, отделно видяхме развитие на почти всички вражди.

Нормално е хората да са разочаровани, просто защото негово величество КАН вдигна летвата до небесата със седмичните шоута на НАЙ-ВЕЛИКАТА КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ НА ТАЗИ СИНИЧКА ПЛАНЕТА! 😎

---

Изобщо не беше лошо шоОто даже.

Кейдж и Мат доказаха, че още го могат, дейба и старчоците. :D

Бъчър и Блейд, особено с Бънито 😍 са най-подценявания отбор в кеча. Тия тримата са уникални образи, с много напомняне на култовите неща от 90-те и заслужават пуш!

Иначе добър троен мач за титлите по двойки се очертава другата седмица, сигурен съм, че ще е забавно. И шестимата кечисти са много атлетични и ще има добри изпълнения. 

Мокс с читава защита на титлата като за седмично шоу - нормално е малко да го затвърдят като шампион.

Надявам се BPCC да не са вече във вражда с JAS. Доколкото разбирам се очаква мач на Джерико 1 в 1 с Еди, което е ОК - би било добър завършек на този фюд. А енгъла със Сохо беше доста як, определено надъха още повече. 

Уордлоу засега е популярен, но си признавам, че не го виждам много за в бъдеще. Да, яка батка е, но без читав хийл не мисля, че ще се справи за добра история. MJF го носеше на гръб в предишния фюд и го издигна, но от тук нататък, ако само ще го гледам да въргаля рандом охрана ... бързо ще писне.  

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...