natopor4en Posted September 6 Share Posted September 6 4 hours ago, MJ23 said: @natopor4en, как мислиш, дали от Ники Георгиев, адаша му Кънчев е взаимствал идеята за брада тип меча п.тка? Синко, когато господин Кънчев водеше предаване и имаше катинарче меча п.тка, тоя плешивец още се е чудел от коя страна да хване химикалката, камо ли да се занимава с медии, телевизии и предавания. MJ23 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted September 11 Share Posted September 11 (edited) Нещо, което няма нищо общо с играта, но аз ще отбележа, защото много ме дразни. Става дума за Кънчев, прекалено много ми фамилиарничи с участниците. Или когато участникът използва "Обади се на приятел" и се обажда на Мартин (произволно име), оня вдига и тоз казва "Здрасти, МАРТО, Ники Кънчев съм от Стани Богат, твоя приятел се бори тука за 10 бона". Копеле, не ти е роднина, че да викаш МАРТО. Все едно гледам Ути Бъчваров, той така фамилиарничи много гнусно. Представи си само. Румен Радев идва при тебе, пък ти почваш - "ЕЕЕЕЕЕ, РУМБАКИС, КВО СТАВА? ДАЙ МИ 5 ТУКА, АЙДЕ!!!". Edited September 12 by StoneColdFaN Metzgermeister and batistaheel 2 Quote Link to comment
Metzgermeister Posted October 1 Share Posted October 1 Никой не е писал за промяната на правилата и в двата основни куиз формата. От вчера в "Стани богат" бе въведен най-накрая жокерът "Попитай водещия", при който Кънчев си сваля слушалката и започва да разсъждава като участник. Уловката обаче е, че имаш право да използваш само три от четирите жокера и така ти се налага да избираш кой да остане неизползван. Първият играч по новите правила беше кметът на Долна Оряховица - Йордан, който успя да запише около дузина победи в "Последният печели" преди две години. И като става дума за "Последният печели", личи си, че са закъсали за нови участници, защото не само че от началото на сезона канят само бивши еднократни шампиони за втори шанс, но и в един епизод участват само трима играчи, като след първи кръг не отпада никой и сферите са също само три. Във втори кръг има положителна промяна, защото точките вече не са 30, 50 и 80 в зависимост от трудността на въпроса, а 20, 40 и 60, което пречи на тези, които са маниаци на тема естрада и филми от соца да дръпнат твърде много напред. Със смесени чувства съм относно трети кръг, защото там има шест сфери, но се играе само с три от тях - участникът с по-нисък резултат избира сфера и отговаря първи на въпросите, докато опонентът му излиза от студиото и чака реда си да отговори и той на същите. За мен е безсмислено да се задават едни и същи въпроси по два пъти, а други да отиват на зян и смятам, че можеха да запазят предишните правила за трети кръг. Друга новост е и бонус кръгът за победителя, който има правото да избере една от четири сфери, от която ще му бъде зададен въпрос, на който има шест секунди да отговори и ако го стори, получава предметна награда, която досега винаги е била книга освен в един епизод, в който даваха компютърна мишка Камен Воденичаров ми е твърде дървен като водещ иначе и не бих изключил това наистина да бъде последен сезон на шоуто, защото покрай него със сигурност са загубили доста зрители, а и видимо ще им става все по-трудно да наберат нови участници. batistaheel and VSB 2 Quote Link to comment
Recommended Posts