Jump to content

Телевизионни игри на знанието (Стани Богат, Последният печели, Голямото преследване)

The1948One

Recommended Posts

natopor4en
18 hours ago, Himler said:

Гледам Семейни  Войни за първи път от 3 години и съм на път да се гръмна… 

Ооо човек туй нищ ней. Аз пък веднъж попаднах на въпрос Какво тъщата ви прави по-добре от жена ви. 😂😂😂

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

43 minutes ago, natopor4en said:

Ооо човек туй нищ ней. Аз пък веднъж попаднах на въпрос Какво тъщата ви прави по-добре от жена ви. 😂😂😂

Трябва да ми плащат  за да го гледам това.

Децата на финалиста от Голямото Преследване днес са ми  втори братовчеди. 😄

Да еба,  при Горанов също участва.

Edited by Himler

Тия сериозно ли не знаят Светът е за двама…

Edited by Himler
  • 2 weeks later...

Днешният епизод на "Преследването" беше епичен. Марто с 19 верни, опонентите му биха с 21 точки и взеха по 12 бона.

@Metzgermeister в чуждестранните какъв е рекордът. Колко най-много точки преднина са правили в последния кръг и съответно кое е най-голямото догонване?

Metzgermeister

Три отбора са правили по 28 стъпки на финалното преследване - един в Австралия и два във Великобритания. По-интересното е, че и в двата случая в британската версия, когато това се случва, преследвачите успяват почти да догонят отборите и да направят 27 стъпки. Ето ги и клиповете:

Всъщност, австралийският отбор завършва с 27 стъпки, но впоследствие Акулата почва да дава доста грешни отговори още в началото и така успяват да достигнат 28. Най-впечатляващо обаче е постижението от третия клип, защото отборът се състои от само двама души, което ще рече, че дават някой друг отговор отгоре, а самата бабичка е абсолютна машина.

Тези постижения обаче едва ли ще се повторят повече, защото е видно, че тези, които пишат въпросите, се стараят да ги правят по-дълги, докато тук имаме доста от по 4-5 думи. Сменен е и австралийският водещ Андрю О'Кийф, който беше хиперактивен и четеше въпросите като картечница (уви, човекът се оказа психично болен, с проблеми с алкохола и гаджето му го съдеше за побой по едно време, така че едва ли скоро ще си намери отново работа).

Иначе доста преследвачи са хващали по 23 стъпки, за повече не знам, но е видно от горните клипове, че могат да го сторят и с 27.

Водещите обаче четат доста бързо. Никито е абсолютна флегма, в нашия формат всичко над 20 ми се струва епично. :D 

Metzgermeister

Сега изгледах епизода - ако Мартин не се беше обяснявал на всеки въпрос, може би, щеше да успее да ги хване. При такъв резултат трябва или да стреляш, или да пасуваш по възможно най-бързия начин. Иначе не даде нито един грешен отговор, което е доста добро постижение.

От друга страна имахме и най-слабата участничка, която съм гледал някога, която не даде нито един верен отговор както на масата, така и на бързите въпроси :suicide:

Yorikkk

очевидно бяха решили да пускат гювеч... то беше обясняване, то беше бавно говорене

лошо няма де, пичовете бяха добри..

[b]yeah... whatever[/b]

Радвам се, че отпадна. Броя на победите му определено не отговаря на знанията му. В първите два сезона и две победи нямаше как да върже.

• Upvote 2

За другата седмица хайпват, че отварят СТОТЕ хиляди. :beer:

Надъхах се да гледам тази седмица. По лесни въпроси до 2500 лв. не съм виждал за всичките 20+ години, ама този да каже, че Русия не е част от Г7 и "никога не е била от най - развитите икономики"... 😂😂😂😂😂

• Upvote 2

Днеска вече трябва да ги дига стоте. Или поне да започне процеса на дигането. :beer:

И с 50 да си тръгне хайпът е огромен. Трябва да е тотален изрод изобщо да е стигнал до тези въпроси, имайки предвид сложността в нашата версия. 

Сядаме пред малкия екран с пуканки и чакаме в напрежение въпросите от “съкровищницата” за трамвайните спирки в Мозамбик и видовете жълъди в горите на Парагвай. 

• Upvote 2
  • Wank 1

В последно време въпросите са много по - лесни отпреди. Дори това за светофара в Англия го отгатнах някак, естествено далеч от оригиналната логика. Но ми прави впечатление, че първите 1-2 въпроса след 500 лв. са си направо елементарни. 

пп - Вчера в Последният печели май имахме най - младият шампион в историята, едва на 19. Изключително начетено момче, браво. И то спечели в сериозна конкуренция, във втори кръг отпадна участник с над 100 точки. Хубаво е, че все още има и такива хора в България сред младите, че ако вземем Цветка от ХК за пример... трагедия.

Edited by MJ23
  • Upvote 3

Ще направят жалък опит да си  пушнат жалкото предаване, което никой вече не гледа.

• Upvote 1
THE GRIM REAPER

Именно и за това бях спрял. Къде е интригата като знаеш че всеки участник е с таван 20 000 лв? И каква е разликата да дадеш на 1 по 100 бона

и на 5 по 20? Пак са същите пари и силно се съмнявам да им пука от това повече хора да ''забогатяват'' :D . Заключването е хубава механика

която за съжаление нашите дебили не знаят как да ползват. То по-добре да не беше променяно, като се знае че никой няма да заключи повече

от 5000 и евентуално да премине в мрачната зона, с да кажем 10-20 хиляди лв втора сигурна сума.

Айде хейтърчета, ШАМПИОНА ВЛИЗА!

Ето, ето... АРАБИСТ Е. @HEIDENREICH @Loop от миналата година го повтарят какъв трябва за шампион!

Edited by MJ23
  • Upvote 2
THE GRIM REAPER

Едната му вежда как играе само, погледнете го 😅.