Jump to content

Телевизионни игри на знанието (Стани Богат, Последният печели, Голямото преследване)

The1948One

Recommended Posts

HEIDENREICH
14 hours ago, Jericho said:

Един дедо с деменция прави скандална игра в Стани Богат в момента. Дълбоки анализи на въпроси за 100 лева.

И преди него някакво нереално кухо бимбо. Не знае какво е език на обувка, накрая също изкърти .Порите в листата дето поглъщат въглеродния диоксид се наричат СПОРИ.

Джарката буквално и се молеше да използва жокер ама...

Не трябваше и 500 лв да вземе..

Наборът с Алцхаймер ме накара да сменя канала.

Тоя Боби с очилата дето играе в Голямото преследване сега ми е състудент от университета. Писа ми одеве да го гледам :D

Loop, култов аватар.

35izpu1.jpg

Много умна и възпитана жена. Можеше да сложат теми - баскетбол, волейбол, тенис, снукър и дартс...

natopor4en
1 hour ago, Himler said:

Дай Боже всеки да има мозъка на Мария след 60- та си годишнина!

А дано. Умна лелка. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Погледах малко Голямото преследване, докато вървяха рекламите на Стани богат. Тая Дама пика нацелва някакви въпроси, дето, главата си залагам, че не ги знае. Късмет, късмет, но чак толкова късмет никой няма. Никой не може да ме убеди, че преследвачите не знаят отговорите предварително. Абсолютно режисирано и нагласено предаване. Няма да си губя времето с него повече.

• Upvote 2
  • Thanks 1

Твърде много звезди днес.

Edit: И въпросче за Андре Гиганта имаше.

Edited by Himler

Само любимци този епизод. Десислав е голям пич, за мен нарочно остави на Петринка въпроса за Петковден в 1 кръг. А после че не каза отговора и на въпроса за " На всеки километър" и да вземе 80 точки беше мега спортсменско.

HEIDENREICH

Много умно бабе в Стани богат. Отговори на трудни въпроси за 5 000 и 10000. 

Особено тоя за 10 000 бе нереална хуйня.

1 hour ago, MJ23 said:

Само любимци този епизод. Десислав е голям пич, за мен нарочно остави на Петринка въпроса за Петковден в 1 кръг. А после че не каза отговора и на въпроса за " На всеки километър" и да вземе 80 точки беше мега спортсменско.

За жалост днес на Петринка не и помогнаха годинките.

Чакаме Георги Неделчев,Галин и Данчо от Долна Оряховица.

Ако не греша и някой от тези хора да е участвал ни очаква :

Днес - Иван, Християн Тошев, Милен Ангелов, Галин Ганчев

Понеделник - Победителят от днес, Валери Георгиев, Иван Петров, Николай Колев/Йордан Байчев

Вторник - Победителят, Николай Колев/Йордан Байчев , Георги Неделчев

И сряда вече същинския Мейн Ивент - Победителят, Симеон, Наско и Димитринка

Според мен финалният епизод ще бъде на 1 март, няма как да игнорират някой от горепосочените, камо ли цели трима.

Metzgermeister
26 minutes ago, neshev said:

БЕЛАДОНА ХАЙП! 

Три седмици я чакахме и вече си мислех, че няма да я видим.

Metzgermeister

Проблемът ѝ е, че е прекалено лаконична и нито дава обяснения допълнително към въпросите, нито се закача с Кънчев или участницие. Явно не се е отпуснала още. Ако не друго, радва окото и е сред най-симпатичните преследвачки в световен мащаб. Единствено Усмихнатата убийца от Австралия я засенчва:

Spoiler

the-chase-smiling-hero.jpg

The-Chase-The-Smiling-Assassin-1-scaled.

„Каква религия е изповядвала румънската кралица Мария, чийто летен дворец се намира в Балчик?“ Възможните отговори бяха „Джайнизъм“, „Зороастроизъм“, „Бахайство“ и Сикхизъм“.

Тия дебили наистина ли това им е въпрос за 20 хиляди? Как се предполага, че и 0.1% от българите биха знаели това нещо? Сигурно и в румънския Стани богат да питат едва ли някой ще знае. За 100 хиляди сигурно ще бъде - Каква кръвна група е бил Франц Йосиф или може би на коя дата е била първата театрална постановка на Билалов? Пълен дроп, как после се очаква човек да им гледа помията?

natopor4en
20 hours ago, Metzgermeister said:

Проблемът ѝ е, че е прекалено лаконична и нито дава обяснения допълнително към въпросите, нито се закача с Кънчев или участницие. Явно не се е отпуснала още. Ако не друго, радва окото и е сред най-симпатичните преследвачки в световен мащаб. Единствено Усмихнатата убийца от Австралия я засенчва:

Reveal hidden contents

the-chase-smiling-hero.jpg

The-Chase-The-Smiling-Assassin-1-scaled.

Да и на мен това ми направи впечатление. Една такава скована стои .

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

1 hour ago, MJ23 said:

Тия дебили наистина ли това им е въпрос за 20 хиляди? Как се предполага, че и 0.1% от българите биха знаели това нещо? Сигурно и в румънския Стани богат да питат едва ли някой ще знае. За 100 хиляди сигурно ще бъде - Каква кръвна група е бил Франц Йосиф или може би на коя дата е била първата театрална постановка на Билалов? Пълен дроп, как после се очаква човек да им гледа помията?

А според мен въпросът е доста лесен като за 20 хиляди. Не да го знаеш като факт, а логически да стигнеш до отговора. Просто трябва да поназнайваш нещо за въпросните религии. Почти сигурен бях, че ще се окаже бахайство. Това е нова религия, която опитва да обедини големите световни религии. Съвсем логично е една краличка да се прави на интересна с нещо такова, вместо с джайнизъм и сикхизъм, дето са някакви специфични индийски религии или с нещо толкова старо и екзотично като зороастризма.

• Confused 1
On 2/25/2023 at 4:50 PM, VSB said:

А според мен въпросът е доста лесен като за 20 хиляди. Не да го знаеш като факт, а логически да стигнеш до отговора. Просто трябва да поназнайваш нещо за въпросните религии. Почти сигурен бях, че ще се окаже бахайство. Това е нова религия, която опитва да обедини големите световни религии. Съвсем логично е една краличка да се прави на интересна с нещо такова, вместо с джайнизъм и сикхизъм, дето са някакви специфични индийски религии или с нещо толкова старо и екзотично като зороастризма.

Пък аз съм съгласен с MJ23. Не е нормално в чуждите издания да се пита за 500 000 евро на коя държава е столица Банкок или по Нова година в турския Стани богат играч е отворил въпрос за милион, който с две думи (опростено и съкратено) е “колко дни е разликата между стария и новия стил дати, Юлиански и Григориански календар” като отговорите са били нещо от сорта на 0, 13, 40, 100.

Голям фен съм и на историята, и на религиите, ама не знам за румънката и не виждам логика. Всеки може да е с всякакви религиозни вярвания, особено като е някаква откачалка с луксозен живот и нула отговорности и задачи в живота. Няма тук логики и дедукции. 

Трудността на въпросите при нас е подигравка с великото шоу. Никога няма да имаме победител в играта. И не е защото сме по-тъпи от французите, турците, американците или който и да е. 

8 minutes ago, neshev said:

Днеска ли е Майн Евентът с Димитринка и Симеон? :wank:

Да. Днес е големия мейн ивент. Очаквам финал между Наско и Галин. Симеон отпада във втори кръг, а Стрина още в първи.