Jump to content

Телевизионни игри на знанието (Стани Богат, Последният печели, Голямото преследване)

The1948One

Recommended Posts

Аз лично, за Душанбе не се сетих на коя страна е столица, но останалите 3 да не ги знаеш къде са е просто потресаващо. Анкара и Техеран са през час по телевизията, Тбилиси през 2-3 дена. Дори и да не го знаеш по метода на изключването можеш да стигнеш до отговора, ама нали трябва да се направим на много умни и да разсъждаваме. Златка поне знае от къде изгрява слънцето...

The Olimpic Hero

Дроп, дроп, дроп. Днешният участник (Огнен) не знаеше елементарни неща от рода на това какъв по професия е героят на Клинт Истууд в Мръсния Хари. Най-потресаващото пък беше, когато каза: "Не знам кой е Йоко Оно"... И това момче спечели 10 000 лева. Много, много зле. Въпросът за 15 000 лева лично на мен ми беше наистина лесен, но може би, защото все пак знам доста неща за музиката, а и историята на "Hey Jude" си е доста популярна. Когато обаче не знаеш даже какъв пол е Йоко Оно, да не говорим, че е и жената на Джон Ленън, то какво остава за "Hey Jude".

Metzgermeister

Честно казано, аз пък мислех, че Мръсния Хари е зъл каубой, подведен от прякора му, защото не съм гледал филми на Клинт Ийстууд, а и този герой не е толкова популярен освен като име. За другите неща обаче съм съгласен с Олимпик.

Иначе още вчера БНТ убиха интригата, като спойлнаха в тийзъра, че ще бъде отговорено на въпрос за 10 000 лева днес. Силно ме дразнят такъв тип тийзъри, защото я няма тръпката в по-ранните въпроси и знаеш, че участникът няма да изгори.

MainEventer

Някакъв геймър-неграмотник ползва жокер "помощ от публиката" на въпрос "Кой е Мохамед Салах?" и публиката дава най-малко проценти на верния отговор "Футболист на Ливърпул"???? После ползва и 50 на 50. И залага на "Дюнерджия от Кайро", после Билалов го насочи към верния отговор. Откъде ги намират тия участници и публика?? ЗАКРИВАЙ, само петнат името на предаването.

Потресен съм и аз от отговора на публиката на този въпрос. Големи дебели... 

Участникът и той много тъп - имаше голям проблем още с въпроса за първа сигурна сума за Лемън Брадърс. 

• Upvote 1

Добре, какъв им е критерия на тея за избор на участниците? Всеки който се яви ли се взима в съответния ред. Май е по-добре да върнат "по-бързи от печели", че там поне ще се отсее тоталната плява. Ако продължава така до края на ТВ сезона, това шоу ще падне от екран.

• Upvote 1
8 hours ago, MainEventer said:

Някакъв геймър-неграмотник ползва жокер "помощ от публиката" на въпрос "Кой е Мохамед Салах?" и публиката дава най-малко проценти на верния отговор "Футболист на Ливърпул"???? После ползва и 50 на 50. И залага на "Дюнерджия от Кайро", после Билалов го насочи към верния отговор. 

Ето го верният отговор. ;)

Spoiler

30741504_1534997169961066_21805039959149

Edited by Brutalnia

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Честно казано, това говори лошо най-вече за Ливърпул, защото показва, че не са никъв фактор в мейнстрийма, или иначе казано - никой не го ебе за тях. :D

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Аз не гледам и не се интересувам от спорт/футбол. "Ама трябва да знаеш, поне от обща култура!" Сега като написах в гугъл, за този вот, ми излязоха повече спортни страници, от колкото новинарски. Събитието е било на 31.03. Дори и по централната емисия новини да са го давали, не съм разбрал, понеже не гледам религиозно всяка вечер. Същото щеше е да бяха питали кой е Mojo Rawley, със същите отговори, само че кечист, вместо футболист. Сега отговора го знам, но за 85% от публиката е бай уй.

• Upvote 4
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Пича, на когото се падна този въпрос ^, сега се чуди с какво е свързан Уиндзорския възел, даже ползва жокер. Ебати хората намират за участници, честно. :D 

Предишният, инвеститорът от Троян, се справяше доста добре, много яд ме хвана като сбърка въпроса за валутите. Билалов дори не тръгна да го разубеждава, много тежко беше.

edit: Пича сега мисли, че клиновиден идва от клен, алеле... :suicide:

Edited by itzo1994
natopor4en

От къде ги намират тези участници, направо не знам. При Кънчев по Нова нивото беше в пъти по-високо. И като въпроси, и като участници, и като парични суми. Сериозно, мисля че е крайно време Топордяка да се намеси и да участва. Малко да им покаже как се прави. А, какво ще кажете? 

• Upvote 3

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Metzgermeister

Изобщо не съм съгласен за нивото на участниците. Най-малкото досега нямаме участник, който да е бил на път да отпадне на някой от първите въпроси, хем някои от тях понякога са доста трудни предвид нивото си. Спомнете си едно време как един участник не можеше да даде отговор на въпроса кое животно се вика с "гъци-гъци", та после даже май някакви чалгари бяха пуснали кючек, с чийто текст се ебаваха с него. Имаше и някакъв, дето не можеше да каже колко страни има кубът, та се налагаше Кънчев през сълзи от смях да му показва с ръце как изглежда куб, при това няколко пъти, докато загрее кой е верният отговор.

Лично аз не мисля, че трябва да се прави предварителен IQ тест на участниците, за да може шанс за участие да има всеки. В крайна сметка дори да се изложат, ни дават повод да се позабавляваме малко на техен гръб, а също служат и за пример колко глупави хора има по света.

P. S. Като човек, който е носил вратовръзка всичко на всичко 1-2 пъти през живота си, самият аз не бях чувал изобщо за Уиндзорски възел и не мисля, че това ме прави толкова тъп. Има далеч по-фрапантни примери за липса на обща култура.

tker 17-0

Това за вратовръзката и мен ме позатрудни, ако трябва да съм честен.

Иначе въпросът за трите деца, съм леко изненадан, че беше сбъркан, при положение, че навсякъде се тръби за политиката на Орбан, която е протекционистична и националистична и цели да реши демографския проблем.

• Upvote 1
tker 17-0

Добре де, няма ли кой да уволни некадърниците в БНТ, които правят тийзърите за епизодите и техните шефове, задето спойлват, докъде стигат участниците? Не разбират ли, че това убива удоволствието на зрителите?

HeaDMaKeR™
14 minutes ago, tker 17-0 said:

Добре де, няма ли кой да уволни некадърниците в БНТ, които правят тийзърите за епизодите и техните шефове, задето спойлват, докъде стигат участниците? Не разбират ли, че това убива удоволствието на зрителите?

Писах им на стената във фейсбук, споко, опрайх ралтата. 😎

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

The Olimpic Hero
28 minutes ago, prenti said:

Димо Падалски, ахахахахаах. ТОЗ Е ГОСПОД!

Какво за него?

7 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Какво за него?

Беше телефонен жокер на един участник.

Иначе гледах на запис играта на пича, който стигна до въпрос за 15 000лв. и много ме хвана яд, че остана с 2500лв. Макар да не знаеше повечето от въпросите, имаше много добра логика и се справяше супер. На въпросът на дрехите в Северна Корея, аз бих маркирал също това за бамбука и картофените обелки. Ще съм много благодарен, ако някой обясни как от въглища и варовик се прави този материал, тъй като Билалов не каза нищо.