MainEventer Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) 36 minutes ago, nabonid said: Записах се разбира се,все пак знам много,но шанса да ми се обадят е по-малък отколкото Гробаря да спечели Световната титла,хаха Представи си, че ти се обадят и с помощта на много късмет, налучкване и жокерите "50 на 50" и "Помощ от публиката" си стигнал до последния въпрос. Там ти се пада "Кой е единствения кечист от старата школа, който три пъти е бил на страница 16 на списание Хай Клуб от броевете през 2000 година и си прави финишъра на четири картинки с кечисти от различни поредици", цялата публика мълчи, хората пред телевизорите са те отписали, екипа на предаването потрива доволно ръце, че си го задухал и се връщаш на втора сигурна сума, а ти ползваш "Обади се на приятел" и звъниш на вашите, че току що си спечелил топли сто бона, с които ще наддаваш в ebay за чорапите на Шон Майкълс от мача му с Тейкър на КечМания 26, белия стол, с който Остин млати Скалата на КечМания 17 и пет парченца стърготина, върху които пада Рикиши от върха на клетката на Армагедон 2000 Edited March 26, 2018 by MainEventer koleda321, Yulian, tker 17-0 and 13 others 4 11 1 Quote Link to comment
Himler Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) 6 minutes ago, Loop said: Учил съм арабски, да. Ама частни уроци не давам, ако от това се вълнуваш. Е то много работи можеш да учиш, но това не означава че ги знаеш, а и за мен е безмислено да се учи език различен от руски и английски, и евентуално местният на държавата в която живееш.Най-ми е смешно, когато някой се мисли за много умен щом знае корейски или виетнамски Edited March 26, 2018 by Himler Quote Link to comment
Loop Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Имаш право да смяташ така, а сега стига си спамил, темата е за Стани богат. За езици ако искаш пускай отделна. Yulian, BrockLesnar, Момчил and 3 others 3 1 2 Quote BWC Popularity Promotion (2015) BWC Popularity Promotion (2022) ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ Link to comment
natopor4en Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Едно от най-интересните предавания ЕВЪР. Ще видя как ще съм с времето идните месеци. И ако ми е по-свободно може да се пусна. Няколко хилки никак няма да ми дойдат зле. koleda321 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Столът, Стани богат и Руска рулетка. Това бяха шоутата с въпроси. Минута е много не го вкарвам в този списък, защото беше образователно предаване, викторина, а не шоу! Ако чуе другаря Петър Вучков, че наричаме Минутата шоу, ще ни изпотреби. Но тези 4-те ми бяха най-любимите, всяко със собствен чар. Радвам се, че Ники Кънчев няма да води завръщането на предаването, яко противен ми е. Билалов е печен. Гледам, че и новините на БНТ сте засегнали - да ги преместят в 19 би било добро решение, на много хора им писна от БТВ и Нова, имат шанс за push. Loop, Lemmon-714 and prenti 2 1 Quote Link to comment
YoTheReal Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 30 minutes ago, Himler said: Е то много работи можеш да учиш, но това не означава че ги знаеш, а и за мен е безмислено да се учи език различен от руски и английски, и евентуално местният на държавата в която живееш.Най-ми е смешно, когато някой се мисли за много умен щом знае корейски или виетнамски Евала баце, скоро по-голяма тъпотия не бях чел, а прекарвам средно по 10 часа дневно в BWC. tker 17-0, Lemmon-714, baikiro and 10 others 13 Quote Link to comment
koleda321 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Толкова предвания споменахте, а не споменахте класиката "Вот на доверие" с Иван Гарелов, където на няколко пъти участваха видния кеч спец Ивайло Гаврилов и видния спец по всичко, известен само като Пътников. Момчил, Maradona, Evil Evo and 1 other 2 2 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) Link to comment
itzo1994 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) 31 minutes ago, koleda321 said: Толкова предвания споменахте, а не споменахте класиката "Вот на доверие" с Иван Гарелов, където на няколко пъти участваха видния кеч спец Ивайло Гаврилов и видния спец по всичко, известен само като Пътников. От това шоло помня 3 неща: вече споменатия Гаврилов, Гинка(?) народната певица с невероятния...талант и как веднъж Гарелов се караше с участниците кой изпълнява Dragostea Din Tei (щото нали уж имаше спорове кой писал песента а-у). Да не съм много оф-топик, ето един от любимите участници, от австралийската версия на предаването (с по-различни правила, но все пак): edit: За незапознатите, WWF са имали 2 епизода в Weakest Link. Много сила! Edited March 26, 2018 by itzo1994 Rock, ShwN and Evil Evo 3 Quote Link to comment
Lag4 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) Ще се гледа разбира се, това предаване си е е абсолютна класа. В началото докато хайпът е силен сигурно дори ще си връщам епизоди, когато не мога да ги гледам на живо. И аз като повечето от вас се радвам, че няма да е Кънчев водещ. Не че имам нещо кой знае какво против човека, но просто прекалено много години е на екрана. Те са една групичка от хора, които не слизат от екран вече 15-20 години. Edited March 26, 2018 by Lag4 Brutalnia, Yulian, itzo1994 and 2 others 5 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Не, че не се радвам, ама повече искам да се върне "Минута е много". nick, Leito, The1948One and 2 others 4 1 Quote Link to comment
tker 17-0 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Много съм доволен и аз като повечето. С нетърпние гледах предаването по Нова и се справях доста добре тогава, но и аз като мнозинството смятам, че сега бих се справил по-зле . Надявам се въпросите да са интересни и от тях да може да научим (да си припомним) интересни факти. Часът не е оптимален и аз бих предпочел да е 20:00 примерно, но не е чак толкова голяма загуба. Повечето тук явно не харесвате Ники Кънчев, но за мен той си е емблематичен водещ и предаването ще е най-малкото различно без него. Да не говорим, че е много интелигентен мъж и се надявам новият водещ също да е такъв. Билалов по интервюта ми е направил впечатление на начетен мъж, ако наистина той е водещият и смятам, че заслужава шанс. Иначе виждам, че сте постнали други подобни предавания, като на мен любимите от тях са две - от нашите е "Вот на доверие", а от чуждите "The weakest link". nick, Момчил, Brutalnia and 2 others 5 Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 6 hours ago, The1948One said: Ако изберат един от нас, ще дойдете/дойдем ли BWC-тата агитка с тениските да вдигаме гюролтия това е въпроса? Ако стане такова нещо в никакъв случай не трябва да се ползва жокера "помощ от публиката" или може да бъде използван и след това да се даде отговор, различен от този, който BWC публиката е посочила, тъй като съфорумците повече биха се радвали някой като отпадне, вместо да се класира напред. Иначе съм много разочарован от наградата - отново 100 000 лв. В другите страни предаването се нарича "Кой иска да стане милионер?" и наградата е милион евро, а тук едва 51 129,19 EUR, което е смехотворно. Не може за 17 години наградата да е една и съща, при положение, че животът е станал няколко пъти по-скъп. Отделно въпросите преди бяха мега трудни и човек трябваше да е експерт едновременно 6-7 области, за да се добере до по-сериозните суми. Умишлено беше направено да е твърде трудно за спечелване, не е речено, че всеки втори трябва да стига до края, но за толкова години един да успее, че накрая и да го дисквалифицират действа демотивиращо. Мисля, че това свали от интереса в последните години, иначе в началото и аз следях предаването със затаен дъх, но като видях, че е направено невъзможно да се спечели голямата награда, интересът ми падна значително, а изданията от последните години с известните личности почти не съм ги гледал. Дано видим промяна и в тази насока. Ники Кънчев е втръснал до болка и затова е хубаво, че друг ще е водещ, Михаил Билалов е добър избор. itzo1994, Yulian, Metzgermeister and 2 others 5 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Yulian Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Аз също чакам предаването да почне. Не съм като повечето - не съм гледал "Стани Богат" толкова много, но ми беше интересно, а като много по-малък бях прекалено любопитен и дори играех една игра в интернет и се упражнявах. Не знам водещият, дори и да го знам сигурно не го помня, но се надявам предаването да е много интересно. damtiham 1 Quote Link to comment
VSB Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) Най-любимото ми предаване от тоя тип беше "Столът" заради водещия, който го раздаваше хийл. Много бързо го спряха обаче, за което много ме беше яд. "Руска рулетка" беше малоумно с това въртене на рулетката - каква е гаранцията, че е въпрос на късмет, а не избират зад кулисите къде да спре? Олимпик е участвал там, може да сподели опит. Edited March 26, 2018 by VSB Yulian 1 Quote Link to comment
yaripim Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Вот на Доверие го помня главно освен с водещия и с тва,че Орлин Горанов стана 10 пъти поред (и май повече) шампион,баси машината. Момчил, nick and Maradona 3 Quote Link to comment
MJ23 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) 4 hours ago, itzo1994 said: От това шоло помня 3 неща: вече споменатия Гаврилов, Гинка(?) народната певица с невероятния...талант и как веднъж Гарелов се караше с участниците кой изпълнява Dragostea Din Tei (щото нали уж имаше спорове кой писал песента а-у). Аа едва ли не помниш и Кембъла, пича беше култов, светла му памет! Враждата му с Васа Ганчева беше епична Edited March 26, 2018 by MJ23 Evil Evo, koleda321, Maradona and 1 other 4 Quote Link to comment
The1948One Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 22 minutes ago, MJ23 said: Аа едва ли не помниш и Кембъла, пича беше култов, светла му памет! Враждата му с Васа Ганчева беше епична "Аз може да отслабна, ама ти по-умен няма да станеш..." Лека им пръст на Васа Ганчева и Кембъла, отидоха си без време, а Кембъла беше и от Разградско Maradona, Yulian, Rock and 2 others 5 Quote Link to comment
kabakov Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 От първото предаване стана ясно, поне за мен, че Билалов е абсолютно дърво в тази си роля... Metzgermeister and MainEventer 2 Quote Link to comment
Loop Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Сумите са пълна подигравка (не говоря само за 100-те хиляди, а за всички), времетраенето също. Не е ли време да се спре с това Сънчо, кое нормално дете ще го гледа това и още повече кои нормални родители ще го изтърпят да го гледа? Поне тази дето се чудеше дали пък закръглените врабци не надвишават установените норми във въздуха изкърти. damtiham, Ponetron, MJ23 and 3 others 6 Quote BWC Popularity Promotion (2015) BWC Popularity Promotion (2022) ТЕМАТА ЗА ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ Link to comment
Ponetron Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Много мудно, много бавно вървеше. Няколко пъти забравих, че го гледам. Айде, Билалов бих му дал време да се аклиматизира и свикне, но няма да е лошо да погледне малко от старите издания с Кънчев. Дори минута е много имаше повече съспенс, заеби. Единственото позитивно бяха готините въпроси. Поне това са запазили. Останалото ме отегчи доста. MainEventer, Yulian and MJ23 3 Quote Link to comment
Metzgermeister Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 (edited) Както и очаквах, Билалов е просто отвратителен - с тези старомодни соц буркани изглежда като някакъв студен чиновник и ако аз бях играч, сигурно щях да насера само от тона и погледа му. Втората сигурна сума последно беше 3000, а сега е върната на 2500 като в началото. Няма вече въпроси за 25000 и 50000, а 14-ият въпрос е за някакви си 20000 - такива сиромаси и скръндзи ли са, мама им? Нямам нищо против обаче, че са върнали стария брой на въпросите - два въпроса, за да спечелиш първа сигурна сума, макар и лесни, бяха твърде малко някакси. Липсва ми и "Най-бързият печели", ама явно са преценили, че няма нужда да разкарват сума ти хора, които няма да участват в същинската част на играта. Edited April 1, 2018 by Metzgermeister HEIDENREICH, MainEventer, The Olimpic Hero and 1 other 4 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Билалов за мен лично е ужасен избор за водещ на "Стани богат". Просто има много студено и остро излъчване, от което това предаване не се нуждае. Да, за ролята на Джаро в "Под прикритие" бе перфектен и подходящ, но тук изобщо не е на мястото си. Въобще не го харесах в първия епизод на рестарта на играта. Митко Павлов, за когото се говореше като вариант, щеше да стои много по-добре, като заместник на Ники Кънчев. MJ23, THE ENEMY, Metzgermeister and 3 others 6 Quote Link to comment
prenti Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 (edited) Мен пък ми хареса. Билалов има трески за дялане, но е добре. Има нужното излъчване . Сумите обаче от друга страна, са пълна подигравка. Наличието на 50, 100, 1200 и тем подобни си е абсолютна глупост. Втората най-висока сума е 20 000, нереална гавра. Въпросите бяха хубави. Относно "Лека нощ, деца '' съм абсолютно ЗА премахването му. Анимацията или подобието на такава, е за пълни аутисти. После се чудят защо децата израстват такива... На всичкото отгоре самото филмче е 3-4 минути, а другите 6 са реклами. Пълна глупост. Edited April 1, 2018 by prenti MJ23, damtiham, HEIDENREICH and 2 others 3 2 Quote Link to comment
Laoch Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Мога ли да го гледам от някъде? Yulian 1 Quote Марк на годината (2017); (2018). Link to comment
Ponetron Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 ^ https://www.bnt.bg/bg/a/183781-stani-bogat-01042018 А иначе в Замунда са пуснали някаква игра Стани Богат, уж нова, още в бета версия. Очаква се да излезе и цялата скоро. На български е... Yulian and BrockLesnar 2 Quote Link to comment
Recommended Posts