Jump to content

Телевизионни игри на знанието (Стани Богат, Последният печели, Голямото преследване)

The1948One

Recommended Posts

^ Не си бях вкъщи  снощи , влязох в ебем ти каръшката серия  ( само за един час : 1. загубих си шишето минерална вода , набутах се за ново  с крупните 70 ст, 2. един по-тлъст и от мен дебил ми бръкна в окото и 3.  за финал набрах нещо с кур и си блокирах телефона). Та с две думи не ми е било до Джаро, но специално заради теб ще гледам да си пусна тая пача следобед, явно има потенциал, 

Е  не !

MJ23 , бастун плевенски, ще те банна за 6 месеца, заради теб загубих вяра в човечествтото. Тая е нереална. То само като и видиш тъпата физиономия, заеби че е от Панагюрище.

Сешоаррррр . Проверила как се пише за да не се изложи у фейса .Как нямаше някой да и го набие в анала още тук ?

За мартинито вкара уникални разсъждения и това барманка. Друг е въпроса на селяците от Горно Уйно им разбира главата от коктейли, половината пият джанковица, другата половина пърцуца от цвекло и зеле. Пред аграрните труженици е била вървежна предполагам.

После навлезе и в дебрите на висшата математика и там тотално потъна. Едно време такива задачи решавахме в трети клас. Не знам ние ли сме били ебем ти умните копеленца, или народа тотално затъпя, залагам за второто. :(

На Джарката довечера ще му увиснат топките с тая умница, то аз се чувствам с около 50 % по-тъп, може би най-после ще се разбера с Olimpic. 

И тая трътка ще вземе поне 500, колкото момчето пред нея ,което разсъждаваше и играеше добре и получи шибани въпроси още на ниските суми. Това за Пушкин и аз не го знаех, всичките четирима са велики писатели или поети , но не им знам рождените дати. а въпроса на който отпадна трябваше да помисли, коя сграда е най-стара, малко избърза тук и го гризна.

Животът е усилие за мен :( 

2 minutes ago, Bobotsi said:

Кой водещ е по - добър?

Михаил Билалов - ⬆️

Ники Кънчев - ❤

Ще се разделим с теб май.

ППП * strikes again !

Бъкел идело от БЪКЕЛИТ . Баси кухата бъклица. Чак ме е яд че си тръгна с 500 лв, не заслужаваше и 2 лв да изкара.

Това за робота София от Саудитска Арабия не го знаех. Явно за да успееш в шоуто, трябва да гледаш новините на Канал 1.

* Проста Панагюрска Путка

2 minutes ago, Bobotsi said:

Интересува ме мнението на съфорумниците🤔

Разрови се в предходните страници. Темата е разисквана до болка. Тук не ти е Facebook, за да определяме нещата с лайкове и сърчица. 

• Upvote 3

Обаче бих и го бутнал, добра шаврантия е. И без това титлата ми cтрува повече от парите, c които cи тръгна.

2 minutes ago, damtiham said:

Обаче бих и го бутнал, добра шаврантия е. И без това титлата ми cтрува повече от парите, c които cи тръгна.

Мене пък точно тия джуки като сурови наденици ме отвратиха. Много по- яки пичета имаше, особено оная приятелката на Yo The Real .

"Ако стане война, ЮНЕСКО праща армия да защитава културното наследство" 

😂

• Upvote 1
  • Haha 2
  • 1 month later...

Това е огромна простотия, но от друга страна показва колко нелепи са някои моменти на водещия. 

• Haha 2
Metzgermeister

Днес (по-скоро вече вчера) един от участниците беше представен като помощник-машинист. Очаквах да видя Васкоп. Не съм бил разочарован скоро толкова много :(

HEIDENREICH

Лелееее тая днес е уникално проста. Куршума във въздуха бил по-бърз от светлината във вакуум.

THE GRIM REAPER

Такава проста пача досега не съм виждал! Днешният епизод трябва да се гледа! Дори Билалов и иска разрешение да вземе думата: Може ли да кажа нещо? 

ХАХАХАХХАХАХА нереална!

Баси cringe-а.... Смях се много. А и още по-интересното е, че ще има още един епизод с нея! :rofl: 

Brock_Lesnar

Голям смях с тази днеска, не може да спре да говори. Билалов доти не се налага да й задава въпроси да разкаже нещо, утре ще чакам с нетърпение. Стана шоу. По едно време вика „Публиката ако знае отговора, той ще има най-висок процент!” 🤣 

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Metzgermeister
5 hours ago, ShwN said:

Ти остави това, ами са я добутали до въпрос за 10 бона. Нереално слабоумна. 

Що спойлиш сега така? :( Иначе съм сигурен, че друг участник няма да успее да вземе участие в следващия епизод и ще плямпа поне по 10 минути на въпрос. По едно време имах чувството, че на Билалов му иде да я шамарлоса - то такова плямпало трудно можеш да намериш, а ако все пак го направиш, по-добре да бягаш надалеч. Иска ми се да беше взела участие в британската версия - там Джереми Кларксън щеше да я направи на пет стотинки със своя грубоват и язвителен хумор и сигурно щеше направо да я отучи от приказливостта ѝ :lol:

Дааа, за пръв път го гледах, но тази беше дефиницията на cringe.Ужасна жена, ето тази е психично-болна и водещия го знаеше :D

9MLnN5Y.gif

• 2 weeks later...
ShiningWizard

Съжалявам за закъснението, но за " гейм девелопърката" ли говорите? Не вярвах, че има тъпи парчета в девелъпинг средата. Все пак имаме Ubisoft Sofia!

Това момче от Плевен Николай е гений. Този просто ми е любимия участник, акъл, риск, логика, всичко! Аз просто не съм виждал друг такъв участник, толкова умно момче, гениална логика, няма тема по която да не е начетен. Просто се възхищавам на това момче и се гордея че сме от един град.

Не ме е било яд така от години за участник, абсолютен пич, просто откакто предаването тръгна отново не е имало друг такъв участник.

5 minutes ago, MJ23 said:

Не ме е било яд така от години за участник, абсолютен пич, просто откакто предаването тръгна отново не е имало друг такъв участник.

Нали, най-тъжното е, че по-малоумни участници са взимали повече пари. :(

А пък и водещия като го видя какъв е пич не можеше ли да му удари едно рамо. 

Edited by Bobotsi
The Olimpic Hero

Нямаше какво да направи Билалов накрая. И за мен Николай е най-добрият играч, появил се в играта, след рестарта на шоуто по БНТ. Игра абсолютно перфектно, като накрая нямаше късмет да попадне на добър и бърз google жокер. Иначе съм сигурен, че щеше да играе до последния въпрос и нямаше да се откаже. Или щеше да спечели 100 000 или да отпадне с 2500.

• Upvote 3

Brock_Lesnar

Това момче Николай Михайлов и аз съм на мнение, че беше най-добрият участник, откакто подновиха предаването миналата пролет. Просто знаеше и беше компетентен по всякакви въпроси. Чудесно игра, желязна логика и много добри познания. Отпадна на безумен въпрос - това с президентите и някой американец да бяха питали, нямаше да го знае. Можеше да зададат въпроса по друг начин - примерно "Какво свързва тези четирима президенти (няма място за всичките осем)?" Тогава навярно щеше да го отгатне. Прекрасна игра. Отделно момчето има най-различни дарби - идеята му за фентъзи романа и мен ме заинтригува, а не съм фен на подобна тематика. Това момче може да постигне много. Имам чувството, че учи медицина да си запълва свободното време. Истински гений! Евала!

Edited by Brock_Lesnar
  • Upvote 3

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020