The Olimpic Hero Posted February 4 Share Posted February 4 3 hours ago, Ponetron said: Това ли е зелената стая на БНТ? Quote Link to comment
itzo1994 Posted February 5 Share Posted February 5 Не, това е Горила позицията! Quote Link to comment
Himler Posted February 5 Share Posted February 5 Абе в интерес но истината някои от въпросите в Това го знам не са лесни. Браво на младите момчета днес! MJ23 1 Quote Link to comment
gboy Posted February 5 Share Posted February 5 ^ това го гледах миналата седмица (май), ама нещо не ме грабна. Жена ми ми разправяше, че било фън преди това, щото някакви лекета се осирали , ама аз попаднах на някакви супер сладурковци - зубъри, дето децата си знаеха и нямаше никакви WTF моменти. Общо взето, все едно да гледам устни изпитване в гимназията - нищо интересно MJ23 and Himler 2 Quote Link to comment
Himler Posted February 6 Share Posted February 6 Видяхме най- доброто от Мъдреца днес. Quote Link to comment
Himler Posted February 8 Share Posted February 8 Легендите Симеон Димитров и Георги Георгиев ще се появят днес. Hachiko 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted February 8 Share Posted February 8 Ще е интересно как ще се представи Георги, всички знаем как отпадна несправедливо, после често критикува участниците, а днес със сигурност ще има добра конкуренция - победителя вчера бе доста начетен човек. И като цяло с всеки епизод качеството се покачва все повече, определено ШЛ доставя. Himler 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 8 Share Posted February 8 Ооо, откачалката Симеон пак ли ще полува факсове от космоса? Quote Link to comment
neshev Posted February 8 Share Posted February 8 "Ни мъ записвъйти" MJ23, OyeaH and Metzgermeister 1 2 Quote Link to comment
Himler Posted February 8 Share Posted February 8 Защо канят болни психически хора като тая? Hachiko and Metzgermeister 2 Quote Link to comment
OyeaH Posted February 8 Share Posted February 8 Жалко, че не видяхме Симо и Рицаря, щеше да е епично. MJ23, Metzgermeister and Himler 3 Quote Link to comment
MJ23 Posted February 8 Share Posted February 8 И мен за това ме е яд. Симеон отново показа голяма класа и знания. Himler 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted February 8 Share Posted February 8 36 minutes ago, OyeaH said: Жалко, че не видяхме Симо и Рицаря, щеше да е епично. Фактец. И мен много ме е яд. Щеше да е все едно менивента на кечманията Himler and Metzgermeister 2 Quote Link to comment
Himler Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Песента на Светкавицата по БНТ Edited February 8 by Himler MJ23 and Razor-Ramon 1 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted February 8 Share Posted February 8 Добра игра, Георги изостана много в първите два кръга, Милен е машина! Но Георги си е особен тип, не пада по гръб и винаги има оправдания. Какво общо има Дюран дюран с Депеш мод? Абсурдно просто. Целия хейт, който изсипа по Симеон днес загуби смисъл. Himler 1 Quote Link to comment
Himler Posted February 8 Share Posted February 8 Трябва да го кара малко по- скромно във фейсбук. MJ23 1 Quote Link to comment
Himler Posted February 9 Share Posted February 9 Милен ме дразни, ама пък е бая силен. Hachiko 1 Quote Link to comment
Himler Posted February 12 Share Posted February 12 Дария трябва да почете книги. Иначе се радвам, че Милен отпадна. Hachiko 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 12 Share Posted February 12 Тоя Венци какво скача, все едно е станал олимпийски шампион бе?! Himler 1 Quote Link to comment
Himler Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) Жалко, че Петя не победи. Edited February 14 by Himler Hachiko 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted February 15 Share Posted February 15 Конкуренцията и беше твърде добра. Подобни играчи биха скуошнали и нашата любима Стрина. Хубавото е, че ще участва само веднъж - с нея трябва да са Атанас, Симеон и преди това, който е победител. При такава конкуренция бих дал коефициент 101 да спечели, а не вярвам изобщо и до 2 кръг да избута. Quote Link to comment
natopor4en Posted February 15 Share Posted February 15 16 hours ago, Himler said: Жалко, че Петя не победи. И мен супер много ме е яд. Жалко. Quote Link to comment
Jericho Posted February 16 Share Posted February 16 Един дедо с деменция прави скандална игра в Стани Богат в момента. Дълбоки анализи на въпроси за 100 лева. Loop, MJ23, HEIDENREICH and 2 others 5 Quote Link to comment
Recommended Posts