Jump to content

Телевизионни игри на знанието (Стани Богат, Последният печели, Голямото преследване, Минута е много)

The1948One

Recommended Posts

The Olimpic Hero
3 hours ago, Ponetron said:

328429637_563902379098819_62265804010721

Това ли е зелената стая на БНТ?

Абе в интерес но истината някои от въпросите в Това го знам не са лесни. 

Браво на младите момчета днес!

^ това го гледах миналата седмица (май), ама нещо не ме грабна. Жена ми ми разправяше, че било фън преди това, щото някакви лекета се осирали :laugh:, ама аз попаднах на някакви супер сладурковци - зубъри, дето децата си знаеха и нямаше никакви WTF моменти. Общо взето, все едно да гледам устни изпитване в гимназията - нищо интересно 

• Upvote 2

Ще е интересно как ще се представи Георги, всички знаем как отпадна несправедливо, после често критикува участниците, а днес със сигурност ще има добра конкуренция - победителя вчера бе доста начетен човек. И като цяло с всеки епизод качеството се покачва все повече, определено ШЛ доставя.

Rise of Thunder

Ооо, откачалката Симеон пак ли ще полува факсове от космоса? 

natopor4en
36 minutes ago, OyeaH said:

Жалко, че не видяхме Симо и Рицаря, щеше да е епично.

Фактец. И мен много ме е яд. :( Щеше да е все едно менивента на кечманията 

• Upvote 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Добра игра, Георги изостана много в първите два кръга, Милен е машина! Но Георги си е особен тип, не пада по гръб и винаги има оправдания. 😂 Какво общо има Дюран дюран с Депеш мод? Абсурдно просто. Целия хейт, който изсипа по Симеон днес загуби смисъл.

Rise of Thunder

Тоя Венци какво скача, все едно е станал олимпийски шампион бе?!

Конкуренцията и беше твърде добра. Подобни играчи биха скуошнали и нашата любима Стрина. Хубавото е, че ще участва само веднъж - с нея трябва да са Атанас, Симеон и преди това, който е победител. При такава конкуренция бих дал коефициент 101 да спечели, а не вярвам изобщо и до 2 кръг да избута.

natopor4en
16 hours ago, Himler said:

Жалко, че Петя не победи. 

И мен супер много ме е яд. Жалко. :(

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Един дедо с деменция прави скандална игра в Стани Богат в момента. Дълбоки анализи на въпроси за 100 лева.