neshev Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 Rock, krriiissss and Chicky Ricky 1 1 1 Quote Link to comment
raquishi Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Дали само на нас са ни толкова криндж промотата на Пулев с тва ДЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕК и счупения му английски? Иначе мисля че ще го бие, както предния път. Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Колкото и голям селяндур да е Кубрат, колкото и да е тъп, колкото и да няма никаква защита, като го удрят, по някакъв начин е достигнал до 2 мача за световната титла. Аз не знам за такъв друг боксьор. Респект за Пулев, че вече над 12 години е човешка боксова круша! HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Очаквам сериозни съдийски тесли и подпиране на Чисора. Мача се играе в Лондон, това е в Англия. А Чисора е англичанин. Въпреки че е черен, дори негър. Дано нашето момче Кубрат успее да пребори съдийската мафия и да успее да зарадва целият български народ тук в БЪЛГАРИЯ, както и милионите по цял свят с поредна победа. И за пореден път чуем победните гайди и видим гордо да се издига трикольора ни. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 С този хъс няма как да изпусне победата! krriiissss 1 Quote Link to comment
gboy Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Цяло чудо е, че Кубрат стигна до още един голям мач преди края на кариерата си. Бях сигурен, че с AJ ще му е последно, но някак си пак хвана ръка. Тъжното е, че не вярвам скоро да имаме боксьор от такъв калибър, ако изобщо някога имаме. Кобрата си беше легитимен топ десет, да не кажа и нагоре в един момент. Да ,не беше шампионски материал, но то единица са такъв. Беше хубаво да видим българското знаме в подобни големи събития, мисля, че това ни беше. kabakov and VSB 2 Quote Link to comment
VSB Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 То и сега би могъл да мине за топ 10. Quote Link to comment
neshev Posted July 5, 2022 Author Share Posted July 5, 2022 На Кобрата най-добрата му победа е срещу Хюи Фюри. Но въпреки това има 2x мача за световната титла, което говори красноречиво колко плачевно е състоянието в тежката дивизия. Дали е топ 10, топ 20, няма как да знаем, защото не се бият помежду си. Но гледайки го срещу наистина елитни боксьори, като Джошуа и Малкия Клит, Кобрата беше размазан с лекота и не даде почти никакъв отпор. Тъй че със сигурност не е на нивото на Fury, Usyk, Joshua, Wilder. Не бих го сложил и пред доказани бойци като Паркър, Уайт, дори и Анди Руиз. Тъй че, ако е топ 10 въобще, вероятно е на опашката. Хубавото е, че Кобрата претърпява някакъв ренесанс. Бие се по-атрактивно, промотират го по-добре и оглавява сравнително големи събития, тъй че очаквам да има мераклии да му вземат скалпа. Тук очаквам да е по-интересно битка от първата. И двамата са вече на години, съответно оставят повече шансове на противниците им. Това би трябвало да е удобно за Чисора, но не мисля, че ще успее да нокаутира Кобрата или да е достатъчно конкурентен 12 рунда. Но е доста възможно и съдиите да му ударят едно рамо, макар че на този етап, в Кобрата ми се струва, че има доста повече хляб, защото Чисора го видяхме вече срещу почти всички, докато Кобрата си остава енигма. MJ23 and HEIDENREICH 2 Quote Link to comment
VSB Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Точно, не се бият помежду си и е трудно да се направи реална оценка. Но това е проблем за почти всички, не само за Кобрата. Единствено Джошуа и може би Уайт имат някакво по-широко резюме. Дори Фюри има въпросителни по тази линия, загуби си времето с тоя трети мач с Уайлдър. С оглед на последните им срещи, Кобрата изглежда лек фаворит. Солидно представяне срешу Джери Форест, който е сходен като стил на Чисора, а вероятно и не е съвсем далеч като класа в момента. Чисора изглеждаше доволно приключил в реванша с Паркър, но при него представянето често варира и зависи с каква мотивация излиза. По традиция на него въобще не му върви в реваншите, което е добре за Пулев, но пък домакинството може да изиграе голяма роля в съдийството. Една победа за Кубрат тук ще му осигури поне още един добър чек. Не мач за титла още, но двубой срещу някой от типа на Уайт, Джойс, Паркър. Защо не? HEIDENREICH and neshev 2 Quote Link to comment
baikiro Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Кобрата нали се биеше в някакво фрийк шоу с триъгълен ринг? Какво стана с цялата тази работа? Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
VSB Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Имаше насрочен мач с Жуниор дос Сантос, но пропадна. Не помня какво изтъкнаха като причина, но неофициално се пишеше, че нямало интерес. След последното боксово събитие на Трилър имаше забавяне на хонорари към участници. Говореше се, че ще правят гала през юни, на която трябваше да се завърне Джарел Милър. Не се случи. Друго голямо име, което работи с тях - Майкъл Хънтър, се нави с двубой срещу Хюи Фюри под егидата на Скай Спортс. От това съдя, че Трилър явно поприключват, съответно и тия смесени двубои. То си беше странно това пръскане на средства, които абсурд да са имали възвращаемост. Някаква перачница на пари беше това. По-добре. Кубрат може да даде още няколко добри боксови мача, сега няма да си губи времето с фрийк изпълнения. Е, за него кофти. Изпусна добри лесни пари, сега ще трябва да се труди по-сериозно. MJ23 1 Quote Link to comment
gboy Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 On 7/5/2022 at 8:52 AM, neshev said: Не бих го сложил и пред доказани бойци като Паркър, Уайт, дори и Анди Руиз. За мен Паркър изобщо не се е доказвал никога. SD срещу приключилия Чисора и MD срещу малкото Фюри, това са му "доказванията". Всички останали мачове са срещу бай Иван и компания. Имайки предвид, че Кубрат е приключил вече с тоя спорт, вероятно към днешна дата Паркър може и да го бие, но в прайма му Кобрата щеше да го точкува 12 рунда без проблем. Същото се отнася и за Анди Руиз, а с Дилиън Уайт са ми 50-50. Уайт е класа, но не е шампионски материал. Така е и Кобрата. Що се отнася до Уайлдър - за мен това е най-надутият балон в днешния бокс, ама ще видим. Quote Link to comment
neshev Posted July 6, 2022 Author Share Posted July 6, 2022 41 minutes ago, gboy said: За мен Паркър изобщо не се е доказвал никога. SD срещу приключилия Чисора и MD срещу малкото Фюри, това са му "доказванията". Всички останали мачове са срещу бай Иван и компания. Е, има и победа и над Анди Руиз. Макар че ясно там, беше близка и може да я пишеш и загуба. Както и да ги въртя, Паркър ми изглежда доста по-тестван и доказван, при условие че направи и 12 рунда с Джошуа, докато нашата Кобра пак омете плюнките в тази битка. Анди Руиз беше световен шампион, колкото и да го пишем за калитар, това няма да го променим. Пък и в реванша, дето се беше издул като плондер, пак откара 12 рунда с Джошуа. Уайт, ако оставим на страна това, че и той беше брутално обруган от шампионите, има две победи над Чисора, бил е Паркър, Хелениус, Оскар Ривас (същия де Кобрата искаше да се бият на улицата :lol:), Поветкин. Доказал се е. Кобрата не знам колко е приключил, но ако бие Чисора се надявам да му уредят битка в Джо Джойс, ще стане шоу. Quote Link to comment
VSB Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Паркър има победа и срещу Такам. Камерунецът, особено за онова време, си е добър скалп. Анди Руиз, извън Джошуа, няма нищо на масата. Уайт е 1:1 срещу Чисора, кyр за съдиите. А победената от него версия на Поветкин не е за изтъкване. Кубрат, извън по-скорошните му успехи срещу Хюи и Чисора, има също Томпсън, Устинов и Димитренко. Томпсън, макар и дърт, дойде след две сензационни победи над Дейвид Прайс, който беше голямата надежда на британския бокс по онова време и май беше най-ранкираният американец. Победите срещу Устинов и Димитренко не остаряха добре, двамата се сринаха след загубите си от Пулев. Но към дадения момент това бяха значими скалпове. Quote Link to comment
gboy Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Съгласен с VSB. Кобрата беше в пика си някъде около битката с Кличко и за времето си беше взел много доби победи. Димитренко беше с 32-1, когато загуби от Кубрат, като тая загуба беше с MD от Еди Чеймбърс. Нашия победи и Устинов, когато оня беше с 27-0 и се водеше сериозен боксьор. За Тони Томпсън - не само, че беше бил Прайс, човекът дотогава си беше падал само от Владими Кличко реално и мачкаше из дивизията. Ся, беше му минал пикът на кариера, вярно, но си беше легитимен претендент за времето. Така че тия тримата са повече от добри опоненти за началото на предишното десетилетие. Много по-добри от опонентите на Паркър EVER, ако питаш мене. Джоузеф победи същия тоя Димитренко, ама 4-5 години по-късно, както и Карлос Такам. След това му подариха титлата срещу Дундьо Руиз и това е. ---- Кубрат е на 41 години човека, отдавна му мина времето. И все пак си показва класата и е факт, че се завърна след загубата от Кличко и успя да се добере до втори тайтълшот. Малкия Фюри не му даде да отлепи насред София, нищо, че мачът беше скучен. Преди това победи и Чисора, макар и с малко. Факт е и че е победил (не го гледах мача) Джери Форест без проблеми, което също не е за подценяване. На тая му възраст евала. VSB 1 Quote Link to comment
VSB Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Не мисля, че чак са подарили победата на Паркър срещу Руиз. Аз бих дал мача равен, но ако трябва да се избере победител, Паркър може би заслужаваше съвсем малко повече. Quote Link to comment
neshev Posted July 6, 2022 Author Share Posted July 6, 2022 krriiissss and prenti 2 Quote Link to comment
neshev Posted July 7, 2022 Author Share Posted July 7, 2022 krriiissss and prenti 2 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 И какво, чисто като build-up, това му е най-добре изградения мач, така ли излиза, хахахах. Berbatov and prenti 1 1 Quote Link to comment
Prince10 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Кобрата е тъпо парче, билдът все пак е с цел да те надъха за мача, а аз се пръскам от смях само при вида на нашия Ганьо, та не знам до колко това е правилна стратегия. Очевидно обаче работи, явно имиджът му пред боксовата публика извън Балканите е различен и го приемат по-насериозно. Аз се присъединявам към мнението, че колкото и малоумен да е Кубрат, то си е абсолютен топ 10 в тежка категория. Да кажем, че между 5-тия и 10-тия е трудно да ги наредиш, но човекът стигна до 2 тайтъл-шота, а на 41 години продължава да се бие на много високо ниво. prenti 1 Quote Link to comment
prenti Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Кобрата понаучи малко английския и започна да кътва добри промота. Quote Link to comment
YORDANOFF Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Някой знае ли в колко ще го дават и някакъв стрийм няма да е излишен? Quote Link to comment
neshev Posted July 9, 2022 Author Share Posted July 9, 2022 1 minute ago, YORDANOFF said: Някой знае ли в колко ще го дават и някакъв стрийм няма да е излишен? След 00:00 наше. Другарите поляци винаги са на линия: http://strims.top/fight/ChisoraPulev.php?source=6 VSB, prenti, MJ23 and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts