Jump to content

Hiroshi Nagao, Tajiri & Team 3D в Hustlе!


nWoHulkster

Recommended Posts

Надявам се ви е известно какво точно представлява Hustle? Известна като "Японското WWE" (сами се сетете защо :roll: ), Hustle е федерация, която залага на абсурдни образи и на повече комедийни отколкото добри мачове, така че не очаквайте мачове над **** от тази федерация :). Като цяло е много забавна за гледане ако я гледаш с нагласата, че гледаш не кеч, а по-скоро комедийно шоу примесено с кеч. В момента това е една от най-заможните федерации в света, тъй като се спонсорира от DSE (Dream Stage Entertainment), които държат и изключително популярната ММА федерация PRIDE. Федерацията има някои много забавни образи като Yinling the Erotic Terrorist и Razor Ramon Hard Gay. Освен това тук се бият и някои известни кеч/мма звезди като Toshiaki Kawada, Naoya Ogawa, Shinjiro Ohtani, т.н. . Тук са се били, макар и за единични участия, и Kevin Nash, Scott Hall, Vader, Goldberg, Mick Foley, Dusty Rhodes, Rikishi, т.н. . Наскоро Kenzo Suzuki се присъедини към федерацията и стана една от главните звезди, тъй като жена му Hiroko беше направена GM на федерацията и като такава тя винаги слага Кензо в главните мачове (което между другото е базик отправен към Трите Хикса/Стефани). Толкова за тази забавна федерация, сега към самите новини:

Hiroshi Nagao е един от младите лъвове на New Japan, който тази година беше освободен от New Japan. Много е зелен и няма много умения на този етап, но е голям на размери, което го прави атрактивен за японската публика. Nagao вече е подписал с Hustle и новият му образ ще бъде на волейболист, който хвърля топки по хората :). Друг кечист, който е започнал да се бие в Hustle е Tajiri. Изглежда Hustle са надделяли в огромното наддаване за услугите му, което течеше през последните няколко месеца. Освен това, на последното шоу на федерацията Хироко е обявила, че скоро и Тийм 3Д ще направят дебюта си за Hustle. Федерацията става все по-забавна и по-забавна :)

Link to comment

Трудно ми е да кажа, че се радвам за случващото се. Все пак Тийм 3D се биеха в AJPW по едно време и след това спряха заради ангажименти към ТНА, а сега да се бият в Hustle... Просто ми изглежда несправедливо. Знаеш ли дали ще участват в шоута на AJPW за в бъдеще или ще се бият само в ТНА и Hustle?

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Не знам нищо за All Japan, но по принцип Hustle правят много по-малко шоута на месец и плащат по-добре, затова изобщо не ме учудва решението на Тийм 3Д, макар и да ме е яд. И аз ги предпочитам в All Japan, но каква да се прави. И тук ще им се радвам :)

Link to comment

:lol: :lol:

Току-що попаднах на снимки на Razor Ramon Hard Gay - един от най-забавните образи на Hustle, както и един от най-популярните комедийни актьори в Япония. Пичът ме спуква само като го гледам. HG RULES! A btw, това на последната снимка e "Еротичната терористка" :lol:

Link to comment

Вече са известни и опонентите на Team 3D. За шоуто на 3/7 това ще бъдат Kintaro Kanemura & Masato Tanaka (известни най-вече заради работата си в FMW), а на 3/9... ERICA & MARGARET!!! :lol::lol: . За тези, които не знаят Erica e Aja Kong (една от най-добрите кечистки в историята на бизнеса :)), а Margaret е The Amazing Kong (една от главните звезди на женския кеч в момента). Hustle rulz!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...