Jump to content

Hiroshi Nagao, Tajiri & Team 3D в Hustlе!


nWoHulkster

Recommended Posts

Надявам се ви е известно какво точно представлява Hustle? Известна като "Японското WWE" (сами се сетете защо :roll: ), Hustle е федерация, която залага на абсурдни образи и на повече комедийни отколкото добри мачове, така че не очаквайте мачове над **** от тази федерация :). Като цяло е много забавна за гледане ако я гледаш с нагласата, че гледаш не кеч, а по-скоро комедийно шоу примесено с кеч. В момента това е една от най-заможните федерации в света, тъй като се спонсорира от DSE (Dream Stage Entertainment), които държат и изключително популярната ММА федерация PRIDE. Федерацията има някои много забавни образи като Yinling the Erotic Terrorist и Razor Ramon Hard Gay. Освен това тук се бият и някои известни кеч/мма звезди като Toshiaki Kawada, Naoya Ogawa, Shinjiro Ohtani, т.н. . Тук са се били, макар и за единични участия, и Kevin Nash, Scott Hall, Vader, Goldberg, Mick Foley, Dusty Rhodes, Rikishi, т.н. . Наскоро Kenzo Suzuki се присъедини към федерацията и стана една от главните звезди, тъй като жена му Hiroko беше направена GM на федерацията и като такава тя винаги слага Кензо в главните мачове (което между другото е базик отправен към Трите Хикса/Стефани). Толкова за тази забавна федерация, сега към самите новини:

Hiroshi Nagao е един от младите лъвове на New Japan, който тази година беше освободен от New Japan. Много е зелен и няма много умения на този етап, но е голям на размери, което го прави атрактивен за японската публика. Nagao вече е подписал с Hustle и новият му образ ще бъде на волейболист, който хвърля топки по хората :). Друг кечист, който е започнал да се бие в Hustle е Tajiri. Изглежда Hustle са надделяли в огромното наддаване за услугите му, което течеше през последните няколко месеца. Освен това, на последното шоу на федерацията Хироко е обявила, че скоро и Тийм 3Д ще направят дебюта си за Hustle. Федерацията става все по-забавна и по-забавна :)

Link to comment

Трудно ми е да кажа, че се радвам за случващото се. Все пак Тийм 3D се биеха в AJPW по едно време и след това спряха заради ангажименти към ТНА, а сега да се бият в Hustle... Просто ми изглежда несправедливо. Знаеш ли дали ще участват в шоута на AJPW за в бъдеще или ще се бият само в ТНА и Hustle?

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Не знам нищо за All Japan, но по принцип Hustle правят много по-малко шоута на месец и плащат по-добре, затова изобщо не ме учудва решението на Тийм 3Д, макар и да ме е яд. И аз ги предпочитам в All Japan, но каква да се прави. И тук ще им се радвам :)

Link to comment

:lol: :lol:

Току-що попаднах на снимки на Razor Ramon Hard Gay - един от най-забавните образи на Hustle, както и един от най-популярните комедийни актьори в Япония. Пичът ме спуква само като го гледам. HG RULES! A btw, това на последната снимка e "Еротичната терористка" :lol:

Link to comment

Вече са известни и опонентите на Team 3D. За шоуто на 3/7 това ще бъдат Kintaro Kanemura & Masato Tanaka (известни най-вече заради работата си в FMW), а на 3/9... ERICA & MARGARET!!! :lol::lol: . За тези, които не знаят Erica e Aja Kong (една от най-добрите кечистки в историята на бизнеса :)), а Margaret е The Amazing Kong (една от главните звезди на женския кеч в момента). Hustle rulz!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...