Jump to content

UFC 276 "Adesanya vs. Cannonier" - 2 юли 2022

neshev

Recommended Posts

Sean Strickland е пълен ненормалник и вече съм му фен. Адесаня беше закрит тотално от него на прес конференцията, а дори няма да се бият🤣

Маркнах като видях Вини Мак и компания, излизането на Адесаня беше 2 пъти по-вълнуващо от умрелия мач, който скалъпиха. Жал ми е за малоумника Стрикланд, че беше смлян, но нормално като ходиш като зомби с ръцете долу срещу уникален кикбоксьор срещу Перейра да изядеш нокаута.

1 hour ago, neshev said:

:lol:

Тия нали имаха шоло по същото време? И защо Пат е с яка? :D

Иначе Адесанята е бахти кринджа...нямам търпение да го нокаутират грозно и да се гърчи на земята. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

5 minutes ago, baikiro said:

Тия нали имаха шоло по същото време? И защо Пат е с яка? :D

Беше приключило и отидоха да гледат UFC. :D

Иначе Пат е с яка, защото го играе контузен и ще има мач на Summer Slam.

Jack Bauer

Слаби мачове, единствено мача на Лоуър достави. Перейра набързо смаза Стрикланд, а двата мейн евента бяха скука.

Макс според мен стремглаво да ходи в горната дивизия. Тук мач з атитла няма да помирише повече, а е бил вече всички останали.

В MW мисля че е ясно кой е следващия мач. Ще е интересен страйкинг сблъсък, а имат сторилайн вече.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Факт, ентрънсът беше по-интересен от битката. А иначе надъхваше Изи, че ще има шоу, не го ебе вече за титли, а-у. :D Последната му интересна битка беше тази с Коста, факт е, че трябва двама за да се получи добра битка, но последно време го играе изцяло тактически и гледа да си вземе решението. Може би загубата от Ян го афектира, но с такива представяния, трудно би надъхан някого за неговите битки. Андерсън навремето го насраха за 2-3 подобни битки, но дори в тези битки, Андерсън си беше забавен и правеше някакви яки неща от време на време. Битка с Перейра би била интересна. Може би той ще е неговият Chael Sonnen и ще извади най-доброто от него, и ще го реабилитира за хората. Бразилецът е тотален изрод, винаги ми е било забавно като дойде някой легитимен кикбоксьор и започва да ебе майката на някакви псевдо brawler-и. :D

Не очаквах Волк да доминира по такъв начин. Пълен изрод е и даде силни заявки, че е GOAT-ът в дивизията. Има все още работа. Cejudo му се точеше, Яир, ако бие Ортега, Arnold Allen, Bryce Mitchell, Evloev евентуално. Но, да, ако скочи в LW и предизвика Charles Oliveira, надали някой би се разсърдил.

Леко странично, но Нейт Диаз продължава да забавлява повече от бойците в октагона. :lol:

Нина Добрев ли показаха в публиката по едно време или се бъркам с друга жена?

3kuoda.gif

Не съм гледал още мейн кард-а, но прелимките бяха доста добри. Няма да се изненадам, ако като качество са били на по-високо ниво, поне откъм атрактивност.

Двама проспекти взеха мачовете си - Иън Гари (който гласят за следващ Конър МакГрегър) и Dricus Du Plessis (ебеш ли го как се произнася). Специално на Дю Плесис му беше много як мача и се счупи от бой с Брад Таварес. И двамата са хора, които очаквам скоро да влязат в мейн карда и да правят шоуто там, много големи таланти. 

Андре Муньоз с нова победа и вече е 5-0 в UFC. Юрая Хол му е най-именития опонент, надявам се това да значи, че скоро ще получи нещо по-голямо. Понякога е доста гадно, като те запокитят в прелима и не ти дават да мръднеш, а ти си вземаш мачовете. На Муньоз сега му е времето, на 32 е. Да го тестват и толкова. 

Джим Милър вече е с най-много победи в UFC, абсолютна легенда. Според мен заслужаваше да му даде Динята някой лев поощрително, ама ... 

И още едно име, което според мен ще се чува за напред - Джалин Търнър. Пичът победи за отрицателно време Брад Ридъл, който си е легитимен топ 15 в света. Освен това е едва на 27, фрапиращите 1.91 е за лека категория и става все по-добър. Това му е пета поредна победа, сред които и срещу моя човек Урош Медик. 

Добри прелимки за по-запалените фенове. :D  

^ Единственият човек, който се интересува от прелимките повече от мейн карда...никога не се променяй гбой! :D :D :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

13 hours ago, yaripim said:

Същата. Нали Шон Уайт и пълни дупето, че покрай него.

15 hours ago, yaripim said:

Тя беше. Гадже е на тоя дето го представиха, а нея не...

16 hours ago, yaripim said:

Мисля, че беше тя. Гаджето и е някакъв сноубордист.

33 minutes ago, neshev said:

Не някакъв, а смятания за най-добрия изобщо. Не че има някакво значение де...

HEIDENREICH
On 7/4/2022 at 1:53 PM, neshev said:

Щом не е скейтър от Чехия не ми я хвали.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...