Mariyan01 Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Sean Strickland е пълен ненормалник и вече съм му фен. Адесаня беше закрит тотално от него на прес конференцията, а дори няма да се бият🤣 Link to comment
Mariyan01 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Маркнах като видях Вини Мак и компания, излизането на Адесаня беше 2 пъти по-вълнуващо от умрелия мач, който скалъпиха. Жал ми е за малоумника Стрикланд, че беше смлян, но нормално като ходиш като зомби с ръцете долу срещу уникален кикбоксьор срещу Перейра да изядеш нокаута. Link to comment
baikiro Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 1 hour ago, neshev said: Тия нали имаха шоло по същото време? И защо Пат е с яка? Иначе Адесанята е бахти кринджа...нямам търпение да го нокаутират грозно и да се гърчи на земята. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 5 minutes ago, baikiro said: Тия нали имаха шоло по същото време? И защо Пат е с яка? Беше приключило и отидоха да гледат UFC. Иначе Пат е с яка, защото го играе контузен и ще има мач на Summer Slam. Link to comment
Jack Bauer Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Слаби мачове, единствено мача на Лоуър достави. Перейра набързо смаза Стрикланд, а двата мейн евента бяха скука. Макс според мен стремглаво да ходи в горната дивизия. Тук мач з атитла няма да помирише повече, а е бил вече всички останали. В MW мисля че е ясно кой е следващия мач. Ще е интересен страйкинг сблъсък, а имат сторилайн вече. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 Факт, ентрънсът беше по-интересен от битката. А иначе надъхваше Изи, че ще има шоу, не го ебе вече за титли, а-у. Последната му интересна битка беше тази с Коста, факт е, че трябва двама за да се получи добра битка, но последно време го играе изцяло тактически и гледа да си вземе решението. Може би загубата от Ян го афектира, но с такива представяния, трудно би надъхан някого за неговите битки. Андерсън навремето го насраха за 2-3 подобни битки, но дори в тези битки, Андерсън си беше забавен и правеше някакви яки неща от време на време. Битка с Перейра би била интересна. Може би той ще е неговият Chael Sonnen и ще извади най-доброто от него, и ще го реабилитира за хората. Бразилецът е тотален изрод, винаги ми е било забавно като дойде някой легитимен кикбоксьор и започва да ебе майката на някакви псевдо brawler-и. Не очаквах Волк да доминира по такъв начин. Пълен изрод е и даде силни заявки, че е GOAT-ът в дивизията. Има все още работа. Cejudo му се точеше, Яир, ако бие Ортега, Arnold Allen, Bryce Mitchell, Evloev евентуално. Но, да, ако скочи в LW и предизвика Charles Oliveira, надали някой би се разсърдил. Леко странично, но Нейт Диаз продължава да забавлява повече от бойците в октагона. Link to comment
yaripim Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Нина Добрев ли показаха в публиката по едно време или се бъркам с друга жена? Link to comment
gboy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Не съм гледал още мейн кард-а, но прелимките бяха доста добри. Няма да се изненадам, ако като качество са били на по-високо ниво, поне откъм атрактивност. Двама проспекти взеха мачовете си - Иън Гари (който гласят за следващ Конър МакГрегър) и Dricus Du Plessis (ебеш ли го как се произнася). Специално на Дю Плесис му беше много як мача и се счупи от бой с Брад Таварес. И двамата са хора, които очаквам скоро да влязат в мейн карда и да правят шоуто там, много големи таланти. Андре Муньоз с нова победа и вече е 5-0 в UFC. Юрая Хол му е най-именития опонент, надявам се това да значи, че скоро ще получи нещо по-голямо. Понякога е доста гадно, като те запокитят в прелима и не ти дават да мръднеш, а ти си вземаш мачовете. На Муньоз сега му е времето, на 32 е. Да го тестват и толкова. Джим Милър вече е с най-много победи в UFC, абсолютна легенда. Според мен заслужаваше да му даде Динята някой лев поощрително, ама ... И още едно име, което според мен ще се чува за напред - Джалин Търнър. Пичът победи за отрицателно време Брад Ридъл, който си е легитимен топ 15 в света. Освен това е едва на 27, фрапиращите 1.91 е за лека категория и става все по-добър. Това му е пета поредна победа, сред които и срещу моя човек Урош Медик. Добри прелимки за по-запалените фенове. Link to comment
baikiro Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 ^ Единственият човек, който се интересува от прелимките повече от мейн карда...никога не се променяй гбой! Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
kabakov Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 13 hours ago, yaripim said: Нина Добрев ли показаха в публиката по едно време или се бъркам с друга жена? Същата. Нали Шон Уайт и пълни дупето, че покрай него. Link to comment
Mariyan01 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 15 hours ago, yaripim said: Нина Добрев ли показаха в публиката по едно време или се бъркам с друга жена? Тя беше. Гадже е на тоя дето го представиха, а нея не... Link to comment
neshev Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 16 hours ago, yaripim said: Нина Добрев ли показаха в публиката по едно време или се бъркам с друга жена? Мисля, че беше тя. Гаджето и е някакъв сноубордист. Link to comment
kabakov Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 33 minutes ago, neshev said: Мисля, че беше тя. Гаджето и е някакъв сноубордист. Не някакъв, а смятания за най-добрия изобщо. Не че има някакво значение де... Link to comment
HEIDENREICH Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 On 7/4/2022 at 1:53 PM, neshev said: Мисля, че беше тя. Гаджето и е някакъв сноубордист. Щом не е скейтър от Чехия не ми я хвали. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.