THE ENEMY Posted June 27 Share Posted June 27 John Cena returns to Raw for 20th Anniversary celebration The-Resident-Ev!L, Berbatov, MJ23 and 4 others 6 1 Quote Link to comment
ShwN Posted June 27 Share Posted June 27 Дали няма да видим поява и на някое друго голямо име, например Леснър, а защо не и Скалата? Доста хайпнато шоу, предполагам са се постарали. А да, също така с нетърпение ще чакам Винс да открие шоуто като пич. batistaheel, The-Resident-Ev!L, MJ23 and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted June 28 Share Posted June 28 Добър жест от страна на Tony Khan, че е позволил и на AEW кечисти да отдадат заслуженото на Cena. Metzgermeister, The-Resident-Ev!L, ShwN and 7 others 10 Quote Link to comment
itzo1994 Posted June 28 Share Posted June 28 И да ги ползват за thumbnail-ите на видеата krriiissss, Mariyan01 and Razor-Ramon 2 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted June 28 Share Posted June 28 3 minutes ago, itzo1994 said: И да ги ползват за thumbnail-ите на видеата Винс е рептил с два хуя все пак. neshev, Metzgermeister, krriiissss and 1 other 1 1 1 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted June 28 Author Share Posted June 28 Много хубаво празнество организираха за Джон Сина, по повод честванията на годишнината 20 години Путка. Вероятно бяха докарали от цяла Америка с автобусите хора от специални заведения с умствени затруднения , които предимно са неговите фенове, браво за организацията и усилията. Бяха извикали и някакви инди маняци да го поздравяват с видеозаписи, някой ден може да заслужат промоция в WWE ако продължават да се трудят в малките федерации, сигурно и Винс иска да ги надъха "никога да не се предават" докато преследват тази мечта. Както бях предположил, Ридъл в крайна сметка се намърда в мача за МИТБ. По-добри новини от това трудно може да има. Честно казано, за мен всичко освен той да спечели куфарчето при мъжете, би било супер скандално. Да, Ролинс е другото доста хайпвано име, но Сет се нуждае от реабилитиране, след като джоби половин година на всички в МЕ и ъпер мидкарда през това време и победа точно в този мач, точно когато е толкова унижен, само би затвърдила имиджа на куфарчето от последните години, а и на ппв-то като цяло, като второстепенни събития. Ридъл от друга страна в момента е в такава инерция, че направо изглежда като no brainer. Винс, замисли се и к'во ти обещах миналия път, за свалянето на клетвите, нека оригиналното Бро да вдигне куфарчето и аз ще вдигна проклятието от плещите ти и пак ще можеш спокойно да си ебеш секретарките и адвокатките курви, без никой да те закача. Някакъв тийз сякаш имаше, че Джейк Пол ще се завърне да си продължи враждата с Миз, което би било готино. Доста съм доволен от победата на Лив над Алекса. С Блис бяха тръгнали доста добре при ребилда и, най-накрая изглеждаше леджит и публиката и се кефеше, но откакто и дадоха отново да говори, се вижда че е огромен проблем това, че продължава да е със същия ретарден образ от времето на Финта, на някаква ментално болна овца, която дрънка криндж след криндж. Нека си запази готическата визия и куклата, но я оставете да прави промота, в стила на Goddes периода и имате готова МЕ атракция в женската дивизия, ебах ви у поровете. Не виждам никакъв проблем това да е така. Иначе Лив едва ли ще прокопса нещо, макар че ако вземе куфарчето, би било огромен марк аут. Като го знам Винс какъв кавал е, най-вероятно дори тогаава кеш аута и ще бъде неуспешен и ще се налага отново да пускам клетвите. А можеше сега да си шиба адвокатското дупе на спокойствие, ама не, трябва да ме ядосва, да ме кара да го кълна и взаимно да си правим проблеми... Остин Теорията беше на доста високо ниво във всичките си сегменти. Може би единствено срещу Сина изглеждаше леко путкенски, как му влезе и говори някакви щуротии, докато Сина го накара да изглежда като откачалка и крийп само с реакциите си, но то това донякъде беше и целта. Това, че на мен ми се искаше да видя по-стабилен траш талк между двамата, който да затвърди Ей таун като протежето което танцува с големите риби, но все още го няма усещането за съжаление, че целта е скоро Теорията да бъде голяма МЕ атракция и по-скоро и тук ще джоби като малка кучка. Самото му влизане във враждата е джоберско и говори за подобен развой. Дано поне даде сериозен отпор по време на мача. krriiissss and batistaheel 2 Quote Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted June 28 Share Posted June 28 Хубаво щеше да чуем отново тази песен при излизането на Сина ама.... krriiissss and batistaheel 2 Quote Link to comment
neshev Posted June 29 Share Posted June 29 Кога минаха 20 години. Отдадоха му заслуженото и Сина излезе с доста добро промо. За мен той е кечистът, който най-добре олицетворява компанията последните 10-15 години, с добрите и лошите им страни. Може би най-добрият им face в историята. Насочен изцяло към детската аудитория и във времена, когато доста се набляга на готини heel-ове и смачкани face-ове, Сина си ги ебеше наред. В същото време, образът му се изтърка отдавна и не искаха той да еволюира с времето. И сега виждаме един 45 годишен мъж, който още трябва да излиза с раздърпаната тениска и да се опитва да е в час с времето, като това МЕМЕ: И WWE са така. Компанията я кара на стари лаври и носталгия, правят и добри неща, но рядко поемат рискове и продуктът си е един и същ от години насам. Ридъл се съмнявам да вземе куфара, вече започнаха да намекват за кеширан на SummerSlam, а щом Lesnar и Reigns са замесени, историята стана ясна към посока Rollins. batistaheel, Metzgermeister, The Olimpic Hero and 7 others 10 Quote Link to comment
Recommended Posts