Jump to content

AEW Dynamite - 22 юни 2022


neshev

Recommended Posts

12 minutes ago, nWoHulkster said:

Мончета, стотинката падна!

 

 

 

Зарежи тия глупости ами кажи какво става с MGF? 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

На Илиенци съм си купувал батерии от по-харизматични азиатци от тоя Окада. Сериозно, какъв е тоя бе?

 

50 годишния Крисчън с промото на годината, прибра жалките джуджета в малкия си джоб.

Link to comment
njpw_puroresu
16 minutes ago, OyeaH said:

На Илиенци съм си купувал батерии от по-харизматични азиатци от тоя Окада. Сериозно, какъв е тоя бе?

 

50 годишния Крисчън с промото на годината, прибра жалките джуджета в малкия си джоб.

 

Явно не си много навътре с материала щом не знаеш за Казучка. Има 23 *****+ мача и е участвал в единствения ******* мач. За вас харизма е някакви назобани дървета да чупят стойки но това не е прореза а на Макмеян простотията.

 

Казучка е страхотен както винаги с класи над американците и се радвам че е решил да им проведе един кеч семинар но с един урок няма как да стане. Пурото се учи на терен в японските доджота. 

Link to comment

AEW Динамита беше топ шоу. Имаше доста филъри, но прекрасно хайпна PPV-то. По шоуто:

 

Не ми пука кой знае колко ще е човека на Даниел Браян. Дано да е голямо име. Тоя англичанин Price Jr. не ме кефи. 

 

Миро ЗA Trans-Atlantic champion! Общо взето бат Миро е топ в AEW! 

 

Will Osprey се закопава с Портокала. Дано го бие и до там. 

 

FTR да обединяват всички титли би било перфектно. 

 

Дано Wardlow вземе TNT титлата и да й вдигне престижа с дълъг рейн и евентуална вражда с MJF. 

 

Женските покрай Tbs титлата са по-интересни от световната женска. Тони Сторм е яка и е супер за шампионка. 

 

Крисчън беше коментиран, дано скоро се бие за титлата. Лучазавър при него е дако. 

 

Големите моменти бяха с Окада в AEW! Ей тва е велико, Окада е със статуса на The Rock и визуално на ринга имат сходства. Малко странно от нищото се обяви мача за световната титла на Япония, но пък беше най-доброто решение. 

 

Мокс и Тана срещу Джерико и Murderhawk беше топ main event! Имаше един плакат AEW is Jericho и тва е факт. Просто е бог! Финишът беше малко кринджав - поне 2-3 минути имаше някво меле покрай ринга, а Мокс и Тана се гледаха като некви разгонени котараци. Трябваше да се запукат и те! 

 

Общо взето шоуто е 9/10 за хайп шоу преди PPV. Дебют на Окада и силен мейн евент! 👍

jlny.gif

Link to comment

Дори и да не следиш New Japan, няма как да си кеч фен и поне веднъж да не си попадал/чувал на името Okada Kazuchika. Присъствие, физическа харизма, ентранс, in-ring. JR го селна много добре - "nobody else better in the world". И е абсолютно прав. 

 

Исторически момент който се чакаше над 3 години. Сигурен съм, че това е само началото и в даден момент ще видим и още лудници от сорта на Omega/Okada V пред пълни стадиони.

 

Засега продължавам да оставам с резервирани чувства към FD. Не искаха да изстрелват всички dream мачове още на първото подобно шоу, контузиите на Punk и Bryan попреебаха нещата, бууква се предпазливо, един месец е прекалено малко време за build-up. Аз лично изпитах душевна чикия да гледам Tana, Ospreay, Jay White, ZSJ и Okada по TBS, но съм и сигурен, че има немалък брой фенове на AEW които нямат сантименти към звездите на NJPW. А и MJF доста вдигна нивото с последното промо, хората си го чакат.

 

Добър месец за компанията, но можеше и да е два пъти по-добър, май винаги така му е писано на Тонката :D

Link to comment

Christian Cage като хийл е злато! Абсолютно promo of the year candidate. Не знам точно как ще го завъртят с Лучазавъра, но един spit с Момчето Джунгла за сериозен пуш на втория ми изглежда като добро начало. Дори и да не се разделят, очаквам че ще са по-скоро single кечисти в следващите месеци.

Тайният човек, който Браян така описа, най-много напомня на CSRO, то не останаха и други неподписани.

Will Ospreay е тоталният бог на sell-ването. Абсолютна машина, opener-а беше доста приятен, а въобще не мисля, че са го забили с Cassidy. Имат си история, мачът ще е супер, а Will ще е краен победител. Всичко точно.

 

Четворният мач с Окада, Уайт, Хангман и Коул ще е бомба, то е ясно, най-вероятно ще открадне и шоуто. Някак можеха да завъртят нещата така, че да не е ясно, че Коул е вкаран в играта само за да отнесе туша, а другите да изглеждат силни. Все пак - доволен съм, ще е мазало.

Нямам проблем, че ще има и друг четворен мач отново за титла, от тройката, която е в AEW (Miro, PAC, Malakai) очевидно нашето момче получава най-сероизни реакции, а и е book-ван най-правилно. Не съм сигурен дали трябва той да вземе титлата, но това ще го обсъждам в темата за Забранената Порта.

 

Имам един проблем с Портата и то е, че това PPV го наблъскаха с какви ли не мачове и ще удари 5 часа сигурно, което е предпоставка и на хората в публиката, и на тези които са си го платили да им писне точно за най-важните мачове и да няма реакции. Все пак сме в Чикаго, де, дано греша. Можеха да спестят мачовете на Jericho и да не добавят Bucks vs Sting/Darby.

Със състоянието, в което е AEW (с толкова много контузии на ключови играчи) съм достатъчно надъхан за PPV-то. Отделно, че дори и мачовете за които не ме ебе, ще са повече от добри.

 

Link to comment

Как не знаете кой е Окада, бре :blink: Не е нужно да си някакъв Пуро фен, за да си го чувал, пичът е баси звездата. За много хора това е най-добрият съвременен кечист що се отнася до мачове. 

 

Link to comment
The-Resident-Ev!L
1 hour ago, gboy said:

Как не знаете кой е Окада, бре :blink: Не е нужно да си някакъв Пуро фен, за да си го чувал, пичът е баси звездата. За много хора това е най-добрият съвременен кечист що се отнася до мачове. 

Който не гледа японската федерация няма как да го знае. :)

Link to comment
The Olimpic Hero

Christian Cage беше най-доброто нещо в това шоу. Няма Окади, няма Мокади, Осприта, Мосприта, heel Christian Cage е класа над тези хора като харизма, промо и присъствие. Освен, че промото му беше ТОП, за мен и мазната усмивка, която направи, след като залъга малоумния Динозавър, също беше култаж.

               

Link to comment

Доста се накефих когато дадоха в близък план някакво 8 годишно чаве как скандира "Shut the fuck up!" :laugh: Ето това е разликата с WWE пичове, в AEW няма Little Jimmy-та, тук дори чаветата са хардкор!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...