Jump to content

AEW Dynamite - 22 юни 2022


neshev

Recommended Posts

12 minutes ago, nWoHulkster said:

Мончета, стотинката падна!

 

 

 

Зарежи тия глупости ами кажи какво става с MGF? 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

На Илиенци съм си купувал батерии от по-харизматични азиатци от тоя Окада. Сериозно, какъв е тоя бе?

 

50 годишния Крисчън с промото на годината, прибра жалките джуджета в малкия си джоб.

Link to comment
njpw_puroresu
16 minutes ago, OyeaH said:

На Илиенци съм си купувал батерии от по-харизматични азиатци от тоя Окада. Сериозно, какъв е тоя бе?

 

50 годишния Крисчън с промото на годината, прибра жалките джуджета в малкия си джоб.

 

Явно не си много навътре с материала щом не знаеш за Казучка. Има 23 *****+ мача и е участвал в единствения ******* мач. За вас харизма е някакви назобани дървета да чупят стойки но това не е прореза а на Макмеян простотията.

 

Казучка е страхотен както винаги с класи над американците и се радвам че е решил да им проведе един кеч семинар но с един урок няма как да стане. Пурото се учи на терен в японските доджота. 

Link to comment

AEW Динамита беше топ шоу. Имаше доста филъри, но прекрасно хайпна PPV-то. По шоуто:

 

Не ми пука кой знае колко ще е човека на Даниел Браян. Дано да е голямо име. Тоя англичанин Price Jr. не ме кефи. 

 

Миро ЗA Trans-Atlantic champion! Общо взето бат Миро е топ в AEW! 

 

Will Osprey се закопава с Портокала. Дано го бие и до там. 

 

FTR да обединяват всички титли би било перфектно. 

 

Дано Wardlow вземе TNT титлата и да й вдигне престижа с дълъг рейн и евентуална вражда с MJF. 

 

Женските покрай Tbs титлата са по-интересни от световната женска. Тони Сторм е яка и е супер за шампионка. 

 

Крисчън беше коментиран, дано скоро се бие за титлата. Лучазавър при него е дако. 

 

Големите моменти бяха с Окада в AEW! Ей тва е велико, Окада е със статуса на The Rock и визуално на ринга имат сходства. Малко странно от нищото се обяви мача за световната титла на Япония, но пък беше най-доброто решение. 

 

Мокс и Тана срещу Джерико и Murderhawk беше топ main event! Имаше един плакат AEW is Jericho и тва е факт. Просто е бог! Финишът беше малко кринджав - поне 2-3 минути имаше някво меле покрай ринга, а Мокс и Тана се гледаха като некви разгонени котараци. Трябваше да се запукат и те! 

 

Общо взето шоуто е 9/10 за хайп шоу преди PPV. Дебют на Окада и силен мейн евент! 👍

  • Upvote 4

jlny.gif

Link to comment

Дори и да не следиш New Japan, няма как да си кеч фен и поне веднъж да не си попадал/чувал на името Okada Kazuchika. Присъствие, физическа харизма, ентранс, in-ring. JR го селна много добре - "nobody else better in the world". И е абсолютно прав. 

 

Исторически момент който се чакаше над 3 години. Сигурен съм, че това е само началото и в даден момент ще видим и още лудници от сорта на Omega/Okada V пред пълни стадиони.

 

Засега продължавам да оставам с резервирани чувства към FD. Не искаха да изстрелват всички dream мачове още на първото подобно шоу, контузиите на Punk и Bryan попреебаха нещата, бууква се предпазливо, един месец е прекалено малко време за build-up. Аз лично изпитах душевна чикия да гледам Tana, Ospreay, Jay White, ZSJ и Okada по TBS, но съм и сигурен, че има немалък брой фенове на AEW които нямат сантименти към звездите на NJPW. А и MJF доста вдигна нивото с последното промо, хората си го чакат.

 

Добър месец за компанията, но можеше и да е два пъти по-добър, май винаги така му е писано на Тонката :D

Edited by Smegma
  • Upvote 4
Link to comment

Christian Cage като хийл е злато! Абсолютно promo of the year candidate. Не знам точно как ще го завъртят с Лучазавъра, но един spit с Момчето Джунгла за сериозен пуш на втория ми изглежда като добро начало. Дори и да не се разделят, очаквам че ще са по-скоро single кечисти в следващите месеци.

Тайният човек, който Браян така описа, най-много напомня на CSRO, то не останаха и други неподписани.

Will Ospreay е тоталният бог на sell-ването. Абсолютна машина, opener-а беше доста приятен, а въобще не мисля, че са го забили с Cassidy. Имат си история, мачът ще е супер, а Will ще е краен победител. Всичко точно.

 

Четворният мач с Окада, Уайт, Хангман и Коул ще е бомба, то е ясно, най-вероятно ще открадне и шоуто. Някак можеха да завъртят нещата така, че да не е ясно, че Коул е вкаран в играта само за да отнесе туша, а другите да изглеждат силни. Все пак - доволен съм, ще е мазало.

Нямам проблем, че ще има и друг четворен мач отново за титла, от тройката, която е в AEW (Miro, PAC, Malakai) очевидно нашето момче получава най-сероизни реакции, а и е book-ван най-правилно. Не съм сигурен дали трябва той да вземе титлата, но това ще го обсъждам в темата за Забранената Порта.

 

Имам един проблем с Портата и то е, че това PPV го наблъскаха с какви ли не мачове и ще удари 5 часа сигурно, което е предпоставка и на хората в публиката, и на тези които са си го платили да им писне точно за най-важните мачове и да няма реакции. Все пак сме в Чикаго, де, дано греша. Можеха да спестят мачовете на Jericho и да не добавят Bucks vs Sting/Darby.

Със състоянието, в което е AEW (с толкова много контузии на ключови играчи) съм достатъчно надъхан за PPV-то. Отделно, че дори и мачовете за които не ме ебе, ще са повече от добри.

 

  • Upvote 5
Link to comment

Как не знаете кой е Окада, бре :blink: Не е нужно да си някакъв Пуро фен, за да си го чувал, пичът е баси звездата. За много хора това е най-добрият съвременен кечист що се отнася до мачове. 

 

Link to comment
The-Resident-Ev!L
1 hour ago, gboy said:

Как не знаете кой е Окада, бре :blink: Не е нужно да си някакъв Пуро фен, за да си го чувал, пичът е баси звездата. За много хора това е най-добрият съвременен кечист що се отнася до мачове. 

Който не гледа японската федерация няма как да го знае. :)

Edited by The-Resident-Ev!L
Link to comment
The Olimpic Hero

Christian Cage беше най-доброто нещо в това шоу. Няма Окади, няма Мокади, Осприта, Мосприта, heel Christian Cage е класа над тези хора като харизма, промо и присъствие. Освен, че промото му беше ТОП, за мен и мазната усмивка, която направи, след като залъга малоумния Динозавър, също беше култаж.

               

Link to comment

Доста се накефих когато дадоха в близък план някакво 8 годишно чаве как скандира "Shut the fuck up!" :laugh: Ето това е разликата с WWE пичове, в AEW няма Little Jimmy-та, тук дори чаветата са хардкор!

Edited by Suffer-H
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...