Jump to content

WWE SmackDown - 17 юни 2022


Recommended Posts

THE ENEMY

20220610_SD_MatchPreview_Update_roman_ri

Riddle to challenge Roman Reigns in an Undisputed WWE Universal Title Match

On the June 10 edition of SmackDown, unofficial member of The Bloodline Sami Zayn went one-on-one against Riddle in SmackDown’s main event. If Riddle lost that contest, he would have been barred from the blue brand forever. When he won, however, Riddle earned a Bro-tastic opportunity at Roman Reigns’ Undisputed WWE Universal Title!

The following Monday on Raw, Special Counsel Paul Heyman dropped a bombshell, however, when he revealed a special stipulation that had been added to the matchup: If Riddle loses the matchup on Friday night, he will never again be able to challenge the Undisputed WWE Universal Champion again as long as Roman is the titleholder!
Undeterred by the daunting stipulation, Riddle proclaimed on social media that he is dedicating the match to his RK-Bro tag team partner Randy Orton.

 

20220617_SD_Vince_FC_Ton--36559de88a60db

Mr. McMahon will appear tonight on SmackDown

Дъртият най-вероятно ще адресира временното си оттегляне и идването на щерката на власт заради развихрилите се скандали покрай една адвокат проститутка, която са ибандурили с другия дърт чекиджия, Джони Асото.

 

20220610_SD_MatchPreview_Update_Max_FC_t

Max Dupri to reveal his first client into Maximum Male Models

Това което му се случва на Винс в момента е лоша карма заради ето такива простотии, да го еба в олигофрена дърт.

 

 • Upvote 4
Link to comment
itzo1994

Рептилът е един път.

На път са да те кенсълнат и ти ще излезнеш на живо по телевизията в ОБРАЗ.

10/10

Link to comment
HeaDMaKeR™

Най-чаканият смакдаун тая година.Нема се очудя Стефани да излезе и да каже, че всъщност не е тя СиООТо ами неиния хъзбанд!!!!Играта шеф диригент.The hype is real! :wank:

Edited by HeaDMaKeR™
 • Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment
StoneColdFaN

image.thumb.png.db9d0c62cf3e6b5c6766118632667e2c.png

 

Ето какво става, когато разбереш, че напълно си се самонаебал. Браво, бай Вини! :)

Link to comment
HeaDMaKeR™

Ohh god.Reigns - Lesnar за 3ти път в рамките на година не ми е проблем, проблем ми е, че враждата уж приключва и започват на ново за 3ти път за 1 година! От Crown Jewel до КМ враждата беше буукната и замислена, но трябваше това да е края.Явно Ортън ще пропусне остатъка от 2022, но преспокойно можеше да направят Рейнс - Лейшли, което също е голям мач.Леснар гарантирано ще продаде билети, но в момента изобщо не ми се гледа този мач и ако Рейнс загуби - ташак, а ако Леснар загуби за пореден път от него ташака е пълен.Lose Lose situation, явно и MITB winner-a ще играе роля и ще следим напред какво ще стане, но просто не се накефих много на идеята.

 

Иначе Винс се появи колкото да покаже, че не го ебе.Пълен масларник.

 

Рейнс и Ридъл беше окей като за МЕ на седмично шоу, точно това и и се очакваше от тях.Интересно на къде ще поемат с Ридъл, може би ще го сложат в MITB мача заедно със Зейн и после ще го пуснат с по-утвърдено име на Съмъслам (Ролинс?).

 

Мадкап с 3 поредни победи над Корбин.Така се прави когато пушваш някого, не съм му някакъв фен, но пичът е на 32 и поне тренира и се старае.

 

Окей шоу, нищо шокиращо, но Рейнс - Леснар отново ми идва като шамар зад врата.

 • Upvote 6

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment
StoneColdFaN

Леснар беше върнат чисто и просто, за да спаси опозорения гъз на Дъртия. Нищо повече. Той знае отлично, че сега общественото мнение изобщо не е в негова полза и сега го ползва като отчаян ход. Казал си е нещо от типа на "ще им хвърля прах в очите с нов епизод на Рейнс - Леснар, пък после ще му мисля". Няма да проработи обаче, щото е пределно ясно как ще протече. 10 минутен мач с една камара F5-ци, Суплекси, Копия и Супермен Пънч-ове. 7 години се разиграва тъз хуйня - не, мерси. :)

Edited by StoneColdFaN
Link to comment
The^Lunatic

Не мисля, че връщат Брок заради скандала с Винс. Подновяването на враждата им по - скоро идва от това, че нямат изградени хора, които биха могли да пуснат срещу Рейнс. По всичко личеше, че плана беше след Рейнс - Ридъл да имаме мач между Рейнс и Ортън, имаше шанс да направят нещо интересно, тъй като в момента Рейнс е в най - добрия си период в своята кариера, а през последните 2 години Ортън също доста се старае и е интересен, публиката го обича и е 14 кратен световен шампион. Явно обаче Ренди скоро няма да се завърне и са извикали Леснар да спасява положението. 

Edited by The^Lunatic
Link to comment
THE ENEMY

Vince e голям трол. Повечето хора очакваха някакъв сегмент, че едва ли не няма да го ебе, аз очаквах точно обратното -  да излезе с едно официално изявление и да обяви че временно се оттегля и оставя компанията в ръцете на Стефка, но всъщност нито едно от двете не се случи. :D Пичът просто излезе и пожела приятно шоу. Дали целта беше да си вземе сбогом, да покаже че е силен въпреки всичко, или че публиката още го обича, нямам идея кое от всичките тези неща е по-близо до истината. Честно казано си се чуха и освирквания в публиакта, но камерите се стараеха да показват само положителните реакции. Като цяло ефектът е, че нищо кой знае к'во не стана, но се възползваха от ситуацията за да привлекат интерес към шоуто. Иначе Винс ми изглеждаше леко насран, може би нормално.

 

Madcap Moss vs. Happy Corbin

Мадкап е огромно нагрухано животно и кефи. И все пак до момента е леко безличен. Трябва се постараят повече да разкажат някакви неща около него и да му изградят читав образ. Освен това този финишър е слабичък. Ако ще го правят мейн ивентър, трябва да му измислят нещо по-внушително определено. 

Що се отнася до Корбин, култови сегменти как се гаврят с него.:D Сега явно покрай Съмърслам ще имат вражда с McCafee, което честно казано е добре. Пат е машина във всяко едно отношение и явно ще го ползват освен като коментатор и като специална атракция за големите PPV-та. Малко са хората които могат да надъхват публиката колкото него и ако нещата потръгнат, може би в бъдеще ще му нарисуват един голям чек и ще се съгласи да направи някакъв по-продължителен рън и като фул тайм кечист.

 

Гюнтер е доста странен случай. Пичът има размерите и визията, good worker е, но гимикът му е мега малоумен и с тоя хомо бандюга който му се изживява като мениджър да ми се правят на комедийни нацита е супер криндж.:D Грам нямам интерес в момента, не че и Рикошет беше по-добре. Може би на Съмърслам да дават титлата на Мадкап и да се опитват да правят нещо покрай него. Гюнтер ако му сменят гимика има шанс, но не виждам да имат подобни намерения скоро за съжаление.:(

 

Roman Reigns vs. Riddle

Направиха брутално як мач и се гордея с тях.:beer: Двама от най-големите любимци в roster-a, доказаха че са и сред най-най-талантливите в него. Извън самия мач ще коментирам, че предвид инерцията която понатрупа Ридъл и цялостното му справяне да се издигне за толкова кратко време от мидкард комедиант в отборната дивизия, до една от най-големите атракции на седмичните шоута и цялта публика да му чантва, може би е добра идея да му дадат куфарчето и той да бъде човекът, който някой ден ще върне едната световна титла обратно в Raw. 

Що се отнася до Роман, дори това че отсъства толкова много време се вписва перфектно като част от образа му. Самозабравилата се голяма звезда, главозамаяна от успехите си, която вече се помисли за безсмъртна и си позволява да се появява веднъж на високосна годна. По-хийлски реакции Рейнс не е получавал никога и все пак, вижда се, че когато се появи, е мега класния worker, прави ебати яките мачове, има ебати голямата харизма и като цяло си стои на мястото като топ човекът в компанията абсолютно заслужено. Може би този хийт ще го използват сега, за да върнат едната световна титла в червеното шоЛо, когато МИТБ носителя кешира, но ще видим как ще изиграят нещата там.

 

Изненадата с Брок беше перфектен завършек на шоуто. Честно казано и аз в първия момент си казах "Е стига ве, пак ли!", но в крайна сметка това е Минесотва, шибаното игрище на бачи Броко, това са шибаните легенди Роман Рейнс и Брок Леснър и това е модерната версия на Остин срещу Скалата, така че к'во толкова?:D И двамата са огромна харизма, само като видях ухилената физиономия на пишман фермера Броко на рампата и как залата избухва и ми се стопли сърцето.:wank: Само се надявам тоя път мачът им да не е тотална порнография и да направят нещо повече, ебах ги у мързелите. Един такъв мач в който и двамата се раздават и показват макса, би бил реално идеален завършек на тази вражда, такъв какъвто тя заслужава, пожелаваме си го. 

 

Доста силно шоу тази седмица, евала.

 • Upvote 4
Link to comment
natopor4en

хахаха изкуфелият дърт рептил ВиниМак отново за пореден път се изака в устата на марковете. Бяха се филмрали маркченцата, че едва ли не ВиниМак ще излезе, сегмент, промо, туй-онуй. А той само такъв цааак им пожела приятно шоло.хаххаха нечовек си изкуфял дърт рептилино, нечовек. :D :D :D  

 

 

 • Upvote 1
 • Wank 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
nWoHulkster

Ха! Явно са спекли, че ще има лоша онлайн реакция и в YouTube това е единственото SmackDown видео от вчера, на което са му спряни коментарите. 🤭

 

 

Ама иначе евала. Винс е топ трол. Във всяка нормална компания като избухне подобен скандал обвиненият се скатава и гледа да не привлича допълнително внимание, а нашият се пуска по телевизията. :D

 • Upvote 2
Link to comment
The Olimpic Hero

Дава пример човекът, както винаги. При бъдещи издънки на кечисти, другият ден си на екран. Жалко, че не сме attitude ерата, тогава щяха да направят и сторилайн от това.

               

Link to comment

Направих грешката за пръв път от много време да си сваля тая фашкия, само за да видя изявлението по настоящия скандал. Както очаквах -  дъртия реагира като бг политик - прави се на ни лук ял ни лук мирисал. Обаче края  на тая фашкия ме напуши такъв смях, че чак съседите ме чуха. Броко и румянката перфектно пасват на девиза им - THEN, NOW, FOREVER.  7 години едно и също.  Погледнете коментарите в инстаграм (там още не са ги спряли)- 99% ги хранят как виждат това за милионен път.  Толкова са жалки и смешни, че не си заслужава човек да им се смее..

 • Upvote 2
 • Haha 1
Link to comment
batistaheel

Не ми харесва идеята отново да гледам Роман срещу Брок. То всякаш враждата им няма край, а самите мачове не доставят. Отделно последният път, в който Вожда защитава титлата си на турнир пак беше срещу Леснар. И в двата бранда има достойни опоненти да се изправят срещу Рейнс за титлите му. Имаме Лашли в RAW и Макинтайър в Смака. Съмърслам не трябва да е повторение на КечМания. Дано вкарат някаква стипулация от типа Адската клетка. HIAC би бил перфектният завършек на враждата им. И пак не мисля, че Леснар ще си размърда гъза да направи петзвезден мач.

 

Тая Ракел изобщо не ме кефи на ринга, още от NXT. Пък и за латина си е грозновата. Радвам се, че Лейси продължават да я пушват, въпреки че тя забременя в неподходящ момент. 

Link to comment

Това си беше класически "power move" от страна на Винс, с идеята да покаже на всеки, който застрашава властта му в WWE, че той е ЧОВЕКЪТ, хората го обичат и са зад него. Говори доста, че нещо толкова дребно, на фона на цялостната му история в кеча, предизвиква такива реакции. Ако бяхме други времена щеше да има доста по-сериозен отпор, но мисля че изпълни целта си. Toва ще е последната ТВ изява на Винс, поне докато нещата утихнат. 

 

Голямото куче на спортната забава се завърна, тъй че всичко е точно. Видимо е качил килограми, но въпреки това с Riddle изнесоха един страхотен мач. Roman просто има най-добрият тайминг при тушовете и публиката беше попарена на няколко пъти, след като Roman успя да стане на косъм от загубата. Riddle също със страхотни гримаси и беше перфектният underdog. Двамата се раздадоха и това беше един от най-добрите телевизионни мачове тази година.

 

След мача, Brock се завърна, което си беше легитимна изненада. Публиката беше видимо доволна от това, което гледа. Brock и Roman са на върха на индустрията и големите са така. Без значение какво е било, само с един поглед, с един staredown и с едно F5, могат да те надъхат за нов мач между двамата. 

 

Обстоятелствата не са добри, но се натрупаха доста контузии, предстои голямо шоу на стадион и е нормално да търсят нещо, което е работило винаги досега. Както писах преди месеци, проблемите на WWE си остават и компанията има нужда от това да изградят нови звезди, които да могат да пълнят подобни шоута, но това няма как да стане за няколко месеца. Мисля си, че имат добър прогрес с Riddle, с Austin Theory и сега с Madcap Moss. 

 

Corbin си свърши работата, но според мен е време да се върне към Lone Wolf персоната. Вражда с Pat McAfee би била интересна. И двамата са доста харизматични и би трябвало да я изнесат. Предполагам Pat ще бие и ще видим тази трансформация на Corbin към един по-сериозен gimmick.

 • Upvote 4
Link to comment
The-Resident-Ev!L
47 minutes ago, neshev said:

Corbin си свърши работата, но според мен е време да се върне към Lone Wolf персоната. Вражда с Pat McAfee би била интересна. И двамата са доста харизматични и би трябвало да я изнесат. Предполагам Pat ще бие и ще видим тази трансформация на Corbin към един по-сериозен gimmick.

Определено му трябва нов образ, че го спукаха от джобене....

Публиката просто откачи като видя Брок машинка...

Link to comment
29 minutes ago, ANG said:

А какво е станало с Вини? Какъв е този скандал? 

 

В тази тема е обяснено:

 

 

 • Upvote 2
Link to comment
natopor4en

Сега пак ли ще има програма между Леснар и Рейнс ? Или всичко е било луан спот, защото шолото е било в Минесота ?

 

Офф сега видях постера за Сумерслям. Леснар го рекламират на афиша. Явно пак ще имат програма. 

Edited by natopor4en
 • Upvote 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
The-Resident-Ev!L
1 hour ago, natopor4en said:

Сега пак ли ще има програма между Леснар и Рейнс ? Или всичко е било луан спот, защото шолото е било в Минесота ?

 

Офф сега видях постера за Сумерслям. Леснар го рекламират на афиша. Явно пак ще имат програма. 

То Roman остана ли с някого с който да не се е бил?

Link to comment

Втръсна да ги гледам тези двамата. Ама както БГ национолен отбор, толкоз си можем. :D Поне ще Last Man Standing и мача няма да е около 10-12 мин. Външни намеси ще има със сиг. и така Ромаката пак ще запази. Иначе от по-големите имена само Лешли остана, ама той сега е в друга програма. Един Стайлс също щеше да е по-свежо.

Edited by Devil
 • Upvote 3
Link to comment
ShiningWizard

Рейнс с/у Леснар нумеро 500?
Баааси майката, туй не го очаквах. 
За пореден път доказаха, че кечът е мъртва ниша, която не успя да създаде нито един успешен продукт за последните 20 години.

 

Великите сторилайни, вражди и моменти в кеча бяха плод на светъл ентусиазъм и оригиналност, а сега двата корпоративни овърлорда рециклират всичко, което им падне на конвейер. за да им се кефи останалата аудитория, предимно гадните смаркове и индийските чавета, които вярват на кейфейба, въпреки техния достъп до интернета. Та, каква е равносметката от този конвейер? Рейтингите падат, било то защото хората пораснаха или са умряли - няма средно положение.
 

Тази ниша погрозня, защото от общността останаха само хора с видимо психически проблеми (или липса на светоглед) и има едно малцинство, което го гледа от съжаление (аре да не се лъжем, 90% от нас сме така по отношение на кеча).  Неслучайно този форум премахна фокуса си към кеч, а се пише за други неща и някои се ядем заимно, за да има няква драма в този форон.
 

Лично загубих и смисъл да пиша тук активно по ред причини - може би защото пет пари вече не давам за този умрЕл бизнес, а и защото като пиша за нещо, все някой ще ме гейткийпне от форума или ще го направи повод за заяждане. Дори извън форума съм попадал на какви ли не субекти, на които им се даде прекалено много гласност и после се прави от мухата-слон, защото някой му нахейтил любимия измислен герой.
 

В този форум преди беше яко да се пише за някой ивент, ама накъдето отива обществото (извън форума) и продуктът, се загуби кефа да пише на такава тема, дееба.

Edited by ShiningWizard
Link to comment
natopor4en
1 hour ago, The-Resident-Ev!L said:

То Roman остана ли с някого с който да не се е бил?

В гимика на трибалният вожд, май не е с Лашли, Шеймъс, Макинтар, Стайлс. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...