Jump to content

AEW Dynamite - 15 юни 2022


neshev

Recommended Posts

БАА, значи репортите за това, че най-вероятно щяха да дадат титлите на Хардитата за последен reign май са били верни. Жалко, нямаше да откажа, гарнирано с title vs career мач. Супер готин мач, реално Jurassic Express направиха meh царуване откъм вражди и тяхно издигане, но пък всичките им защити са във великолепни мачове.

Иначе супер, че започнаха лека по-лека да turn-ват по-големите имена. Ясно е, че при първата си поява Кръсчън няма как да е heel, но ето с времето се показа перфектен момент, в който да го направи. Пък и Крисчън е доста по-готин като heel.

Ясно е, че сега всичко отива към FTR vs Bucks III в някакъв момент. Като говорим за FTR - Dax vs Will Ospreay беше ЕБЕМ ти мача, много доволно. За пръв път го гледам англичанчето - пълен ME пакет, дано се преориентира в някакъв момент отново към сцената в Щатите. Само не знам защо го забутаха с Касиди.

Някак не съм особено надъхан за ME на Forbidden Door, както и тройният? мач между White, Cole & Hangman. Ясно, че си заслужават, но историята леко куца.

Edited by BiZkiT
Link to comment

Най-накрая Christian Cage се обърна. След като цяла година го играеше лакей на двама кечисти с нулева харизма, сега ще може да покаже на какво е способен. Много добре се получи. Гримаси, интеракция с публиката, това е Christian Cage. Не "outwork everyone", не да го играе Marko Stunt. Просто му дайте микрофона, дайте му образ и история, и пичът все още е един от топ кечистите в кеча.

 

Това, което правят с Wardlow, не е особено интересно. Първо, MJF се появява още на следващото шоу, без и грам да sell-ва побоя, който му беше нанесен. После, Wardlow казва, че не ще interim titlata, защото не е истинската (добър начин да си сереш сам на собствената титла :lol:) и вместо това иска да се бие за midcard титлата. И сега някакви безсмислени мачове срещу охраната. Общо взето, трябваше след победата над MJF да мине на следващото ниво, но според мен все още му нямат вяра. 

 

Забранената порта ми е по-скоро кринджня, към която нямам интерес. 

Link to comment

 С малки изключения , тоя епизод беше много успешен. Не съм вярвал,че ще видя скоро Брит дмд да падне,още повече с ония двете шунди около нея дето все и помагат. Мирката победи, имах съмнения и там как ще завършат, но нашия засега продължава.

 

Джерико е велик просто. Не го ебе пича, движи си нещата ,вярва си че е магьосник, публиката му се радва, а ония палячовцидето ужким са му в групата са много безлични, без Хагар де,той поне става за нещо.

Хой за Оспрей и всичко английско. Портокала дано го бие с ролъп.

 

Още преди няколко седмици, може би около турнира за Оуен Харт, когато Жънгълбой загуби, тогава си помислих,че Крисчън ще търне рано или късно. Последваха още 1-2 загуби на младия тип, дето Крисчън  отново излизаше да го успокоява и кулминацията си беше търн пред семейството му. Нямам против Бъксовете да са с титлата, нечовешки спотове правят тия, въпроса е колко и кога ще я дропнат.

 

Портата ще е много, много мега зверски старпаур наблъскан турнир, сигурно ще удари 4 часа.  Няма да мине без булшит, но едно над 80 % очаквам да е бая зрелищно и успешно.

 

 

 

Edited by yaripim
  • Upvote 3

3kuoda.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...