Jump to content

AEW Dynamite - 15 юни 2022


Recommended Posts

БАА, значи репортите за това, че най-вероятно щяха да дадат титлите на Хардитата за последен reign май са били верни. Жалко, нямаше да откажа, гарнирано с title vs career мач. Супер готин мач, реално Jurassic Express направиха meh царуване откъм вражди и тяхно издигане, но пък всичките им защити са във великолепни мачове.

Иначе супер, че започнаха лека по-лека да turn-ват по-големите имена. Ясно е, че при първата си поява Кръсчън няма как да е heel, но ето с времето се показа перфектен момент, в който да го направи. Пък и Крисчън е доста по-готин като heel.

Ясно е, че сега всичко отива към FTR vs Bucks III в някакъв момент. Като говорим за FTR - Dax vs Will Ospreay беше ЕБЕМ ти мача, много доволно. За пръв път го гледам англичанчето - пълен ME пакет, дано се преориентира в някакъв момент отново към сцената в Щатите. Само не знам защо го забутаха с Касиди.

Някак не съм особено надъхан за ME на Forbidden Door, както и тройният? мач между White, Cole & Hangman. Ясно, че си заслужават, но историята леко куца.

Edited by BiZkiT
Link to comment

Най-накрая Christian Cage се обърна. След като цяла година го играеше лакей на двама кечисти с нулева харизма, сега ще може да покаже на какво е способен. Много добре се получи. Гримаси, интеракция с публиката, това е Christian Cage. Не "outwork everyone", не да го играе Marko Stunt. Просто му дайте микрофона, дайте му образ и история, и пичът все още е един от топ кечистите в кеча.

 

Това, което правят с Wardlow, не е особено интересно. Първо, MJF се появява още на следващото шоу, без и грам да sell-ва побоя, който му беше нанесен. После, Wardlow казва, че не ще interim titlata, защото не е истинската (добър начин да си сереш сам на собствената титла :lol:) и вместо това иска да се бие за midcard титлата. И сега някакви безсмислени мачове срещу охраната. Общо взето, трябваше след победата над MJF да мине на следващото ниво, но според мен все още му нямат вяра. 

 

Забранената порта ми е по-скоро кринджня, към която нямам интерес. 

Link to comment
yaripim

 С малки изключения , тоя епизод беше много успешен. Не съм вярвал,че ще видя скоро Брит дмд да падне,още повече с ония двете шунди около нея дето все и помагат. Мирката победи, имах съмнения и там как ще завършат, но нашия засега продължава.

 

Джерико е велик просто. Не го ебе пича, движи си нещата ,вярва си че е магьосник, публиката му се радва, а ония палячовцидето ужким са му в групата са много безлични, без Хагар де,той поне става за нещо.

Хой за Оспрей и всичко английско. Портокала дано го бие с ролъп.

 

Още преди няколко седмици, може би около турнира за Оуен Харт, когато Жънгълбой загуби, тогава си помислих,че Крисчън ще търне рано или късно. Последваха още 1-2 загуби на младия тип, дето Крисчън  отново излизаше да го успокоява и кулминацията си беше търн пред семейството му. Нямам против Бъксовете да са с титлата, нечовешки спотове правят тия, въпроса е колко и кога ще я дропнат.

 

Портата ще е много, много мега зверски старпаур наблъскан турнир, сигурно ще удари 4 часа.  Няма да мине без булшит, но едно над 80 % очаквам да е бая зрелищно и успешно.

 

 

 

Edited by yaripim
  • Upvote 3

3kuoda.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...