nWoHulkster Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Припомнихме си всичките български кеч издания, а сега е време да гласуваме. Кое е любимото на BWC? "24 часа: Кеч до дупка" - единственото специално кеч приложение към български вестник "100% Хит" - първото българско кеч списание, изцяло посветено на отделни кечисти "Хай клуб" - първото българско списание, което почна да пише редовно за кеч "Боен клуб кеч" - българското кеч списание от 2001 с най-много броеве (също: първото или второто редовно българско кеч списание) в-к "Кеч" - единственият български кеч вестник "Кеч гладиатори" - българското кеч списание от 2001, което продължи най-дълго време "Кеч зона" - първото или второто редовно българско кеч списание "Кеч маниак" - българското кеч списание с най-много броеве като цяло "Кеч маниак: Кеч звездите отблизо" - най-жълтото българско кеч списание "Кеч мания" - най-скъпото българско кеч списание през 2001 "Супер кеч" - първото българско кеч списание от "втората вълна" през 2005 Link to comment
ShwN Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Кеч маниак, защото почти не съм изпускал брой и с нетърпение обикалях квартала да го търся рано-рано. Още трябва да имам някои останали из шкафовете. Не знам дали е било най-добро, но определено е най-запомнящото се за мен. Edit: Поздравления за положения труд Фил, отново достави. Огромни благодарности. Link to comment
jobber91 Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Спомних си и за едно детско/тийн списание от 2001, с названието СМЕШКО. Там, подобно на Хай клуб, се публикуваха кеч статии + картинки/лепенки. Проверих в google сега, но не намерих абсолютно никаква информация. @nWoHulkster @старият скрин Притежавате ли броеве на въпросното издание? Link to comment
nWoHulkster Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 29 minutes ago, jobber91 said: Притежавате ли броеве на въпросното издание? Не. За първи път чувам за него. Link to comment
Radox Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Кеч гладиатори и Кеч зона бяха най-добрите. Link to comment
VSB Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Не бях фен на Кеч гладиатори, но за него могат да се изтъкнат аргументи да е най-доброто. Въпрос на вкус вече кой какво е търсил. Няма такъв филм обаче Кеч зона да е било по-добро от Кеч мания. По никакъв показател. Освен, че може би беше по-лъскавко и добре изглеждащо външно. Link to comment
nWoHulkster Posted June 13, 2022 Author Share Posted June 13, 2022 За мен лично всяко едно от списанията от 2001 си имаше силните и слабите страни. Няма някое, което да считам за еталон. В крайна сметка пуснах глас към "Кеч мания", защото едно време се кефих доста, че пускаха статии за кечисти, които не ги даваха по BTV (и това го казвам като човек, който се беше опитал да "подкупва" Кеч зоната да пишат повече за WCW ). И другите списания понякога имаха подобни статии, но в Манията бяха най-редовни и ясно си спомням, че заради това чаках всеки брой с интерес. Другите списания пишеха еднакви работи, WWF това, Скалата онова, докато в Манията освен редовните неща имаше статии за Хол, Стинг, Голдбърг, Брет, Майкълс, Вампиро, Родман и т.н. Това беше нещо различно и ми харесваше доста. Освен това, имаха поредица за Колов и май точно от нея ми тръгна интереса към неговата личност, така че и това добавя някаква допълнителна сантиментална стойност за мен. Link to comment
VSB Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 А, вярно, поредицата за Дан Колов, бях забравил за нея. Също яка рубрика. Готино беше и че списанието започваше със списък на настоящите шампиони. Също историята на коланите. Това го имаше и в други списания, но епизодично. В Манията май изредиха всичките колани и техните носители. Абе най-скъпото е било. Имало е защо. Link to comment
Radox Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 2 hours ago, VSB said: А, вярно, поредицата за Дан Колов, бях забравил за нея Е, Дан Колов не го ли даваха по BTV бе? Link to comment
baikiro Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Аз за Данчо Колев Данев научих от легендите на българската журналистика Петър Бакърджиев и @nWoHulkster! Единият ебе яки курви като Лана, а другият го цитират светила в областта като Дейв Мелцер! Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
nWoHulkster Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 5 minutes ago, baikiro said: Аз за Данчо Колев Данев научих от легендите на българската журналистика Петър Бакърджиев и @nWoHulkster! Единият ебе яки курви като Лана, а другият го цитират светила в областта като Дейв Мелцер! Не знаех, че Мелцър е цитирал Бакърджиев. Яко! 😎 Link to comment
Radox Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 2001: "Кейн става олигофрен след 2 години" 2003: И после ми разправяйте, че вестник "Кеч" бил жълто издание и пишели измислени глупости. Link to comment
UNDERTAKER* Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Ама голям лаф стана това Сигурен победител в наградите на BWC в края на годината. Иначе в анкетата бях гласувал за Хай клуб и бях писал даже, но явно като се беше бъгнал форума и ми се е затрило мнението. Поздрави и благодарности на @nWoHulkster за всичките теми със списанията, върна ни 20 и кусур години назад и си припомнихме позабравени емоции. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.