natopor4en Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Завръщането на Кралицата определено ще е менивента на вечерта. И мача на вечерта. Link to comment
neshev Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 Битката на Kape отпадна, опонентът му е имал проблеми със свалянето на килограми, даже са го хоспитализирали. ME ще е добра битка. Prochazka е доста праволинеен, не смятам, че има уменията и постоянството да е шампион дълго време, дори да вземе титлата тук. Стилът му е доста атрактивен, но има сериозни пропуски в защита и кардиото му е под въпрос. За негово щастие, Glover също има пропуски в защитата и реално хвърля една и съща комбинация. Ако Jiri си е научил урока, би трябвало да експлоатира този факт. На земя, обаче, Glover е с класи над него и, ако успее да го свали на земя, има голяма вероятност да го предаде. Близки са нещата, може би Glover има леко предимство, защото на земя е по-добрият боец. Очаквам нещата да приключат в рамките на два рунда. Shevchenko е масивен фаворит, но ако ще пада, ще пада в подобна битка, където опонентката и има някакъв finishing power. за Joanna срещу Zhang ми е трудно да коментирам. За мен, Joanna взе първата битка, но просто съдиите предпочитат стила на китайката, която пресираше цяла битка. И тук е доста възможно да видим повторение на първата битка и съдиите отново да и дадат победата. Аве, извън ME, не може да се каже, че съм надъхан за тази карта. Link to comment
gboy Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Извън трите мача, единственият интересен ми е Мадалена - Емеев. Другото си признавам, че ми е пълнеж. Нещо последните месец - два не гледам много ММА, явно предозирах Link to comment
neshev Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 Ненормален ME. Пълна класика. Такава битка, където постоянно да се сменя инициативата, не бях гледал отдавна. Влизайки в петия рунд, за мен нещата бяха 2-2 и Glover печелеше убедително петия рунд. Но просто една грешка и позволи да бъде предаден. Нямаше да го повярвам, ако не го бях видял. Prochazka да предаде Glover в петия рунд. Но с умората, всичко е възможно. Пък и трябва да се отдаде заслуженото и на двамата, но най вече на Prochazka, защото въпреки странния стил, пичът е пълен психопат и не може да бъде пречупен. Честно казано се съмнявам да държи титлата дълго, пропуските му са големи и ще бъдат експлоатирани, но пичът е световен шампион и няма кой да му го отнеме. Тъпо за Glover, беше много близо до победата, но беше въвлечен в хаоса и се пропука баш на финала. Все пак се радвам за него, че успя да помирише титла на дърти години. Link to comment
Just a fan Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Прохазка беше expose-нат като пълен малоумник в тази битка. Имаше 10 момента, в които тъкмо беше наранил Гловър той просто стоеше пред него и позволи да бъде свален практически без съпротива. Сори, но ако Джоунс реши да се върне в LHW сигурно ще го убие. Кормие, както е 150 кила в момента би го победил в първия рунд. Link to comment
natopor4en Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Тенк ю ДжейДжей кляп кляп кляп кляп кляп Тенк ю ДжейДжей кляп кляп кляп кляп кляп Тенк ю ДжейДжей кляп кляп кляп кляп кляп Тенк ю ДжейДжей кляп кляп кляп кляп кляп Феноменален завършек на една феноменална кариера. Link to comment
Mariyan01 Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Динята си пусна клипче в края на МЕ в което си марква като кучка Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.