Jump to content

UFC 275 "Teixeira vs. Prochazka" - 11 юни 2022


neshev

Recommended Posts

natopor4en

Завръщането на Кралицата определено ще е менивента на вечерта. И мача на вечерта. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Битката на Kape отпадна, опонентът му е имал проблеми със свалянето на килограми, даже са го хоспитализирали.

 

ME ще е добра битка. Prochazka е доста праволинеен, не смятам, че има уменията и постоянството да е шампион дълго време, дори да вземе титлата тук. Стилът му е доста атрактивен, но има сериозни пропуски в защита и кардиото му е под въпрос. За негово щастие, Glover също има пропуски в защитата и реално хвърля една и съща комбинация. Ако Jiri си е научил урока, би трябвало да експлоатира този факт. На земя, обаче, Glover е с класи над него и, ако успее да го свали на земя, има голяма вероятност да го предаде. Близки са нещата, може би Glover има леко предимство, защото на земя е по-добрият боец. Очаквам нещата да приключат в рамките на два рунда.

 

Shevchenko е масивен фаворит, но ако ще пада, ще пада в подобна битка, където опонентката и има някакъв finishing power.

 

за Joanna срещу Zhang ми е трудно да коментирам. За мен, Joanna взе първата битка, но просто съдиите предпочитат стила на китайката, която пресираше цяла битка. И тук е доста възможно да видим повторение на първата битка и съдиите отново да и дадат победата.

 

Аве, извън ME, не може да се каже, че съм надъхан за тази карта. 

Link to comment

Извън трите мача, единственият интересен ми е Мадалена - Емеев. Другото си признавам, че ми е пълнеж. Нещо последните месец - два не гледам много ММА, явно предозирах :D 

 

Link to comment

Ненормален ME. Пълна класика. Такава битка, където постоянно да се сменя инициативата, не бях гледал отдавна. Влизайки в петия рунд, за мен нещата бяха 2-2 и Glover печелеше убедително петия рунд. Но просто една грешка и позволи да бъде предаден. Нямаше да го повярвам, ако не го бях видял. :D Prochazka да предаде Glover в петия рунд. Но с умората, всичко е възможно. Пък и трябва да се отдаде заслуженото и на двамата, но най вече на Prochazka, защото въпреки странния стил, пичът е пълен психопат и не може да бъде пречупен. Честно казано се съмнявам да държи титлата дълго, пропуските му са големи и ще бъдат експлоатирани, но пичът е световен шампион и няма кой да му го отнеме. Тъпо за Glover, беше много близо до победата, но беше въвлечен в хаоса и се пропука баш на финала. Все пак се радвам за него, че успя да помирише титла на дърти години. 

Link to comment

Прохазка беше expose-нат като пълен малоумник в тази битка. Имаше 10 момента, в които тъкмо беше наранил Гловър той просто стоеше пред него и позволи да бъде свален практически без съпротива. Сори, но ако Джоунс реши да се върне в LHW сигурно ще го убие. Кормие, както е 150 кила в момента би го победил в първия рунд.

Link to comment

Тенк ю ДжейДжей

кляп кляп кляп кляп кляп

Тенк ю ДжейДжей

кляп кляп кляп кляп кляп

Тенк ю ДжейДжей

кляп кляп кляп кляп кляп

Тенк ю ДжейДжей

кляп кляп кляп кляп кляп

 

Феноменален завършек на една феноменална кариера. :( 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Динята си пусна клипче в края на МЕ в което си марква като кучка:wank:

FB_IMG_1655046409770.jpg

Link to comment
  • 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...