Jump to content

Младата Стефани Макмеън просто няма конкуренция!!!

batistaheel

Recommended Posts

batistaheel

Хора, случайно попаднах на това: 

Ако знаете за още подобни сегменти със Стефани, пускайте ги тук. 

Оща пари: 

За мен Стефани на тези години е номер едно. Секси гласче, тяло, визия, красиво лице. 10/10

Metzgermeister

И аз това казвам - докато всички са потънали в носталгия по Триш и Лита, Стефка често бива забравена, а според мен от всички мацки през Атитюд Ерата единствените, които могат да ѝ се опрат като външен вид, са Съни, Сейбъл и Тори Уилсън. Щерката на Винс не се слави с някакви петзвездни мачове, но с нейно участие са едни от най-паметните моменти в кеча от онова време. Видно е и как тя следва философията на баща си и не се срамува да участва в сегменти, в които бива гаврена и унижавана, при това по комичен начин, а актьорската ѝ игра и физиономиите ѝ са не по-лоши от неговите, което е впечатляващо за човек като нея, който по него време има екранна роля от едва две години и няма този опит. Колкото до гласчето ѝ - сигурен съм, че още тогава е звучала както сега, но просто си го е преправяла, за да звучи по-инфантилно, нали играеше лигла, все пак :D Тук си личи най-много, защото в това кратко промо е извън образ:

Толкова беше красива, че като малкия симп, който бях навремето, се чудех как на Ледения и на Джерико, които я бъзикаха най-често, им даваше сърце да обиждат, че понякога дори и да посегнат на толкова божествено създание, особено като покажеше този влажен поглед като на 5:37 на втория клип горе 😍 Като се замислиш обаче, кейфейб всички гаври с нея си бяха заслужени и един мъж на място не би позволил подобно отношение към себе си от нейна страна.

Вероятно причината феновете да не ѝ се радват толкова в момента и да забравят за онези времена са баналните сегменти с нейно участие през последното десетилетие, в които винаги тя надделява над фейсовете и включва шамарената фабрика, без да получава нищо в замяна, като особено дразнещи бяха те, когато Мик Фоли беше ГМ. Изключение беше изпращането на Вики Гереро, където вдовицата на Еди я унижи порядъчно в калта както едно време:

Видимо обаче не ѝ се е случвало за първи път да бъде залята с помия, а тук се вижда и как Триш ѝ натрива красивото личице в конски фъшкии:

The-Resident-Ev!L
1 hour ago, batistaheel said:

Хора, случайно попаднах на това: 

Ако знаете за още подобни сегменти със Стефани, пускайте ги тук. 

Оща пари: 

За мен Стефани на тези години е номер едно. Секси гласче, тяло, визия, красиво лице. 10/10

Аз ми е по интересно, Vince Как е позволил такова нещо и то с дъщеря му.

1 hour ago, The-Resident-Ev!L said:

Вини драпаше да прави сторилайн как я е ебал и е забременяла, ти за това се чудиш ....

35izpu1.jpg

batistaheel
2 hours ago, The-Resident-Ev!L said:

Винсарина е дърт перверзник. Аз дори не мога да го гледам този мач: 

Направо кринджвам. :( 

Унижението продължава. Тоав с маймуните е супер яко. :D 

Това също е добро: 

Днешните кечистки са прекалено разглезени. Да видят на какви унижения се е подлагала Стефани в името на доброто шоу. 

Ще помоля експерта по хубавите пъсита @HBK_forever да даде своето експертно мнение. :D 

Edited by batistaheel

Че има големи цици има, че са яки, яки са, въобще доста здрава жена така да го кажа на северозапададен език, обаче има доста по-красиви от нея, тя не е точно красива жена. Нито пък Триш и Лита са такива, Лита даже си е грозна.

• Upvote 3

Лив Морган е 100 пъти по-красива от Лита и Триш взети заедно, Стефани си е била яка мацка навремето определено, но не мога да кажа, че няма по-красиви от нея!

• Upvote 2
  • Confused 1
HBK_forever
9 hours ago, batistaheel said:

Винсарина е дърт перверзник. Аз дори не мога да го гледам този мач: 

Направо кринджвам. :( 

Унижението продължава. Тоав с маймуните е супер яко. :D 

Това също е добро: 

Днешните кечистки са прекалено разглезени. Да видят на какви унижения се е подлагала Стефани в името на доброто шоу. 

Ще помоля експерта по хубавите пъсита @HBK_forever да даде своето експертно мнение. :D 

Благодаря за това, че се сещаш да мен в трудни времена. Аз съм спасителят в ръжта. Аз съм. Сега сериозно да се включа, понеже рядко отдавам ценното си време на каквото и да било, но на любимата си форумна дупка, заслужава тя да отдам времето си, за да изпиша една кратка магия.

Кечът беше красиво нещо преди години, може би защото още бяхме млади и девствени, каквито са и още голяма част от форумната гмеж, която аз въпреки това унизително качество дълбоко уважавам. Едно време кечът беше велик заради Скалата, Джерико, Трите Х, Гробаря, Кейн, Леденият Стив Остин, но и заради яките курви. В кеча, ама истинския кеч, не тоя във физкултурните салони, където има 5 човека на кръст, се биеха здраво, дори и наужким, правеха шоу, а титанични путки развяваха цомби. Съгласен съм напълно с едно от горните мнения на едно от джабронитата, на което не запомних името, а именно - че Лита и Триш били грозотии. Естествено, че са - те са по-страшни от уроспии, но това не премахва наличието на огромни цомби, перфектни за мазни турски чикии, да хвърчи сперма от тук до Австралия - и само славия.

Сфефка Макмеънова е пичка от класа и днес. Едно време е била свежа пичка от класа. Доста хора са й разпорили путака, но какво от това, по-лесно влизо, по-дълго време ебеш, не те мокри да хвърля мъзга много, понеже путето й нищо не усеща. Трябва да влезеш от разстояние 200 метра засилка минимум с двуметров кол, че въобще тая ми ти шаврантия да те усети вътре. ... но това не прави кефа по-малък. Сега, сериозно -  Стефани си е путка топ курва. Трите Х си е повече от симп, той е путката в семейството. Алфа мъжкаря винаги е бил Винс, вероятно и той е направил сите им дечица. Но въпросът е друг - горните сегменти, които така прекрасно и щедро сте споделили, демонстрират красотата на кеча, романтиката му от едно отминало време, което обаче няма да бъде забравено. Заради такива изроди като вас и мен.

Edited by HBK_forever

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Metzgermeister

Абе, не бих нарекъл Триш и Лита грозотии, по-скоро мнението ми е, че красотата им е надценена заради курвенския им гимик от онова време. Даже Триш сега ми се струва по-привлекателна, защото при появите си през последните години те оставя с усещането, че е готината и сърдечна леля, която току-що се е нанесла отсреща и ти носи пай, когато се запознаете, за да може отношенията ви да започнат с добра нотка...

Стефка иначе не бих се учудил сама да е измислила сценария за доста от сегментите с нейно участие, а ако не е била тя, със сигурност баща ѝ е имал пръст в тях. Със сигурност семейството има доста кирливи ризи, които сигурно никога няма да излязат наяве, но Винс, Шейн и Стефани имат и тримата едно общо качество, което е, че не са над това да се изложат в национален ефир заради нашето забавление. Да, през годините са буквали подчинените си във всякакви помии, с които да докажат, че наистина са за този бизнес, но това е, защото те самите биха участвали в такива контроверсиални сторилайни.

Относно Стефка - нейният проблем е, че през 2003 година ѝ сменят тотално образа и става сериозна бизнес дама, а не разглезената принцеса на тате и това сякаш я състарява не с 2, а с 10 години, когато сравниш сегментите от нея година и онези от 2001-а. Просто цялостната ѝ осанка се променя. Иначе никой не може да ѝ отрече, че изглежда доста добре като за 45-годишна жена.

Лив Морган също съм съгласен, че е по-хубава от Триш и Лита, взети заедно, защото има уникалната способност хем да изглежда секси и предизвикателно, хем да те остави с впечатлението, че е girl next door, а не някаква пачавра без скрупули, дето я е минал целият квартал. Същото мога да кажа и за Алекса Блис и точно затова ми е толкова любима.