Jump to content

AEW Rampage - 3 юни 2022


neshev

Recommended Posts

Поздравявам съфорумниците които изказваха мнението че царуването на Пънк ще е кратко.Изобщо всички които смятах че Пънк не става за шампион,Поздравления прави сте.Сега той като е контузен и или ще дропне титлата или изобщо няма да я защитава.Изобщо като знае че е дядка що се занимава с това,айде за UFC разбирам но това сега не знам как да го нарека слабо казано Абсурд.

Edited by ivoc66
Spoiler

 

 

Link to comment

Много жалко за контузията на Пънк. Дрийм мачът с Танахаши отпада ли? 

  • Upvote 2
  • Haha 1

jlny.gif

Link to comment

Не съм особено изненадан. Punk е на 43, доста амортизиран, а в същото време трябва да се раздава на макс, защото образът му е на ветеран, който трябва да докаже, че още може да е конкурентен. Но и AEW, а и самият той, хич не го жалеха, а графикът на моменти е убийствен там. 

 

Според мен, най-удачното е да дадат титлата на Moxley. Хем, заради връзката с Япония, а и той самият им е топ име, което доказано може да носи компанията, ако е нужно. 

 

  • Upvote 4
Link to comment

Според мен цялото това ще е част от сторилайна с MJF,  ще бъде велико, пънк според мен си взима почивка и за да снима Heels сериала със Стивън Амел сезон 2, и тук смятам че ще видим кулминацията на лятото на MJF

  • Upvote 2
Link to comment

Шанс 😕

 

Сега да видим какво ще направят с титлата, най-малко рискованото е да я дадат на Моксли, който обявиха като главен претендент, а той пичагата е четвърти по ranking. 🤷

 

Идва малко прибързано и за една седмица бая мислене ще падне срещу кого да е мачът (ще спечели батъл рояла) - Коул, Хангман, Даниелсон, Джерико, Миро, но за мене има грандиозен шанс да преплетат два големи сторилайна в един.

 

Малко фентъзи буукинг: MJF краде победата в батъл рояла, след което бие Моксли с куп cheat-вания. Следва най-мишкарското царуване с бягане от шоуто, неявяване на мачове и какви ли не още неща могат да измислят срещу топ имената (като в някой от мачовете има условие title vs you’re fired). В крайна сметка Пънкаря се връща след време и виждаме последния мач от трилогията с MJF. 

 

Но така като гледам ще е Mox.

 

Иначе безобразно добри мачове за Rampage, бъксовете срещу луча брос направиха мач, добър колкото и миналата година за титлите.

  • Upvote 2
Link to comment

Interim шампион трябва да е някой който може да си позволи загуба от Punk, след като се завърне. Няма как един от най-чаканите reign-ове в кеча да е с неофициална титла, рано е още за MJF.

 

Mox е идеален кандидат. Царуването му с титлата все още продължава да ми е любимото, а и мач с Tanahashi на FB ще си е бруталия отвсякъде. Което е леко странно защото изобщо не обявиха какви са им плановете. На този етап единственото ясно е, че победителят от Battle royal-a ще се бие в мейн ивента срещу Mox, след което отива на FB като претендент, но не е ясно срещу кой :D G1 Climax започва след месец което още повече убива предсказуемостта. 

 

Варианти много, аз лично вярвам на Booker of the year! 

 

  • Upvote 3
Link to comment
5 hours ago, Smegma said:

На този етап единственото ясно е, че победителят от Battle royal-a ще се бие в мейн ивента срещу Mox, след което отива на FB като претендент, но не е ясно срещу кой

 

Срещу победителя от Tanahashi и Goto, които ще имат мач на 12 юни. 

  • Upvote 2
Link to comment

Като се замисля, ако всичко покрай MJF е work, то напълно вероятно и контузията на CM Punk да е work. В мачът с Hangman 2 пъти пада след салто, след тва беше в някакъв мач и пак така падна. Или Punk е счупен баш след завръщане и е супер аматьор да участва в мачове с контузия, или тва е част от дълбокия инди booking. 😁

  • Upvote 2

jlny.gif

Link to comment

Сега четох че Interim шампиона ще се изправи срещу Пънк в мач за обединяване на двете титли което ще най-рано след месец.Хубаво ще е MJF да е намесен в картинката,гледа ми се такъв мач,Пънк и MJF направиха страхотна вражда.Също и на японците да дадът шанс за нещо,NJPW е качествена федерация и кечистите им (японските) са доста добри.Не съм гледал много техни шоута но това което съм гледал е било наистина добро.

  • Upvote 3
Spoiler

 

 

Link to comment

Това мятане в публиката и без това беше глупаво, сега ще си научи урока и няма да го прави вече.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...