Jump to content

AEW Rampage - 3 юни 2022


neshev

Recommended Posts

Поздравявам съфорумниците които изказваха мнението че царуването на Пънк ще е кратко.Изобщо всички които смятах че Пънк не става за шампион,Поздравления прави сте.Сега той като е контузен и или ще дропне титлата или изобщо няма да я защитава.Изобщо като знае че е дядка що се занимава с това,айде за UFC разбирам но това сега не знам как да го нарека слабо казано Абсурд.

Spoiler

 

 

Link to comment

Много жалко за контузията на Пънк. Дрийм мачът с Танахаши отпада ли? 

jlny.gif

Link to comment

Не съм особено изненадан. Punk е на 43, доста амортизиран, а в същото време трябва да се раздава на макс, защото образът му е на ветеран, който трябва да докаже, че още може да е конкурентен. Но и AEW, а и самият той, хич не го жалеха, а графикът на моменти е убийствен там. 

 

Според мен, най-удачното е да дадат титлата на Moxley. Хем, заради връзката с Япония, а и той самият им е топ име, което доказано може да носи компанията, ако е нужно. 

 

Link to comment

Според мен цялото това ще е част от сторилайна с MJF,  ще бъде велико, пънк според мен си взима почивка и за да снима Heels сериала със Стивън Амел сезон 2, и тук смятам че ще видим кулминацията на лятото на MJF

Link to comment

Шанс 😕

 

Сега да видим какво ще направят с титлата, най-малко рискованото е да я дадат на Моксли, който обявиха като главен претендент, а той пичагата е четвърти по ranking. 🤷

 

Идва малко прибързано и за една седмица бая мислене ще падне срещу кого да е мачът (ще спечели батъл рояла) - Коул, Хангман, Даниелсон, Джерико, Миро, но за мене има грандиозен шанс да преплетат два големи сторилайна в един.

 

Малко фентъзи буукинг: MJF краде победата в батъл рояла, след което бие Моксли с куп cheat-вания. Следва най-мишкарското царуване с бягане от шоуто, неявяване на мачове и какви ли не още неща могат да измислят срещу топ имената (като в някой от мачовете има условие title vs you’re fired). В крайна сметка Пънкаря се връща след време и виждаме последния мач от трилогията с MJF. 

 

Но така като гледам ще е Mox.

 

Иначе безобразно добри мачове за Rampage, бъксовете срещу луча брос направиха мач, добър колкото и миналата година за титлите.

Link to comment

Interim шампион трябва да е някой който може да си позволи загуба от Punk, след като се завърне. Няма как един от най-чаканите reign-ове в кеча да е с неофициална титла, рано е още за MJF.

 

Mox е идеален кандидат. Царуването му с титлата все още продължава да ми е любимото, а и мач с Tanahashi на FB ще си е бруталия отвсякъде. Което е леко странно защото изобщо не обявиха какви са им плановете. На този етап единственото ясно е, че победителят от Battle royal-a ще се бие в мейн ивента срещу Mox, след което отива на FB като претендент, но не е ясно срещу кой :D G1 Climax започва след месец което още повече убива предсказуемостта. 

 

Варианти много, аз лично вярвам на Booker of the year! 

 

Link to comment
5 hours ago, Smegma said:

На този етап единственото ясно е, че победителят от Battle royal-a ще се бие в мейн ивента срещу Mox, след което отива на FB като претендент, но не е ясно срещу кой

 

Срещу победителя от Tanahashi и Goto, които ще имат мач на 12 юни. 

Link to comment

Като се замисля, ако всичко покрай MJF е work, то напълно вероятно и контузията на CM Punk да е work. В мачът с Hangman 2 пъти пада след салто, след тва беше в някакъв мач и пак така падна. Или Punk е счупен баш след завръщане и е супер аматьор да участва в мачове с контузия, или тва е част от дълбокия инди booking. 😁

jlny.gif

Link to comment

Сега четох че Interim шампиона ще се изправи срещу Пънк в мач за обединяване на двете титли което ще най-рано след месец.Хубаво ще е MJF да е намесен в картинката,гледа ми се такъв мач,Пънк и MJF направиха страхотна вражда.Също и на японците да дадът шанс за нещо,NJPW е качествена федерация и кечистите им (японските) са доста добри.Не съм гледал много техни шоута но това което съм гледал е било наистина добро.

Spoiler

 

 

Link to comment
The-Resident-Ev!L

Както се хвърли нищо чудно да му се е подуло коляното.

Link to comment

Това мятане в публиката и без това беше глупаво, сега ще си научи урока и няма да го прави вече.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...