Jump to content

NXT In Your House - 04 юни 2022


Recommended Posts

THE ENEMY

Destacada-46.png

 

Brand: NXT

Date: June 4, 2022

City: Orlando, Florida

Venue: WWE Performance Center

 

MATCHES:

 

Singles match for the NXT Championship

(If Breakker is disqualified, he will lose the championship)

Bron Breakker (c) vs. Joe Gacy

20220517_NXT_IYH_BronGacy_FC_sat--434074

 

Singles match for the NXT North American Championship

Cameron Grimes (c) vs. Carmelo Hayes 

20220513_NXT_IYH_CameronCarmelo_FC_Date-

 

Singles match for the NXT Women's Championship

Mandy Rose (c) vs. Wendy Choo

20220531_NXT_IYH_MandyWendy_FC_Date--278

 

Tag team match for the NXT Tag Team Championship

Pretty Deadly (c) vs. The Creed Brothers 

20220513_NXT_IYH_PrettyDeadlyCreedBros_F

 

Tag Team match for the NXT Women's Tag Team Championship

Toxic Attraction (c) vs. Katana Chance and Kayden Carter

20220531_NXT_IYH_WomensTag_FC_Date--3c0b

 

Six-man tag team match

(Losing team joins the winning team's stable)

Tony D'Angelo, Channing "Stacks" Lorenzo, and Troy "Two Dimes" Donovan vs. Legado del Fantasma

20220531_NXT_IYH_FantasmaDAngelo_FC_Date

 

 

 

  • Upvote 3
Link to comment
neshev

Добро PPV, но нищо чак толкова запомнящо се.

 

Братята Creed най-накрая взеха титлите. Имах някакви опасения, че може да бъдат прецакани, с оглед на това, че развиват и вътрешнотборните дрязги в Diamond Mile, но все пак решиха да ги коронясат. Pretty Deadly са забавен отбор, но на всички беше ясно, че са междинка. Братята Creed се развиват с доста добри темпове и очаквам светло бъдеще за тях. Особено Julius Creed, ако му намерят правилния образ, може да е ME играч. Просто перфектен SSP, ала ранният Brock Lesnar:

 

 

ME не беше зле, играха стипулацията добре и разказаха историята, но общо взето беше забравимо. Явно директивата от Vince е, че Bron трябва да показва повече емоция, затова го сложиха в подобна вражда, където да работи върху мимики и актьорска игра. Мисля, че му се получи и публиката все пак беше на негова страна. Не съм убеден, че това ще е финалният мач между двамата, има хляб за още един gimmick мач, може би ще извадят нещо още по-изчанчено този път.

 

Женските мачове ми бяха тегави за гледане. Wendy Choo е доста инфантилен образ и трябва да го играе на ринга, което прави мачовете и ужасно тегави. А и Mandy Rose не е някакво страшилище на ринга. На този етап, мисля че беше добро решение да запази и да се надяваме, че следващите опонентки ще са по-удачни. Бяха започнали някаква вражда с Indy Hartwell, Alba Fyre също я градят, а и следващия вторник ще коронясат breakthrough шампионката, тъй че ще има свежи опоненти занапред. 

 

Legado De Fantasma срещу Don-ът и неговия stable се получи изненадващо добре. Особено ми хареса финалът, креативно се получи. Сега ще видим какво ще последва, когато face-овете станат роби на heel-овете. :D Има предпоставки за силни моменти.

  • Upvote 3
Link to comment
THE ENEMY

Този евент ми върна вярата в човечеството, след цялата помия която Винс ми налива с фунията последните месеци в главния ростер, отново се чувствам жив.😢

 

Tony D'Angelo, Stacks and Dimes vs. Legado Del Fantasma

Програмата за вечерта започва с два мафиотски клана, американски италианци срещу латиноси, които са заложили всичко на карта и загубилите ще се присъединят към победителите, за да се получи един голям, силен мафиотски стейбъл.:wank: Какво повече му е нужно на човек? А в същото време на SD New Day мятат гюбеци с Дрю и Шенки в някакви сегменти за бавноразвиващи.:D Еми това искат да гледат хората. Да не говорим сега, че Сантос Ескобар е ебати талантливото и харизматично копеле, ако беше 10 см по-висок, тоя пич щеше да е бъдеща легенда. Tony D'Angelo пък е един от най-интересните образи в момента и с този гимик имат хиляди възможности какво могат да правят с него тепърва, огромен потенциал да разказват интересни неща. Предвид това, логично италианците спечелиха мача, те са и много по-добре билднати като цяло към момета. Иначе самия мач беше доста силен, публиката на такива евенти винаги преиграва със скандирания от типа "This is awesome", но в случая бяха по-скоро заслужени и допринесоха към цялостната атмосфера. Евала за силния старт който ни дадоха.

 

Toxic Attraction (c) vs. Katana Chance and Kayden Carter

Толкова добър гимик, колкото на Токсичното привличане, скоро едва ли ще видим при жените. Така че логично да правят такава доминация като стейбъл. Катана и Картър за мен обаче също са интересен отбор, Кейдън има доста отличаваща се визия, докато Шанс е атлетично, симпатично миньонче. И етрансът им е топ, макар леко да наподобява този на Наоми, но да кажем че тези мацки са доста по-харизматични от нея, а и песента им е по-добра, освен това идеята да правят нещо като рейв парти в публиката е доста свежа и на екран изглежда готино. Може би в даден момент все пак ще вземат титлите, но са още зелени. Мачът не беше някакъв шедьовър, но за мен беше достатъчно добър. 

 

Според мен Роксан Перес печели брейктру турнира и ще избере заедно с БФФ-то Кора да се бият за отборните титли и може би те ще са пичетата които ще детронират токсичките поне от отборното злато, защото други подходящи и достатъчно промотирани освен тях в момента, не виждам, а може би сега е времето.

 

Cameron Grimes (c) vs. Carmelo Hayes

Камерън Граймс никога не ме е впечатлявал особено и смятам, че направи незначителен рейн с титлата. Кармело има същия проблем като повечето хора в NXT. Или имаш харизмата и данните, но си дребен (какъвто е неговия случай), или имаш размерите и визията, но няма харизма. Пичът има добра визия, харизматичен е и прави добри неща на ринга, ако беше малко по-висок е готов мейнивентър, но не би. Дори в главния ростър нямам идея дали биха могли да го продадат за нещо повече от мидкардър. Иначе е добрър.

 

Мачът на Манди Розата го скипнах. Роуз е топ мацка с топ харизма, но Уенди Чуу е ебати криндж нещото и просто не мога да гледам такава простотия, но то така или иначе това си беше предназначено да бъде филър мач.

 

Pretty Deadly (c) vs. The Creed Brothers

Супер мач, доста се постараха и доставиха копелетата. Смъртоносно красивите кавали са забавен гимик, но не са лонг търм материал ако искат титлите да бъдат релевантни. Братята Крийд имат огромен потенциал, супер атлетични маниаци са и правят големи нечовещини на ринга, като тази Шуутинг стар преса. Крайно време им беше да спечелят, леко зелени са що се отнася до работа извън ринга, но ако порадобят правилно с тях и в тази насока, може би ще имат и успешни сингъл кариери някой ден в главния ростер. 

 

Bron Breakker (c) vs. Joe Gacy

Леко криндж беше целия angle с тези хомо друиди, преиграващия Гейси, как целия маче се върти около тъпалата стипулация и това дали господин Steiner ще положи със стола дебелия Джо, за да го дискфалифицират и да си загуби титлата служебно. И Брон в цялата тази ситуация трябваше да се опитва да изглежда сериозен, което не е лека задача.:D Еми гууфи простотия е това, може би нешев е прав за причината да го направят този мач. Самата вражда в началото беше далеч по-интересна, когато тръгнаха с отвличанията, откраднатия ХоФ пръстен и всичко останало, в момента вече се вижда, че са зациклили яко и насилват нещата. Аз лично стискам палци това да е бил последния мач между двамата и на Големия Американски Баш да видим нещо по-традиционно, с нормален опонент за големия бачи Брон.:wank:

 

Във времена в които почти всичко в главния roster е потресаващо посредствено, NXT показва, че е истинската алтернатива що се отнася до качество на storytelling, разнообразие от интересни и релевантни образи и интензивни вражди. Топ турнирче беше Ин Йоър Хаус.

  • Upvote 1
  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...