Jump to content

Свестни жени и къде да ги намерим


OyeaH

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

Наскоро един приятел беше напуснат от долната мастия, която наричаше свое гадже и се счупвам от смях да му гледам сеира и несполуките с жените в последно време.

В тази връзка, като вече семеен човек ми е интересно и реших да се допитам до алфа мъжкарите в BWC - къде аджеба намирате свестни момичета? 

Въобще какво търсите в една жена и какво очакват те от вас?

Мятате се в тиндър или пък разчитате на познати да ви уредят? 

Много сте натокани и като харесате някоя атакувате веднага, без значение дали сте на дискотека или чакате на светофара?

Айде да ви видим 🥲

 

Link to comment
UNDERTAKER*

Намери къде да питаш...:D

Тук имаме толкова опит с жените, колкото Киро Брейка с JavaScript.

Link to comment
HEIDENREICH

Даже Djambazov го няма. 😥

То реално няма никой , който да е ебал.

 

Link to comment
Hachiko

Търсете, търсете и като намерите в началото винаги е яко. После е ташака.

Link to comment
baikiro
11 minutes ago, Hachiko said:

Търсете, търсете и като намерите в началото винаги е яко. После е ташака.

 

Хачи, ти къде намираш мъже? :)

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Ако здравните служби в България си вършеха работата, нямаше да има нужда от BWC. Всички щяхме да сме в едно отделение на четвърти и щяхме да си говорим най-много с провиквания през стая. 

 

Link to comment
Mariyan01

С риск да бъда наречен ''путак'', аз съм си срамежлив и обикновено мен са ме заговаряли, естествено случвало се е и аз да правя първа крачка, но е много рядко или съм бил пиян.

Скоро във фитнеса една мастия ме атакува директно и ме кани да ходим в една наркоманска дискотека без дори да ме пита как се казвам, аз разбира се я отрязах, въпреки че не беше грозна, но ми се стори шантава. Обаче това не им пречеше да ми навлиза в личното пространство в други дни и да ми иска Фейсбука и аз като добра душа ѝ го дадох. Обаче таз неадекватната си писала името на японски, след което ми каза че е така защото я било страх да не я преследвали и изнасилили :suicide:.

  Аман от луди пички, мамка му.

Link to comment
Suffer-H
Posted (edited)
16 minutes ago, Mariyan01 said:

Обаче таз неадекватната си писала името на японски, след което ми каза че е така защото я било страх да не я преследвали и изнасилили :suicide:.

 

Mоже просто да е фенка на ПУРОТО!

 

1 hour ago, OyeaH said:

В тази връзка, като вече семеен човек ми е интересно и реших да се допитам до алфа мъжкарите в BWC - къде аджеба намирате свестни момичета? 

 

Най-свестните момичета са в интернет, ама няма да давам линкове, че Олимпик пак ще го викат в полицията.

 

 

Само толкова ще кажа, не съм човек на романтиката аз, ма викам все пак да напиша един коментар колкото да има... за съжаление най-големия ебач ни напусна преди два месеца, сега щяхме да се посмеем на някой ферман разказващ за тройки, четворки, interacial, oт гъза в устата и няколко спасени живота помежду им.

Edited by Suffer-H

Ф.Н.Н.В.Ф.З.В.В.П.Н.Б.Р.С.

Link to comment
Himler

Обичам да има  стил бгмама теми у нашия форум.

Link to comment
2 hours ago, Hachiko said:

 

Ей, заедливо копеле. Със сигурност, ако търсех мъже, немаше да си ти таргет, щото си една путка.

 

"Hachiko става олигофрен след 2 години"

Гост

Junior потребител

Потребител

Супер потребител

V.I.P

Модератор

Администратор

Директор

Link to comment
Just a fan
Posted (edited)

Аз понеже съм дебела свиня не търся свестни, защото не ме искат. За мен са само рецидивистските, наркоманките и фетишистките.

Edited by Just a fan
Link to comment

- Сине, за да сваляш яки мацки, гледай да си купиш Бугати.

- Гледам аз, ама не ги карат много ...

Гост

Junior потребител

Потребител

Супер потребител

V.I.P

Модератор

Администратор

Директор

Link to comment
Farest

Ще се опитам да отговоря сериозно, въпреки, че ще е много трудно в Бвц. Има няколко неща, които трябва да търсиш в една жена, ако примерно искаш да създадеш стабилно семейство, ако искаш гадже не пречи да ходиш и с курви, кво те боли кура. 
 

Та първото е родителите и да са заедно, така ще е настроена да задържи колкото се може повече едно семейство. 
 

Второто е, ако имаш възможност да видиш кой определя нещата при родителите и. Ако е майка и, тя ще иска да те направи чехъл, като баща си, което не е оферта за теб, ако пък бащата е шефа, може би е добра партия за теб. Ще дойде при теб с мисълта ти да си главната фигура в семейството. 
 

И последно и най-важно! Ако една жена повече ти вреди отколкото да ти помогне да се развиваш и еби майката, не ти треа! Ако пък иска да се чувстваш щастлив, и да иска да бъдете успешно семейтво, да ти помага да станеш по-успешен човек, като цяло да бъде твоя опора, тва е твоя човек! 
 

Има и свестни жени, но те вече не се забелязват в Инстаграм, Фейсбук и тн. А и вече доста жени като цяло искат да се наебът яко, да се продрусат и едва тогава да станат свестни жени. Плана е добър, ама като свикнеш на тоя начин на живот ти е трудно после да бъдеш свестна жена. Някак си скучно е…

Link to comment
Rise of Thunder

Ако някой има връзка с Джамбаза, нека го пита. Той знае къде да намери якитИ путки, които плащат за хотелска стая. 

Link to comment
brayan_lotusrenault
Posted (edited)

Попринцип всеки човек независимо дали е мъж или жена си е строго индивидуален, но при жените се наблюдава една доста интересна нотка.
Независимо дали момичето/жената е на 18 или на 38, по някое време всичките започват да си предават еднаквите курвенски номерца.
Иначе една от най-големите лъжи в човеството е, че жените искат свестен, мил, изслушващ и уважаващ я мъж и тук става въпрос за младите жени от порядъка на 18-25 годишни.
Като цяло, ако се занимаваш с момиче на тази възраст и ,ако притежаваш гореизброените качества, ще бъдеш жестоко френдзоуннат и ще й станеш приятелка с кур и ще си и нищо повече от един отдушник за всичките й проблеми.
Та мисълта ми е, че всичките искат свястно и добро момче, но когато го получат, за няколко месеца им омръзва тази монотонност и съответно се хващат с някой мега токсичен боклук и наркоман с 0 IQ, който ги третира като лайна и няма  грам уважение към тях.
За скромните ми 23 години живот научих едно нещо, просто не издигай путките на пиедестал и не се хващай за първата, която ти обърне внимание, ако си някакъв мега путкопоклонник, който през 5 мин й пише в социалните мрежи и се интересува от живота й и я разпитва всевъзможни неща за това кога последно например е яла диня и дали като е срала е видяла някоя семка случайно в лайното, то пак ще бъдещ friendzoned.
Даже наскоро няква тъпа путка в инстаграм си беше качила Q&A и я бяха питали някакви въпроси, свързани с кучето й, които бяха абсолютно неадекватни и малоумни, като дори се чудех как може да има такива малоумници, които да издигат такива субекти на пиедестал и да третират мега тъпата путка като някаква звезда, та съответно и социалните мрежи от край време са проблема в това едно 80% от момичетата да имат прекалено висока самооценка и самочувствие без покритие, точно заради такива путкопоклонници и симпове, които ги издигат на пиедестал и им пълнят ЛС-то с съобщения.
А съвета ми към твоят приятел е ,щом иска да сваля жени- да не бъде simp и да не им пише на курвите през 5 мин и да им става приятелка с патка, а да им отговаря през 1 час, да работи върху себе си-например да тренира, да учи и върши нови и интересни неща, да се развива, да си практикува хобитата, да бъде уверен в себе си ,да покаже ,че води интересен и що годе динамичен живот, но най вече да не си дава вниманието толкова лесно на всяка една проЗта путка, защото това е най-ценното, което може да даде един мъж на една жена-вниманието си (и кура хехе).

Edited by brayan_lotusrenault

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Link to comment

Разочаровахте ме, очаквах повече от мъжкари като вас!

Ще разкажа една от историите на моя клет авер.

Нашето момче реши да си направи тиндър. Мачват се с една и почват да си пишат,всичко точно, тя му обяснява как е работохоличка и няма време за срещи и такива неща, а иска салама само. Момичето имаше хубави снимки, малко на селянка мязаше ама симпатяга. Той я подпитваше за някви голи снимки и тя му прати само цици... Още тука е трябвало да му светне, деба.

Та, отива нашия да я вземе да се ебат и в колата се качва няква, цитирам "ебати свинята брат". Да, дебела ама находчива! Още не влезнала в колата и вече посегнала към хуя. Аверът бързо преживял шока от килата, все пак са му набарали хуяка. Удари свинята, че после и 1 месец се виждаха с нея да се шият. Общо взето така за тиндър и рисковете да търсиш пуси там. 

Link to comment
ShiningWizard

Украинките вдигнаха ли ви мачовете в Тиндъра? Не ми се занимава да разглеждам в тая малоумна апликация.

Link to comment
ivoc66
Posted (edited)

значи идва че аз съм путкопоклонник  само щото зависимостта ми от жени е по силна дори от тази към алкохола,примерно

Edited by ivoc66
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...